Как да екипираме стая за деца от различни пола

В съвременните условия не винаги е възможно децата да имат отделна стая, така че те трябва да се съберат заедно. На това основание често се появяват кавги над личната територия. Още по-трудно положение, ако децата от различни полове. Но от тази ситуация можете да намерите изход, ако разделите помещението на зони.

За да може залата да задоволи интересите на двете деца, тя трябва да организира четири зони. Първо, задължително трябва да има игрална площ с достатъчен размер, тъй като стаята ще прекарва много време децата. Можете да разделите тази област с мека, контрастираща цветна мат, да поставите шведска стена, отворена играчка. На второ място, трябва да организирате работно място, защото децата, независимо от възрастта, трябва да пишат, да нарисуват, да изваждат или да правят уроци. Трето, необходимо е да се създадат уютни места за спане. Ако размерът на стаята ви позволява, можете да поставите отделни легла и визуално да ги разделите с покривки от различни цветове. Е, ако мястото е ограничено, тогава два спални ще бъдат спасени. Четвъртата зона е за съхранение на дрехи и лични вещи. Избирайки зимни дрехи за деца, най-добре е да се даде предпочитание на линията Reima зима 2015-2016. Купете висококачествени марки облекла Reima в Москва може да бъде в онлайн магазина reima.msk.ru.



Личните територии за деца от различен пол трябва да се разграничават визуално. Тя е лесна за изпълнение, използвайки стила на "машини" и "принцеси". Зонирането може да се направи по много начини, но най-добре е да се използват дялове, особено ако децата имат значителна възрастова разлика. Разделянето може да бъде шкаф, лавица или просто завеса. Необходимо е да се обърне внимание, че достатъчно количество слънчева светлина прониква в двете части на помещението.

Дори малки деца за две деца от различен пол трябва да изпълняват четири основни функции: да бъдат голяма стая за игри, уютна спалня, студио за изкуство и удобни класни стаи. И как хармонично децата ви ще растат и ще се подобрят, в много отношения зависи от това колко правилно ще се проектира тяхното малко жилищно пространство. Разбира се, дори компетентният дизайн на детето няма да спаси децата от конфликти, но те, разбира се, могат да намалят броя им.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Правилно оформление на детската градинаПравилно оформление на детската градина
Организацията на работното място на здравето на детето зависи от васОрганизацията на работното място на здравето на детето зависи от вас
Интериор на разсадникИнтериор на разсадник
Имате ли нужда от английски за деца?Имате ли нужда от английски за деца?
Всички в МестаВсички в Места
Удобни детски легла в детските стаиУдобни детски легла в детските стаи
8 Съвети за подобряване на децата8 Съвети за подобряване на децата
Рафтове в ролята на дялРафтове в ролята на дял
Как да оборудвате детска стая, където живеят няколко децаКак да оборудвате детска стая, където живеят няколко деца
Простри тавани в детската стаяПростри тавани в детската стая
» » Как да екипираме стая за деца от различни пола
© 2021 BggeHat.com