Църква от метал е мит или реалност?

1Всяка религиозна организация се ръководи от определени канони и специално внимание се обръща на проблемите на иновациите и въвеждането на съвременни елементи. Значението е не само структурата на организацията, но и изграждането на самата сграда. Съгласно някои стандарти съществуват:

  • Конфесионално място,
  • хор,
  • библиотека,
  • спортна зала,
  • стаи за учебни занимания (ако има неделно училище)
  • административния сектор
  • домакински и помощни помещения.

Цялата структура може успешно да бъде поставена в металната църква, ако планирате пространството правилно (за повече подробности, вижте тук). Да, църквата "LMC" може да бъде построена на всяка повърхност, независимо дали е обикновена основа или някакво друго покритие.

Първи примери

Може би ще откриете тази идея странна или нереална, но в историята вече има такива прецеденти. За пръв път е построена метална църква в Русия. Това е манастир (Троица-Сергий), който все още е в град Сергиев Посад. Неговото изграждане ангажирани още през 1375, а през седемнадесети век имаше обновяването в хода на което като компонентите на захранването се използват чугунени плоча.

Как да построим църква



На първите етапи е необходимо да се вземе решение за проектирането на бъдещата църковна сграда. Металните конструкции позволяват да се избере най-подходящият вариант, който може да бъде:

  • традиционни,
  • Модерно строителство.

Традиционно църквите имат синхроничен / асиметричен или еднокрилен покрив. Вътре в стаята могат да се нанасят различни видове декорация от тухли, шисти, камък до мазилка. Освен това трябва да има отвори за прозорци и, разбира се, врати. Правилното проектиране трябва да се направи за осветление, вентилационни отвори и т.н.

От дизайна не зависи от функционалността на стаята си, така че след като разгледа естетически компонент, е необходимо да се мисли за това, че металната конструкция - тази опция, когато са изпълнени вашите нужди, както и на всички нужди изпълнени. Много експерти твърдят, че това е използването на LMC - най-добрият вариант за изграждане на църква.

В допълнение към изграждането на основната сграда можете лесно да разрешите проблема с разширението. При необходимост могат да бъдат прикрепени допълнителни стаи към основната рамка на сградата. Това е необходимо, за да се увеличи площта на желаната църква. Приложението ще допълва съществуващата сграда само от LMC.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Строителни новини за седмицатаСтроителни новини за седмицата
Оформлението на училищните площиОформлението на училищните площи
Калкулатор за изграждане на къща от дървен материал, който смятаме за арка в къщатаКалкулатор за изграждане на къща от дървен материал, който смятаме за арка в къщата
Как да отворите строителна фирмаКак да отворите строителна фирма
Каква е съдбата на дизайнерите?Каква е съдбата на дизайнерите?
Как бързо да се изгради склад?Как бързо да се изгради склад?
Допускането на времето, какво е това?Допускането на времето, какво е това?
Фондация под къща от дървоФондация под къща от дърво
Можете да си купите училище мебели в Москва, за да създадете перфектното училищеМожете да си купите училище мебели в Москва, за да създадете перфектното училище
Апартамент в съвета за избор на нова сградаАпартамент в съвета за избор на нова сграда
» » Църква от метал е мит или реалност?
© 2021 BggeHat.com