Как да направите пода вази със собствените си ръце

външни вази със собствените си ръце

Само висококачествените ремонти не могат да оформят домашен уют и уют. Помощта им е да създават оригинални аксесоари, малки и големи части, които се вписват в стила на дизайна. Етажните вази помагат да се подчертаят основните елементи на декорацията. Тяхната височина е идеално от 40 см до един и половина метра, въпреки че тук и там можете да видите подобни продукти на тавана. Намирането на правилната форма също не е лесно. За това трябва да имате специален артистичен вкус. Можете да купувате такива продукти чрез интернет, но ако нямате достатъчно средства, тогава има още една възможност - да го направите сами. Нека да разгледаме някои свежи идеи, които ясно илюстрират как да направите себе си с външна ваза от импровизирани материали.

Черна бутилка

Първият майсторски клас ще покаже как да направите крехка ваза от обикновена висока бутилка, в която можете да поставите сухи цветя. Този декор е идеален за малки стаи с ниски тавани.

За да го направим, ще ни трябва:

  1. Голяма фигурална бутилка.
  2. Черна дебела хартия.
  3. Банкова лепило PVA.
  4. Акрилен матов лак.
  5. Художествени четки.

Първо, повърхността на стъклото се обезмаслява с памучен тампон и алкохол. След това се изважда лист хартия с дебела черна хартия, която се обвива около контейнера по такъв начин, че има резерв за защита отгоре на шията. Преди това хартията трябваше да бъде добре смачкана, така че на кръстовището да се образуваха белезници. След това всяка страна на бутилката е индивидуално покрита с PVA лепило. Хартията веднага се прикрепя към нея и се формират точни гънки. Тази работа не отнема твърде много време и в нея най-важното е, че всичко трябва да се направи точно.

След поставянето на бутилката трябва да оставите и хартията да изсъхне напълно. След като се втвърди, горната част на черна ваза е покрита с акрилен матиращ лак.

Обърнете внимание! Матейната последователност не е избрана случайно. Тя няма да отклони вниманието от графитните гънки.

Черно аксесоар е удължена форма изглежда страхотно в монохромна стена. В такъв съд можете да поставите сухо цвете или сухи клони от дървета.

Интересен вестник

Също така е лесно да направите самата подова ваза за коридора вместо за момичето от вестника, ако имате умения за плетене на една кука.

За неговото производство ще се нуждаем от:

Вестници, изработени от прежди

Трикотажен вестник

  1. Много малко акрилни прежди.
  2. 90 сантиметра сатенена панделка.
  3. Двулитрова кутия.
  4. Хук.

От акрилни прежди набираме верига от въздушни бримки - дължината му трябва да бъде равна на обема на кутията. След това разхлабваме колоните според схемата - 3 колони с плетене на една кука, 3 въздушни бримки. Ние продължаваме да плета, докато височината на кутията не е напълно затворена.

Обърнете внимание! В редиците не е необходимо да правите допълнения или изваждания, просто завържете целия кръг.

Последният ред на шията трябва да се окаже декоративен. Погледни снимката. Схемата е трикотажни - 3 колона с подкожно, три въздух линия 1 без nakida колона, го избутва в контура на предходния ред. И повтаряме всичко отначало.

Последната стъпка е да прикрепите сатенена панделка. Това ще предотврати подхлъзване на чифтосване и ще направи вазата още по-декоративна. Лентата се поставя между прозорците на чифтосване отдолу в основата на буркана във втория ред и отгоре, където се образува гърлото.

Боядисване на стъкло

Много често в мецанините или в килера се съхраняват стъклени съдове с някаква странна форма. За това, което са закупени, не е ясно, но ако донесете такова нещо, то може да направи една много красива външна ваза. Оцветяване със собствените си ръце не е трудно, ако погледнете в специализиран магазин за изкуство. Направете върху него цветни витражи с боядисани стъкла и къщата ще има оригинален предмет на изкуството.

Витражи на стъкло

Ние украсяваме вазата

За да го произведете, трябва:

  1. Готов контур Pebeo.
  2. Всички боядисани стъкла.

Цветът на красиво стъкления съд не е труден. За това дори не е нужно да имате специални художествени умения. В специализирани магазини се продават шаблони и боядисани стъкла. Работата с тях е удоволствие.



Последователността на действията е, както следва:

  • Първо, обезмаслете повърхността на стъклото.
  • След това нанесете очертанието и оставете да изсъхне.
  • Тънка четка на етапи, боядисваме всеки отделен елемент. Тази работа е много очарователна и ни напомня как в детството рисувахме оцветяващите страници.
  • Когато боите са напълно сухи, боядисаната повърхност трябва да бъде покрита със защитен лак. И всичко - подовата ваза ще бъде готова. Изберете декор, като се съобразите с мястото, където ще остане описаното аксесоар. Изглежда страхотно на фона на солиден паркет в стая с резервиран интериор.

Обърнете внимание! Самото оцветяване е част от активния интериор, така че в такава външна ваза не е нужно да поставяте нищо.

И отново, боядисаните стъкла рисуват

Витражи на стъкло

Витражи

Купувайте готов декоративен външен ваза е доста проблематично. Такива продукти са много скъпи. Но при продажбата винаги има евтини потребителски стоки, които с малко усилия можете да организирате прекрасно със собствените си ръце, като използвате следващия майсторски клас.

