Разходи за инсталиране и експлоатация на автономни системи за газификация

1

Индивидуалното снабдяване с газ на частния дом е изключително удобство и мултифункционалност, съчетани с икономика. Системите за автономно газоснабдяване позволяват свързването на всяко оборудване. Това дава възможност да се оборудват всички удобства в къщата, независимо от наличието на централизирани комуникации.

Решението за инсталиране на автономно газоснабдяване е особено важно, когато няма възможност за свързване с гръбнака. Предимствата на такава инсталация са бързата инсталация и икономичността на работата в сравнение с другите опции за отопление.

Разходи за инсталиране на отделни системи за газификация

Инсталирането на автономна система за газификация изисква еднократна цена за придобиване на оборудване, нейното инсталиране и първоначално пълнене на резервоара за гориво с втечнен газ.

Разходите за автономно газоснабдяване включват:

1. Закупуване на държател на газ и доставка до съоръжението. Gasholder - резервоар за съхранение на втечнен газ - пропан-бутан. Разходите за придобиване на резервоар са основната част от разходите. Цената на резервоара зависи от размера и производителя.

2. Покупка, доставка на тръби и допълнителни компоненти.

3. Проектиране на системата. Обикновено най-често използваните модели модели. Един отделен проект ще струва малко повече.



4. Монтажни работи - монтаж на резервоар, газопровод. Инсталирането на автономни газови системи се осъществява от специализирани фирми. Самостоятелното сглобяване не е възможно. Това включва операциите за стартиране и настройка, както и получаване на разрешение от специализирани органи за работа с системата.

5. Зареждане на резервоара за газ с гориво. По принцип основното зареждане се извършва от инсталационната компания, а също така осигурява и услуги по поддръжка. Цената на зареждането зависи от цената на газа, както и обема на резервоара за гориво.

Цената на инсталационните операции на газовите системи зависи от цените на инсталационната компания и от спецификата на всеки отделен случай.

Освен това можете да намерите средната цена тук.

Разходи за поддръжка на автономното газоснабдяване

Поддръжката на отделни системи за газификация изисква минимални разходи. Той включва:

• периодична проверка на системата;

• Зареждане на резервоара с гориво, което гори.

Неотдавна автономията привлече все повече хора. Този начин на отопление на частна къща е удобен и икономичен. И ако вземем предвид факта, че цените за обслужване на комуналните услуги нарастват всяка година, понякога се увеличава целесъобразността от инсталиране на такива системи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Закон за водоснабдяването и канализациятаЗакон за водоснабдяването и канализацията
Характеристики на радиаторитеХарактеристики на радиаторите
Изисквания за съхранение на дизел и газИзисквания за съхранение на дизел и газ
Индивидуално отопление в апартаментаИндивидуално отопление в апартамента
Автономното снабдяване с газ на частна къща от бутилки е колко удобно и печелившо?Автономното снабдяване с газ на частна къща от бутилки е колко удобно и печелившо?
Котли за твърди гориваКотли за твърди горива
Автономно отопление със собствени ръце и веригаАвтономно отопление със собствени ръце и верига
Независимо отопление на частна къщаНезависимо отопление на частна къща
Автономно отопление в апартаментаАвтономно отопление в апартамента
Системата за самостоятелно отопление на жилищна сградаСистемата за самостоятелно отопление на жилищна сграда
» » Разходи за инсталиране и експлоатация на автономни системи за газификация
© 2021 BggeHat.com