Рамки къщи 4x6

Рамки къщи 4x6

Изграждането на рамкови къщи у нас е много популярно. Благодарение на тази технология можете да получите собствен дом за кратко време и за малко пари. Рамката къща 4 х 6 с вграден таван се счита за много популярна сред разработчиците, които планират да направят своите селска къща 10 хектара място за лятната ваканция.

Много разработчици искат да спестят още повече на строителството и се занимават със строителството със собствените си ръце. Ще разберем колко лесно може да се направи процесът на издигане на рамкови къщи сами.

къща с рамка 4x6

Проектът на рамкова къща 4 × 6 с таванско помещение

Основаване на фондацията

Благодарение на много ниското тегло на рамковите конструкции с таванско помещение е възможно да се оборудват с подсилени видове фундаменти. В проектите обикновено се поставя или колонна основа, или колан. Тези типове фондации перфектно управляват мощната си функция и в същото време не изискват големи разходи.

Основата ще бъде положена на базата на местоположението на стените и преградите, така че оформлението за подреждане на мазето под къщата е много важно.

Монтиране на рамката

Захранващата част на рамката е изработена от дърво или метални елементи, тази информация трябва да отразява проекта и рисунката на рамката къща. Металните конструкции се считат за по-надеждни, но разходите за строителство значително. В допълнение, за метални рамки е необходимо да се направи по-солидна основа.

монтаж на рамкова къща 4х6

Процесът на сглобяване на фурна къща на колонна основа

В случай на изграждане на рамка на сграда от дърво със собствени ръце е необходимо да се използва лъч с напречно сечение най-малко 150 х 150, който се закрепва заедно чрез метод на шпиндел-бразда.

За да се изгради рамка по-силна, е необходимо да закрепите скобите върху нея. За тази цел обикновено се използва същият материал, както при конструкцията на рамката. На улицата е облицована с дъски или облицовка, в зависимост от това, което е поставено проект или план на селска къща 6x8 с таван.

къща оформление 4x6

Опция за оформление на къщата с 4 × 6 кадъра

Опитните монтажници съветват да не затягате облицовката си много плътно, като по този начин създавате реакция. Това се прави така, че след известно време дъските могат да се надуят.

Подредба на пода

За начало е необходимо да се направят стъпки от бара с напречно сечение от 150 x 50.

подови устройства

Разположение на рамковата структура на рамката

Преди да инсталирате лагерите със собствените си ръце, е необходимо да поставите рубероид върху основата. Работата може да дойде на удобно ниво на строителство. В интервала между дървените трупи е необходимо да се постави нагревател, след което да се постави груб или довършителен под, в зависимост от това как проектът показва това.

Монтаж на стените на вила

След инсталирането на пода, можете да започнете да изграждате изграждането на стени за селската къща с таван със собствените си ръце. За да не го развалите, можете да работите върху грубия под и да го завършите по-късно. Стените се препоръчват да бъдат приготвени на суха повърхност с равномерно бъдещо помещение. Разстоянието между гредите е избрано при 300, 400 или 600 милиметра.

къща оформление 4x6

Разпределение на всички етажи на скелетна къща 4 × 6

При монтиране на стени е необходимо да се погрижи за разположението на прозорците, които трябва да са най-малко 18 от размерите на стените. Обикновено сега в камерни къщи се монтират двойни стъкла с двоен стъклопакет. Със собствените си ръце тази работа няма да се направи от мнозина, така че най-добре е да се обърнете към специалисти.

Оформлението на рамкови къщи 4 х 6 с таван може да бъде избрано според желанията на клиента, основното е, че пространството в жилището е организирано ергономично.

Покривна инсталация

Покрив и скелет трябва да бъдат изработени от качествен материал, защото това ще отнеме сериозни товари. Покривът трябва да се постави възможно най-бързо, за да се избегне увреждането на атмосферните валежи от конструкцията на рамката. Ако средствата не позволяват планирате и построите покрив веднага след като сте завършили монтажа на стените, е възможно временният покрив да бъде оборудван с помощта на ръчно изработени материали. Покривният материал се избира въз основа на желанията на клиента.

загряване

Затоплянето на рамкови къщи е много важна процедура за тези, които са решили да построят къща със собствени ръце. Колко сериозно да се подходи към този процес зависи от това, каква функция ще изпълнява къщата.

затопляне на трупа

Схемата за изолация на фурна къща

Ако проектът или чертежът предвиждат това къща с мансарда ще се използва само като място за лятната ваканция, тогава изолацията може да се извърши много посредствено. За целогодишно използване за изолиране е необходимо да се подхожда по-отговорно.

Корпусът на рамката се състои от вертикални стелажи, между които са фиксирани хоризонтални пръти, в които ще се постави нагревател.

След това стените са облицовани, както е посочено от дизайна или конструкцията на сградата. Какъв вид изолационен материал ще се използва зависи от това къде е планирано строителството. Ако климатът в региона е тежък, тогава на изолацията се налагат по-строги изисквания и проектът трябва да отрази това. термична проводимост на материалите В интернет можете да намерите специални таблици, които описват топлопроводимостта на топлоизолационен материал. Например, пенополистиролови състави с дебелина 40 мм са подобни на 14 сантиметра дърво или 86 сантиметра тухлена зидария.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Проекти на къщи с веранда и таванско помещениеПроекти на къщи с веранда и таванско помещение
Чертежи на рамкови къщиЧертежи на рамкови къщи
Проекти на къщи 6x8 с таванско помещениеПроекти на къщи 6x8 с таванско помещение
Проекти на рамкови къщи 6x6Проекти на рамкови къщи 6x6
Проекти и оформление на тухлена къщаПроекти и оформление на тухлена къща
Рамки преглежда ревюта на жителите и реалните собственици на операциятаРамки преглежда ревюта на жителите и реалните собственици на операцията
Къде да купя къща?Къде да купя къща?
Изграждане на къща бързо и евтино!Изграждане на къща бързо и евтино!
Предимства на рамкови къщиПредимства на рамкови къщи
Технология на изграждане на рамкови къщиТехнология на изграждане на рамкови къщи
© 2021 BggeHat.com