Красиви и висококачествени продукти от ламинирана ПДЧ

По-рано, когато започнахме развитие за създаване на материал, който симулира естествено дърво, много не може да си представим, ПДЧ или MDF не отстъпва дърво не само на външен вид, но и по отношение на качеството. Днес обаче ПДЧ е много популярен материал за производството на мебели, а не само за различни цели.

Например, при производството на мебели за кухни и бани, се използва ПДЧ, надарена с висока степен на устойчивост на влага. Дървените частици могат да се използват не само за производство на мебели, но и за декориране на интериори, издигане на преградни стени, покриви. Тук компанията LML Ultra осъществява продажбата на ламинирана ПДЧ на достъпна цена. Можете да си купите качествен продукт.

Но, за да се мебели от ПДЧ не изглеждаше по-лошо от естествено дърво и различни ниска цена в същото време, простотата на изпълнение, е необходимо да се използва специално подготвен, т.нар ламинирано ПДЧ. Всъщност, това са същите плочи, изработени от дървени стърготини, но покрити със специален меламинов филм, имитиращ структурата на мрамор, дърво или други материали. Меламиновият филм, който е хартия, импрегнирана с меланин, е повишена. Това качество се дължи на свойството на меланина, който не се разтваря във вода или в много други разтворители.



Самият процес на производство на ламинирана ПДЧ се състои от няколко етапа. Оборудването, върху което се извършва ламинирането, се състои от две стоманени пластини, разположени хоризонтално един спрямо друг. Загрятото масло циркулира върху повърхността на твърдо фиксираната горна плоча.

Правилното разпределение на топлината от плочата към матрицата осигурява пролука между метала и стабилния материал между тях за загряване. Изображението се прилага върху матрицата, трябва да се прехвърли върху самата плоча. ПДЧ, която минава до дъното на плочата, е покрита със специална хартия, предварително обработена със смола.

Освен това долната плоча се притиска чрез механизми към матрицата, загрята до 55 ° С от горе. В резултат на това смолистият меламинов филм се стопява под въздействието на температурата и попада вътре в материала и образецът от матрицата се формира върху плочата. След това всички тези действия се извършват от задната страна на чинията.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дървена дъска, както е произведена и където е приложимоДървена дъска, както е произведена и където е приложимо
Как да изберем мебели за кухнятаКак да изберем мебели за кухнята
Мебелни фронтове от естествени дървени предимстваМебелни фронтове от естествени дървени предимства
Мебели за баня закупени или по поръчка?Мебели за баня закупени или по поръчка?
Как да изберем мебели за кухнята?Как да изберем мебели за кухнята?
Мебели за поръчка на основни предимстваМебели за поръчка на основни предимства
Видове дървесина от китайски мебелиВидове дървесина от китайски мебели
Положителните качества на дървените мебелиПоложителните качества на дървените мебели
Видове дървени дъскиВидове дървени дъски
Предимства на елитните мебелиПредимства на елитните мебели
» » Красиви и висококачествени продукти от ламинирана ПДЧ
© 2021 BggeHat.com