Рафтове за цветя със собствените си ръце

Много често мъжете правят подаръци на жени и често са цветя, различни бижута, дрехи и други красиви неща. Просто да дадеш истинска домакиня? Малцина от мъжете предполагат, че жената ще бъде доволна от цветята в саксиите и няма да бъде по-малко доволна, ако направите рафтовете на цветята със собствените си ръце.

Това е доста удобно нещо за всяка къща, която е богата на цветя. Прочетете статията и просто знаете как можете самостоятелно да създавате рафтове за цветя и собствена къща със собствените си ръце и не е задължително да имате специално образование за това и като цяло да сте майстор по този въпрос. Достатъчно е само да закупите необходимия материал и да изчислите правилно всичко, и то бързо и лесно.

Рафтове цвете от шперплат

Рафтове цвете от шперплат

Вероятно във вашата работилница вече има парче шперплат, а ако не, тогава е лесно да го купите в строителен магазин и не е толкова скъпо. Можете да създадете рафт за красиви цветя от малко парче шперплат и просто моля вашите любими души. Дори обикновен и прост евтин шперплат възможност да задържи саксии за цветя, определена дебелина на продукта е доста удобно като саксии данни на цветя, както и за различни вази за цветя. Да се ​​помисли и за оригиналността на регистрацията и е възможно да се превърне този материал безопасно не само в удобен рафт, но и в стилно решение за проектиране.

инструменти:

  • Лист хартия е строго шлайфан;
  • Строителна рулетка;
  • Пробийте със специална удобна дюза за създаване на отвори за закрепване на тръби;
  • Електрически мозайка;
  • Лак върху дърво за избор или боя;
  • Тръбите могат да бъдат поцинковани или да бъдат покрити с никел и да имат малък диаметър тук "изчисляване на две тръби на един рафт";
  • Самият лист шперплат е точно този размер и можете да изрежете всички необходими елементи тук.

Производствен процес

Първо, заслужава да се обмисли мястото, където ще се постави новият цветен рафт на стената със собствените ви ръце, мястото и необходимите размери на продукта трябва внимателно да бъдат оценени. Помислете и изберете най-приемливия размер на това място.

След като сте подготвили всички необходими инструменти в случая от предишния списък, вече можете да започнете да създавате чертеж върху самия шперплат. Всички чертежи на рафтовете веднага се поставят върху лист и се проверяват всички размери. За да може новата стойка да се побере лесно във вътрешността на стаята, трябва леко да промените дизайна. Винаги можете да оставяте настрана скучните и прави линии и да излезете с някои интересни вълнообразни, извити линии за нов продукт. Те изглеждат доста ефективни.

След като сте очертали действителните размери на шперплата, можете да вземете палеца и да започнете да изрежете всеки рафт. Важно е да следвате всички линии и да правите рязането внимателно и без грешки, така че всеки рафт да има отлични външни данни, не трябва да бързате на този етап. Зад всички контури на елементите, които да гледат и всичко ще се окаже.

След като рафтовете са успешно изрязани, струва си отново да проверите отново всички размери и да оцените колко красиви сте били в състояние да се справят с такава задача. Ако е необходимо, на този етап, някои рафт може веднага да конвертирате, че отново се намали, ако размерите не отговарят на всички и ако раната не е толкова точна, колкото бихте искали. Отворите, необходими за текущата инсталация на тръби, трябва да се поставят върху горната част на детайла.

Вече нарязаните заготовки могат да се подреждат една върху друга и просто да пробиват дупките за тръбите. Важно е да се спазва диаметърът на отворите, които трябва да бъдат създадени, така че те да не са повече и не по-малко от самите тръби.

Възможно е да се предприемат дръзки обработки на шперплат. Те трябва да се почистват с подготвена шкурка. Струва си да обърнете специално внимание на крайните части на всяка част.

Работата с цвят включва покриване на всяка част след внимателно подаване с цветни покрития. Можете да вземете за вашия вкус. Това може да бъде всеки вид лак за дърво или боя. Покрийте по-добре в няколко слоя. Тази процедура е важна за постигане на по-гладка повърхност. Поставяме се на стената.

Остава само да проверите готовата структура за необходимата сила и можете да угодите на хазарта с вашите творчески идеи.

Дървени рафтове

Дървени рафтове

Ако се интересувате, как да направите рафт за цветя със собствените си ръце, използвайки дървени рафтове, след това вижте подробните инструкции на примера на модел от три рафтове.

Има едно малко правило: създаването на рафтове от дърво е на стойност не повече от 60 см дължина, не повече от 23 ширина и за предпочитане не по-голяма от 70 см.

Производствен процес:

Склад с летви с малка дебелина. Изрязваме още 18 тънки заготовки, тъй като всеки отделен рафт ще се състои от определен брой елементи. Дължината на всеки елемент е 6 см. Рафтовете за цветна стойка са лесни за създаване от баровете.

За да създадете такива барове, можете да вземете размерите от 20 до 20 мм и да ги изрежете на всеки 70 см в брой от 4 броя.

Сега е необходимо да изрежете елементите за такъв бъдещ дизайн с дължина около 23 см.

