Автономни канализационни системи eco-enot fittek

В частните домове в градовете и крайградските населени места за събиране на течни отпадъци се използват автономни канализационни системи.

Тези системи се състоят от капацитета за съхранение и тръбопровода, който го свързва с кухнята, банята и тоалетната. Тази система е проста само на пръв поглед, неправилната й работа може да отрови живота на наемателите дори и на най-скъпите домакинства, това е вярно както буквално, така и по образец.

Популярна новост

Наскоро една от най-често инсталираните системи за автономна канализация е станцията ECO-ENOT FINTEC. Продажбите на такива продукти в районите "Ростов на Дон" и "Ростов" се управляват от "Серво-Юг", която е била лидер в този сегмент на регионалния пазар повече от седем години. В допълнение към директните доставки от предприятието на изгодни цени, потребителят има възможност да поръча инсталирането на септична яма в неговия обект.

производство

Ниските цени и отличното качество се осигуряват от собствената високотехнологична продукция. Оборудването на производствените площадки позволява производството на контейнери от всякакъв размер от 0,2 до 100 кубически метра.

монтиране



Монтажът на септичния резервоар се извършва от квалифициран персонал в удобно за клиента време. Работата се извършва точно, без да се уврежда плодородния слой на почвата, без да се нарушават елементите на ландшафтния дизайн. Всички строителни отпадъци и излишната почва се отвеждат до специално депо за последващо унищожаване.

връзка

Връзката с канализационната система у дома е важен процес. От това зависи от правилната и надеждна работа на цялата система. Спазването на ясно нормализираните минимални допустими радиуси на огъване и ъглите на тръбопровода не позволява на дренажите да задържат и да предотвратяват запушването.

Аварийно и следпродажбено обслужване

Системата за автономна канализация, за безработица, е необходимо периодично да се обслужва поне веднъж годишно. По-подробна информация за услугата и предлаганите продукти можете да намерите на уебсайта на компанията https://rostov-pro.ru/. В случай на сериозна повреда или дори на произшествие, екипът за ремонт на компанията пътува до всяко място в града или региона и пристига на място не по-късно от четири часа.

Продуктите на компанията се радват на нарастващото търсене сред потребителите, благодарение на високото качество и експлоатационния си живот до 50 години.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Закон за водоснабдяването и канализациятаЗакон за водоснабдяването и канализацията
Изсипете гореща водаИзсипете гореща вода
Канализационни помпени станции cnsКанализационни помпени станции cns
Как да направите канализация в частна и селска къщаКак да направите канализация в частна и селска къща
Септичен лидерСептичен лидер
Септична яма за тоалетнаСептична яма за тоалетна
Автономна канализация модерно решение за частна къщаАвтономна канализация модерно решение за частна къща
Септик с биофилтър, биосептиченСептик с биофилтър, биосептичен
Септични AcoСептични Aco
Дренажната помпа wilo изтичаДренажната помпа wilo изтича
» » Автономни канализационни системи eco-enot fittek
© 2021 BggeHat.com