Какво е craquelure и как се използва в строителството?

Модата не стои неподвижна и засяга тази тема не само дрехите, но и довършването на жилищните помещения. Напоследък хората се опитват по всякакъв начин да се откроят от тълпата и да направят най-необичайните ремонти. За да изразят своята индивидуалност и да покажат своите възгледи на другите около тях, много хора украсяват помещенията в определен стил, чието разнообразие е много голямо. Но тъй като не всичко там е до тази финансова възможност, някои от тях са просто се опитва да направи някои елементи на декора, на един от тях и се прилагат Craquelure, както и за това, което е, ние ще ви кажа в тази статия.

Craquelure е ефектът на стареене, който се постига с помощта на пукнатини върху боята. Преди това този материал е бил използван изключително в изобразителното изкуство и сега с помощта на модерни съвременни технологии този материал е бил използван в строителните работи.

Работата с такъв материал е достатъчно просто, това е просто необходимо, за да придобиеш търпение. Ето основните етапи на работата.

- Подготовка на повърхността. Преди да поставиш craquelure по стените, трябва да ги измазаш. След като сместа е суха, е необходимо да ниво, и да го направиш правилно, използвайте ъглошлайф, ако не, тогава се приближи и конвенционална сграда на кожата.



- боядисване на стени. На предварително подготвена повърхност, нанесете няколко слоя боя и лак, за да направите сянката ясна и равномерна.

- Заявка за craquelure. Щом стените ви са изсъхнали, нанесете ги с боя или лак.
В зависимост от вида на ефекта, който искате да постигнете, можете да използвате няколко слоя бои с различни нюанси, докато напуканата смес е в състояние да проникне в всичко и да създаде оригинален и необичаен модел.

Немейе изглежда оригинално на повърхността на оцветено крекери. Неговата палитра е доста разнообразна, но най-красивите са златните и сребърните нюанси.

С помощта на такъв строителен материал можете да постигнете оригинален и рентабилен дизайн на помещенията си и ако имате нужда от тази или онази повърхност, сега не е нужно да чакате много години.

Е, ако след ремонт трябва да премахнете боклука в Новосибирск - посетете сайта sheben-stroy54.ru. Там ще ви помогнат бързо и на разумна цена, за да вземете всякакви строителни и битови отпадъци.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изработка на мебели в стил античен античен бюджет на ПровансИзработка на мебели в стил античен античен бюджет на Прованс
Decoupage Craquelure майсторски клас дъска за рязане маслиниDecoupage Craquelure майсторски клас дъска за рязане маслини
Венецианска мазилкаВенецианска мазилка
Таван в стила на високите технологии - модерно решениеТаван в стила на високите технологии - модерно решение
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Мебелни фронтове от естествени дървени предимстваМебелни фронтове от естествени дървени предимства
Проектиране проект на основата на качествени ремонтиПроектиране проект на основата на качествени ремонти
Керамичната мозайка не е нищо, стилът е слънцеКерамичната мозайка не е нищо, стилът е слънце
Вътрешен интериор с омбрежен ефектВътрешен интериор с омбрежен ефект
Модерното строителство е надеждно и красивоМодерното строителство е надеждно и красиво
» » Какво е craquelure и как се използва в строителството?
© 2021 BggeHat.com