Можете да направите това от останалите отрязани ленти.



След това трябва да стекате рафтовете една на друга, да инсталирате две стойки и да създадете белези за места сред бъдещите подобни закопчалки. Сега не по-малко важно е да се определят местата между самите рафтове. В края на краищата, на самите рафтове, се планира да инсталирате саксии и размерите на височината на цветята винаги са различни, затова е добре да се разгледа внимателно колко удобно ще бъде височината и на каква дистанция да се създават такива рафтове един от друг.

Всеки шелф се състои от шест части от малките рафтове. Рафтовете могат лесно да бъдат прикрепени от предната страна посредством обикновени болтове с необходимата дължина. Най-удобно е да се вземат нокти с дължина приблизително 2,5 см за такъв случай. След успешното завършване на инсталацията е необходимо всички груби ръбове да се обработват с шкурка.

По време на монтажа на рафтовете е толкова удобно да поставите продукта така, че капитанът лесно да запуши тези нокти и същевременно да държи текущата стойка.

След като продуктът е готов, можете да го поднесете с лак или просто да го боя с боя. Тук, за да бъдат повърхностите гладки и гладки, си струва да се справяте добре и на няколко слоя.

Също така, един рафт за цветя със собствените си ръце в производството на пода винаги ще бъде прост и лесен за използване, освен това може лесно да бъде инсталиран от едно място и след това, ако е необходимо, ход в правилната посока.

Рафтове от метал и дърво със собствените си ръце

Рафтове от метал и дърво със собствените си ръце

Такъв елегантен рафт се закрепва само с помощта на специални стелажи от метал. Те могат да бъдат заварявани с помощта на специален скок. Такъв рафт не само ще бъде удобно, но и ненадминато, трайно нещо за поддържане на цветя във вашия дом.

В случаите, когато планирате да прикрепите такъв рафт директно към стената, си струва да купите допълнително специални пръчици, изработени от метал, с необходима напречна секция с размер един сантиметър.

Ако имате намерение да инсталирате рафта просто на пода, струва си да подготвите специални ъгли.

Ние също анализираме мястото, където ще бъде разположена завършената структура и ще започнем да изписваме чертеж и точно какъв размер ще бъде готовата работа.

С помощта на заварени пръчки за този тип рафтове е целесъобразно да се свържат метални конструкции. Това ще помогне да се създаде допълнителна подкрепа и най-висока устойчивост на стрес.

Необходимо е също незабавно да се приложи методът за метална лента за 4 вида на продукта. В тона на интериора боята се нанася веднага върху заварените готови елементи.

Това е последвано от дължината на рафтове, нарязан дъската на дърво размери 25 до 15 размер изисква 60 см. С решетките на дърво е да се съчетаят тези елементи само след пускането им на равна гладка повърхност. Сложете ги в строго паралелен начин, така че в крайна сметка дизайнът се оказа доста равен. Баровете се използват за фуги с размер около 20 см.

Сега остава просто да прикрепите готовия сглобен рафт, с помощта на самонарязващи се винтове със специална дължина, към стената. Тя трябва да вземе под внимание само е най-простото правило, че сегашната дистанция между двете марки за ремонт не трябва да приемате по-малко от 50 см. За да се метална рамка е поставен строго успоредна на пода, тя трябва да се използва и в текущата работа и специален инструмент, наречен ниво.

В крайна сметка е необходимо да рисувате рафтовете. За тази цел можете да приложите различни бои или просто да използвате специално покритие за дървото под формата на завършен лак с цветен материал.

Има много повече видове рафтове за цветя, които можете да направите сами като у дома си. Най-удобно е рафтът за цветя на перваза на прозореца със собствените си ръце, монтажът не е по-труден от обикновен шелф, но е просто удоволствие да използваме такъв рафт на домакинята.

Резултатът

Резултатът

Можете сами да създадете рафтове за цветове. Сортовете на тези рафтове просто не знаят границите. В резултат на това не само можете да направите сами мебели, но и да накарате собственика да се радва на атрактивния дизайн на готовите продукти, които сте избрали сами.

Най-подходящите рафтове са само в творческите ви ръце.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Рафт за икони със собствените си ръцеРафт за икони със собствените си ръце
Оригинална подложка за цветя със собствените си ръце няколко интересни идеиОригинална подложка за цветя със собствените си ръце няколко интересни идеи
Подова поставка за цветя на уюта на вашия домПодова поставка за цветя на уюта на вашия дом
Как да направите рафтове със собствените си ръцеКак да направите рафтове със собствените си ръце
Декоративно кладенецДекоративно кладенец
Как да промените интериора с помощта на закрити растенияКак да промените интериора с помощта на закрити растения
Вази за цветя аксесоари, които дават чар на къщата и личносттаВази за цветя аксесоари, които дават чар на къщата и личността
Окачени рафтове във вътрешносттаОкачени рафтове във вътрешността
Артистични продукти в интериораАртистични продукти в интериора
Изграждане на сауна или саунаИзграждане на сауна или сауна
» » Рафтове за цветя със собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com