Вана от траверси

Ако сте собственик на къща или селска къща, рано или късно ще помислите за изграждането на баня. Тази сграда не е най-лесната и изисква много разходи. Един от най-популярните материали за вана сега е рамка.

Но изграждането на този материал ще изисква много време и ще бъде значителен удар за портфейла. Поради това не всеки може да си позволи такава конструкция и най-често отказва тази идея. В търсене на алтернатива можете да използвате траверси. За такава конструкция от себе си, това е евтин вариант и най-важното е, че е надежден и издръжлив. Много строители може да не са съгласни с тази версия на материала. Всичко това, защото не всички майстори считат, че този материал е напълно развит за строителството. В същото време занаятчиите отдавна са използвали траверси за целите си и това е отлична възможност за икономия. Най-важното е, че такива висококачествени предмети ще ви служат за дълго време. Банята на траверси със собствени ръце отдавна е станала реалност.

Какъв е този строителен материал

Какъв е този строителен материал

Дърветата са дървен материал. Той се третира с креозот. Прозорците се използват за външни стени на сградата. Затова те са повлияни от външни фактори като дъжд, сняг, слънце. Следователно основният индикатор за този материал ще бъде дълъг експлоатационен живот. Ето защо дървото се третира с отровен антисептик, което помага да се избегне разграждането на трапезарията.

Трасерите се използват в железопътната индустрия. Тъй като те имат продължителност на живот, те се отписват с течение на времето. И тук, за изграждането на бани със собствените си ръце, именно материалите са отписани.

Плюсове и минуси на сгради от траверси

Всеки, който планира да използва траверси, трябва да има представа за това какво ще бъде работата и какви са техните характеристики при инсталирането и използването в бъдеще.

Тук ще има много предимства. Основното нещо, което можете да наречете евтиност на материалите. Трайността на такива бани надвишава двадесет години или повече. Изграждането на сауни от траверси ще бъде много бързо. И най-важното е, че инсталацията ще бъде проста.

Недостатъците, разбира се, също са. Такава баня ще има грозен външен вид. Ето защо собствениците често оформят стените. За да разберете картината, това, което очаквате, е просто каране в търсачката: ваната от самоуправляваната снимка. И разбира се, един неприятен аромат и комфорт.

В този случай такива сгради са все още в търсенето и те са построени от много занаятчии в продължение на много десетилетия.

Как да направите избор на траверси

Този процес трябва да бъде разгледан с голяма отговорност. На пазара има нови траверси и материали втора употреба. Най-често избират траверси от втора ръка. Има няколко фактора, които обясняват това. Първоначално това е свързано с по-ниска цена. Но вторият фактор е, че б / строителни материали вече е успяла да ерозира вредни креозот, която обработен дървен материал в продължение на десетилетия.

За да изградите надеждна вана, трябва да запомните да спазвате тези правила:

Качеството на траверси може да бъде различно. Необходимо е да се ръководи не само от ценови предложения. Под предлог на добър строителен материал може да ви бъде предложено едно дърво, което вече е разложено. Ако работите с предложените траверси, срокът на експлоатация на банята не надвишава три сезона.

Проверете качеството на траверсата е много лесно. Достатъчно е да имаш чук. Когато докосвате материал, звукът трябва да е глух.

Основа за траверси от траверси

Основата на траверси за баня може да бъде от два вида:

  • колонен;
  • колан.


Тук изборът зависи от почвата на вашия сайт и планираните разходи. Основата на лентата се смята за по-добра от надеждността й, но е по-скъпа. Ако почвата ви е стабилна, можете да използвате графичен изглед на конструкцията.

Започваме изграждането на самата баня

Започваме изграждането на самата баня

Изграждаме собствен санитарен възел. В този случай, струва си да се спазва определен план за строителство.

Започваме с покупката на самия материал. Говорихме за необходимия материал по-горе.

Преминаваме до основата на нашата баня. Тя трябва да бъде хидроизолирана чрез обработка на бетона с мастик и покритие с рубероид, след като мастиката е напълно суха.

Продължаваме да изваждаме първия навигатор от траверси. Струва си да си спомним, че трябва да бъдат поставени на стелажи.

Разстоянието между ламелите и короната се полага с монтажна пяна. Тракерите са свързани със сбит метод.

Следва да се направи изолация изолация. Като нагревател можете да използвате много материали. Основното, което трябва да бъде проектирано за регистрационния регистър.

За нагревател поставяме следващия венец от траверси. Препоръчва се на майсторите да използват връзката на негел, като не изключват начина, по който се извиват зъбите. При използване на нагълители е необходимо да изрежете отвори в краищата на вратовръзката.

За да изрежете ключалките, трябва да измерим всичко от самото начало и след това да го изрежем. В противен случай структурата няма да има желаната форма и може да бъде изкривена. Короните се оформят с помощта на нивото на сградата и вертикалната линия.

резултати

резултати

Днес ви запознахме с метода на изграждане на баня от морето със собствените си ръце. Използвахме съветите само на най-добрите специалисти. Както можете да видите, всичко е много лесно и просто. Основното нещо е изключително ясното придържане към етапите на процеса. След това вашата баня ще ви служи за много десетилетия. Така че изборът е ваш.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Вила село модерна сграда реалностВила село модерна сграда реалност
Избор на вана чугун, акрилИзбор на вана чугун, акрил
Как бързо да се изгради склад?Как бързо да се изгради склад?
Как да избера подходящата ванаКак да избера подходящата вана
Характеристики и функции на екрани за баняХарактеристики и функции на екрани за баня
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
Как да си направим баня със собствените си ръцеКак да си направим баня със собствените си ръце
От какъв материал да се построи баняОт какъв материал да се построи баня
Как да изберем най-добрата акрилна баня?Как да изберем най-добрата акрилна баня?
Характеристики на строителството на вилиХарактеристики на строителството на вили
» » Вана от траверси
© 2021 BggeHat.com