Оборудваме балкона

В оформлението на много апартаменти има балкони, те са от различен тип, зависи от серията къщи. Не е тайна, че всеки собственик иска да оборудва тази малка територия, добавяйки малко полезно място. И ако има фантазия, а най-важното, желание - сънят ще се сбъдне.

Балконът изглежда като допълнителна табела за окачване от общата сграда, така че преди да започнете строителните работи, трябва да получите съвети от специалист за максимално допустимото натоварване в тази област.

Преди да можете да оборудвате балкона, трябва да решите кой точно да бъде на тази територия. Има много опции за избор, например:

Личен акаунт. След като поставите в тази стая компютърна маса, която не заема много място, можете да се оттеглите и да работите мълчаливо.

Творческа работилница. Не е необходимо много мебели, само шкафче и малка маса, но колко пространство за творчески мисли и дела!

Mini-оранжерия. Разходите за реализирането на такава мечта не са малки - това е връзката между отоплението и осветлението, в замяна - радостта от отглежданата реколта със собствените си ръце през цялата година.



Спортна зала. За това имате нужда от симулатор, спортно оборудване, не пречи на плейъра или видеорекордера, а след това спокойно, без да се намесвате с никого, можете да се занимавате с гимнастика.

Игрална зала за деца. Ако инсталирате шкаф за играчки - спортен комплекс, не е нужно да се притеснявате за разпръснати играчки в целия апартамент, децата са снабдени с работа, но в тази стая трябва да е безопасна.

Зимна градина. За монтажа си, една стена е направена огледало, на нея са монтирани и рафтове и осветление за цветове. През зимата и лятото тази стая ще бъде вечнозелена.

Трапезария. Можете да го подредите под формата на беседка. Маси, ракитарски столове, чаши кафе, чист въздух.

Ако изборът е определен, остава да се сведем до бизнеса. Първото нещо, което трябва да направите, е да освободите балкона от ненужни неща. След това го опечете. Остъкляването изолира стаята от чешми и ненужен шум от улицата, стъклото може да остане прозрачно или изберете желания оттенък, можете да украсите с витражи.

Към новоформираната стая е топло, то е изолирано чрез поставяне на изолация от тавана, пода и стените, ако е необходимо, топлина. Изборът на материали за покритие на големи, всичко зависи от избрания вариант за подобряване на балкона.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Съвети за ремонт на балкона със собствените си ръцеСъвети за ремонт на балкона със собствените си ръце
Балкон и лоджия на драмата на присъединяванетоБалкон и лоджия на драмата на присъединяването
Балкон стъкла предимства предимстваБалкон стъкла предимства предимства
Как да украсят красива тераса и лоджия в апартаментаКак да украсят красива тераса и лоджия в апартамента
Преустройство на балконаПреустройство на балкона
Балкон за довършителни работиБалкон за довършителни работи
Подреждане на балкони и лоджииПодреждане на балкони и лоджии
Как правилно да глазираш балкона сиКак правилно да глазираш балкона си
Варианти за завършване на балкониВарианти за завършване на балкони
» » Оборудваме балкона
© 2021 BggeHat.com