Испанска баня плочки

Импортираните испански плочки за баня стават все по-популярни поради техните уникални качества. Производителите на тази страна не само се занимават отговорно с производството на всички видове изделия за довършителни работи, но и дават възможност за въображението си. Използването на материали, които отговарят на международните изисквания, и специален подход към тяхната работа ни позволяват да произвеждаме не само плочки, но и истински шедьоври.

Производството се отличава с уникалния и индивидуален дизайн, който помага за създаването на модерен интериор. Испанските плочки за банята ще му дадат уникален сянка. В допълнение, той има супер силни и супер здрави свойства. Ето защо, сега много хора се опитват да оборудват банята си само с една такава плочка. Как успяха испанците да донесат на толкова високо ниво не само плочките, произведени в страната, но и всички довършителни инструменти за ремонт на къщата?

Производствена технология

Испанците са заслужено считани за истински ценители на красотата по целия свят. Те показват всичките си естетически умения в привидно напълно неподходящи теми. Дори обикновените плочки за баня от Испания изглеждат чудесно благодарение на техните декоративни свойства. Майсторите могат да го украсят с различни дизайни и приложения.

Колекцията от испански плочки за вана ще учудва всеки неопитен човек, защото там можете да намерите всякакъв дизайн: от релефни цветя до реални произведения на изкуството - рисунки, които са разположени на стената или пода. Дизайнът, изпълнен с такъв завършек, ще направи всяка баня удобен и естетичен вид.

Необходимо е да се каже за компонентите, от които се произвеждат тези довършителни продукти. Често се използват изключително естествени компоненти, като: червена и бяла глина, пясък, цимент и други екологични елементи. Благодарение на тази структура, с течение на времето покритието започва да се окислява от въздуха, така че можем да кажем с увереност, че самия продукт не подлежи на преждевременно влошаване.

Специалната технология на пресоване, както знаем, дава на продуктите невероятна здравина и издръжливост. Освен това, крайният продукт е покрит със специален лак, който придава блясък и предпазва от надраскване.

Струва си да се отбележи, че испанските керамични плочки за банята, поради своя специален състав, се обявяват стабилни спрямо всички фактори на околната среда. Ето защо, ако не сте сигурни, че вашето домакинство ще се погрижи за това, изберете керамичното покритие, тъй като е по-трайно.

Препоръки за избор

Така че, все още сте решили да оборудвате банята си с качествено и красиво покритие. Но какво да кажем за фалшификатите, които измамници се опитват да ви изтръгнат? За да изберете завършванията за банята, обърнете внимание на следните точки:

шупливост

Показва колко продукт е устойчив на влага. Ако на повърхността му има малко количество пори, тя ще абсорбира малко влага. И, както знаем, нивото на влажност в банята често надвишава нормата. Нестандартните продукти абсорбират вода. В резултат на това се получава преждевременно лющене на повърхността от повърхността. Също така влага и пара оказват негативно влияние върху външния си вид. Ако продуктите с ниско качество са били използвани, то скоро ще се влоши.

Качество на рисуването

Той също така трябва да играе важна роля при избора на завършванията. Уверете се, че изображението е ясно и самите цветове са ярки, тъй като надежден и добре познат производител няма да спести материали за боядисване. Но за да спестят пари, измамници могат да изградят боя във водата. С тази обработка шаблонът бързо се изтрива. Боята трябва да лежи равномерно върху повърхността на продукта. В този случай тя ще продължи много по-дълго.

Отзад

Трябва да е плоска, без издутини и недостатъци. Ако този критерий не бъде спазен, в резултат на това продуктите няма да паднат равномерно на желаната равнина. И за да може финалът да продължи дълго време, е необходимо да се види колко добре се е хванала с повърхността. Това ще ви помогне да избегнете преждевременно лющене на финала.

Устойчивост на влага

Истинските испански плочки за баня задължително трябва да бъдат устойчиви не само на влага, но и на химикали. В края на краищата, стюардите обикновено използват мощни химикали за почистване на тази стая, което няма да добави точно към износоустойчивостта на покритието, а напротив, ще унищожи само неговата структура. За това обърнете внимание на иконите, които са показани на обратната страна. Химически устойчивият материал е класифициран като "А", който ще бъде изобразен върху него.

Знак за качество

Преди да купите този завършен материал, трябва внимателно да проучите качествените маркировки, които се поставят върху продукта. Ако не сте направили това предварително, помолете за помощ от консултант, който ще ви помогне да разберете значките.



С помощта на тези препоръки ще можете да изберете истинско първокласно завършване.

Как да се постави?