Погледнете снимката - за да създадете илюзията за това стъкло, отново ще помогнете за боядисани стъкла. С помощта на златен контур се прилагат квадратчета с всякаква форма. Тогава те са изпълнени с цветни витражни бои. След пълно изсушаване се получава имитация на факта, че саксията е сглобена от отделни парчета счупено стъкло. Работата не отнема много време и нейното внедряване е в ръцете на всички. И консумативите се продават в специализирани арт магазини, така че всичко това ще бъде много лесно. И не забравяйте да покриете седмицата през двете предни страни със специален защитен лак. След това подовата ваза може да се измие под течаща вода.

Ваза от голям буркан

Погледнете какво може да се направи от обичайния висококачествен буркан, в който се съхраняват маринати през зимата. За завършването му е необходимо да се вземат:

  1. Картон за хартия.
  2. Обвивки, перли, мъниста, кристали, стъклени камъчета, верига от метални топки.
  3. Горещо лепило и лепило "втори".
  4. Акрилни бои.
  5. Лакът е акрилен мат и гланц.
Камъни и въжета за декорация

Декор на обикновена кутия

Хайде да работим. Нагоре и надолу върху най-изпъкналите части на банката обвийте и веднага лепене на хартиена струна. Поставя се върху горещо лепило. Долната част, напълно запечатана с конец, е затворена с черупки, перли, мъниста, стъклени камъчета. Поставете и оформете морското дъно, докато декоративните елементи са закрепени със същото горещо лепило. След това, на предната страна на буркана с акрилни бои в свободна техника, теглим водорасли. Снимката показва, че лазурните цветове са избрани за рисуване, но цветната палитра може да бъде произволна.

Следващата стъпка е да покриете стъклената част на вазата с матов лак. Той ще защити боята и ще формира желаната текстура. Създайте ефект на балонче във водните стъклени кристали. Те са закрепени вече на върха на лак върху лепилото "второ".

Горната част на низ без груба обработка изглежда груба. Следователно, всеки декоративен кабел ще бъде точно навреме. И още един завършващ удар - горната част на врата може да бъде увита в верига от метални топки. Тогава появата на вазата се оказва пълна.

Какво друго мога да направя подово покритие? От хартиени модули.

Ваза от хартиени модули

Продукт от модули

Хартия ваза

Такъв необичаен предмет на изкуството също изглежда много впечатляващ. За да го произведете, се нуждаете само от хартия за принтера и аерозолния емайл. Събираме модулите, както е на снимката.

Ние правим от тях ваза с начало, като лебед. След това боядисваме хартиения състав с аерозолен емайл. Ако изберете черно, то ще изглежда страхотно, когато се сдвоява с черна бутилка хартия, както в първия майсторски клас. Аерозолът със златен цвят ще ви помогне да получите луксозен аксесоар за класическия интериор.

Съд от юта

И последната идея, която ще позволи, като харчите малко пари, за да получите хубав външен аксесоар. Ако вземете като основа голям пластмасов контейнер, който лесно може да бъде намерен в железопътен магазин, и zudekorirovat ятата му, вие получавате изключителна пода ваза.

Представеният декор се изпълнява, както следва:

ръчна работа

Опаковка от юта

  1. Като се започне от дъното, пластмасовият съд е добре обвит с обичайните сиви власинки.
  2. След това, връвният връв се завърта и се залепва с зигзаг с лепило PVA на дъното на съда. Върховете и жлебовете на зигзаг са украсени с топки, които са усукани от един и същ корпус.
  3. Медальонът е направен почти по същия начин, като единствената разлика е, че усуканият турникет не се намира в зигзаг, а се извива в кръг. Всеки нов завой е прикрепен към предишното лепило.
  4. Веригата е подплатена според техниката на макара.
  5. Завършената ваза е измазана с PVA лепило.
  6. След като лепилото е напълно изсушено, остава да се обработва предната страна с акрилен гланц лак.

Обобщение по темата

Картон покритие

Банката се използва за формуляра

Както можете да видите, да направите външна ваза от собствените си ръце е доста лесно. Ако включите фантазия, тогава под този бизнес можете да адаптирате много импровизирани материали. Основното нещо е да запомните, че всеки такъв аксесоар трябва да заеме своето място. Тези елементи са подходящи за декориране на пространства с минимално количество мебели. Колкото по-необичайна е формата и колкото по-сложна е шарката, толкова по-лесно е да има фон за нея.

Не забравяйте, че матовите текстури с малки детайли на декора изглеждат добре на фона на лъскав паркет. С мек килим, изглеждат добре само монохромен съд. Поставете тези предмети, които опитните декоратори препоръчват в ъгъла на апартамента или в пропастта между две големи мебели, разположени симетрично.

Вазата до пердетата ще изглежда хармонично, но само ако напълно покрие стената с отвора на прозореца.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Улични цветя за цветя оригинални идеи за въплъщениеУлични цветя за цветя оригинални идеи за въплъщение
Начало ДекорНачало Декор
Кухненски декор със собствени ръцеКухненски декор със собствени ръце
Подова поставка за цветя на уюта на вашия домПодова поставка за цветя на уюта на вашия дом
Как да направите лампа със собствени ръцеКак да направите лампа със собствени ръце
Как да направите тавана визуално превъзхождащ малките ощипванияКак да направите тавана визуално превъзхождащ малките ощипвания
Възглавници във вътрешността на кухнятаВъзглавници във вътрешността на кухнята
Вази за цветя аксесоари, които дават чар на къщата и личносттаВази за цветя аксесоари, които дават чар на къщата и личността
Викториански стилВикториански стил
Артистични продукти в интериораАртистични продукти в интериора
» » Как да направите пода вази със собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com