Необходимо е да знаете, че има няколко начина за полагане. Това са:

  1. Правилната зидария - шевът е направен в шева, а впоследствие равнината е прави линии, които не се счупват.
  2. При смяна хоризонтално - т.е. вертикалната линия се прекъсва и хоризонталната линия не е.
  3. Диагонално - завършващият материал лежи под ъгъл 45 градуса.

Представете си: каква стая искате да видите в стаята си? За да се избере този или този начин на слагане, следвайки личните предпочитания.

Следващата стъпка е подготовката на повърхността. След като сте решили за метода на зидарията, изчертайте молив на стената симетрични шевове - оформлението на зидарията. Ако се придържате към този план, финалът ще изглежда естетически приятен.

В случай, че произвеждате зидария на пода, знайте, че тя може да бъде стартирана от двете стени и от центъра. Трябва да вземете предвид един нюанс, а именно - декор. Ако има картина / изображение или други приложения, трябва да се отнасяте по-внимателно към процеса на зидария. Първо, очертайте начина, по който ще го поставите и оценете повърхността: изглежда ли естетически приятен?

Но стените испански плочки за банята трябва да се поставят, като се започне от ъгъла. Но голямата роля в този бизнес се изразява в размерите на тази стая, наличието на украшение на повърхността и други характеристики на продукта. Може да се наложи предварително да се подготви материалът за зидария, като се отрязва.

Материали за зидария

Разбира се, когато работите с такъв внос и уникален материал от този вид, като испанските плочки за банята, трябва да се придържате към максималната точност и да мислите чрез всяко действие до дребни неща. Това ще допринесе значително за увеличаване на експлоатационния му живот. 

Когато полагате този завършен материал, помнете следните важни нюанси:

  • Преди да започнете, си струва да проверите колко е повърхността за зидарията. За да направите това, вземете специален алуминиев влак (той е проектиран да проверява равнината за равномерност) и да проверява за всякакви недостатъци и изкривявания. Не забравяйте, че не можете да поставите такава повърхност, иначе скъпият материал няма да ви служи за половин година. Премахването на този недостатък е възможно с помощта на самолет и едва след това можете да започнете да работите.
  • След като завършите работата, трябва да завършите довършителното докосване. С помощта на гъба и шпатула отстранете остатъците от лепило, които неизбежно ще останат върху шевовете на плочките. Това трябва да стане не по-късно от десет минути след приключване на работата, докато лепилото най-накрая се втвърди. В противен случай премахването му ще бъде много проблематично.

Обърнете внимание на горепосочените нюанси. Тяхното спазване ще ви помогне да създадете истински шедьовър от елитни плочки.

Изключително дизайнерско решение

Довършителните материали на тази страна са известни със своите ненадминати декоративни свойства. Гамата от дори внесени плочки в нашето време е доста широка, за да можете лесно да изберете най-подходящата опция за довършителни работи.

Испанските плочки за банята с цветя, с необичайни орнаменти, украсени с цветни и ярки цветове или обратно, изпълнени в заглушени тонове - всичко, което можете да си представите. В края на краищата, майсторите на тази страна са истински професионалисти в бизнеса си.

Струва си да кажете, че плочките от испанския производител ще ви помогнат да коригирате някои от недостатъците на стаята. Така че, за да увеличите визуално размера на стаята, дайте предимство на лека испанска плочка за баня с цветя или с други декоративни елементи. Когато избирате цвят, не забравяйте, че светлите зелени и сини нюанси ще ви дадат усещане за лекота, свежест и бежово уют.

Трябва да сравните площта на помещението с размера на плочите, които ще поставите. Големите продукти са подходящи само за наистина просторни помещения. Ако не сте купили плочка, от която се нуждаете, трябва да регулирате формата й, като я срежете на желания размер. По принцип, за една малка стая, идеалното решение ще бъде завършен материал, декориран с фина колоритна мозайка.

Експериментирайте, създайте нови решения за вашия интериор и оставете вашето въображение да се разпали. И елитната плочка от Испания ще ви даде възможност да реализирате дори най-смелите дизайни!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Испанските плочки за пода са луксът на вашия интериорИспанските плочки за пода са луксът на вашия интериор
Етажни плочки на Испания - правила за подборЕтажни плочки на Испания - правила за подбор
Atlas concorde sinua плочки за кухнята и не самоAtlas concorde sinua плочки за кухнята и не само
Не преминава мода за керамични плочкиНе преминава мода за керамични плочки
Как да изберем мебели за баня?Как да изберем мебели за баня?
Ремонт на стените в банятаРемонт на стените в банята
Как да изберем керамични плочкиКак да изберем керамични плочки
Керамичната мозайка не е нищо, стилът е слънцеКерамичната мозайка не е нищо, стилът е слънце
Баня за баняБаня за баня
Керамични плочкиКерамични плочки
» » Испанска баня плочки
© 2021 BggeHat.com