Трансформаторна маса от собствените си ръце

Настоящият корпус често се разстройва от малкия си размер. За да остане с необходимите елементи, собствениците опитат всички налични опции, за да предотвратят недостиг на пространство. Допълнителното пространство помага да се получат универсални елементи от интериора, една от които е таблицата с логаритмични трансформатори със собствените си ръце.

Този тип мебели се вписва добре в всяка стая. Маса на трансформатора има огромен брой изображения, въз основа на това, което трябва да изпълни.

Многофункционални маси-трансформатори

Многофункционални маси-трансформатори

По друг начин, този тип маса се нарича сгъване. И те могат да бъдат:

  • таблица за хранилища;
  • обяд и списание;
  • журналистически и работещи.

Оригиналният дизайн изпъква на масата за съхранение. Елементите му са две или три кутии и плот за маса. И го отворете, като въртите около оста си.

Най-често срещаното е обядното списание, както с течение на времето, приятелите и приятелите като гости се увеличават, което не може да се каже за размерите на мястото на пребиваване.

Такива таблици са много незабележими и не изискват огромно количество свободно пространство. В един типичен ден те идват с маси за кафе, но на празнично място те се превръщат в удобна маса за обяд. Това ще бъде достатъчно за няколко прости движения и 5-7 души ще нападнат зад него.

За да създадете таблица на трансформатора със собствените си ръце на работния тип дневник, приложете различен тип плот. Нуждата от пълното му разгръщане или промяна на формуляра отсъства. Този тип преобразуваща маса се превръща в бюро и заема необходимата височина. За съхранение на офис консумативи в структурата включва допълнителни кутии. Също така, таблицата може да заеме различни позиции, в зависимост от реда на скрепителните елементи.

Най-удобните за използване са версиите с гладък механизъм. Те позволяват всеки ъгъл на жилището да се превърне в работно място.

Видове трансформирани таблици

Такъв апартамент аксесоар е доминиран от различни видове, в зависимост от устройството на таблицата трансформация:

Използване на автоматично устройство

Използване на автоматично устройство

Има още 1-2 допълнителни повърхности, които са под плота. В момента на започване на движението на основната част се появяват допълнителни елементи. Този тип маса има няколко варианта на оформлението и може да включва газов асансьор и извори "се считат за най-надеждната вариация".

Ротарианска маса

Ротарианска маса

Много интересен изглед. По време на разгръщането допълнителните и основни елементи не стават едно цяло. За изграждането на такава маса се използват специални метални водачи.

Използване на вложки

Най-прекият изглед на масите. Конструкцията има масичка, различна по време на трансформацията. Отстрани или в средата могат да се поставят допълнителни елементи от плота.

Двойно разлагане

Двойно разлагане

Структурата на този модел включва две повърхности, които са подредени една върху друга. За да се разложи е необходимо само да се премахне горната част.

Характеристики на преобразуващата таблица на устройството

Характеристики на преобразуващата таблица на устройството



Изграждане на разлагането

Тъй като това влияе върху използваемостта, не трябва да резервирате пари, когато купувате. Такива таблици не трябва да се нуждаят от много усилия, за да ги разкрият, движенията трябва да са лесни.

Промяната във височината и площта на плота на масата е присъща на сгъваемите маси, които имат сложно автоматично устройство.

крака

Разбира се, те играят ролята на подкрепа, в тази връзка те са длъжни да издържат на тежък товар, който се увеличава по време на разлагането на масата. Много добре се проявяваше с плътни стъклени опори, сами по себе си те са доста тежки и могат да отнемат големи тежести. Ако сгъваемата маса е предназначена за дневната, тогава стъклените крачета са идеални за нея.

За класически интериор дървесни подпори, които също издържат на значителни натоварвания, са по-подходящи.

За да изградите масата на трансформатора със собствените си ръце, чертежите ще бъдат изключително полезни. Препоръчително е също така да проучите - какви са плотовете, защото материалът на тяхното производство влияе върху цялостния дизайн на мебелите изобщо.

кадър

Силата на трупа оказва влияние върху периода на действие. Материали, от които са изработени рамки: с пластмасови части, от дърво, от метал.

Най-надеждните са дървени и метални рамки, те са добри при справянето с голям брой гънки и гънки. Пластмасовите компоненти правят скелетите по-евтини, но с по-малко време за използване. Но при такава вариация може би си мислите, че трансформацията на масата не е честа.

Какво би трябвало да се направи за трансформаторна маса

Какво ще ви е необходимо, за да направите самия трансформатор?

След като се запознаят с цената на трансформаторните маси, огромен брой хора вземат решение да построят такава интериорна единица сами. Цялата маса може да бъде закупена за 15 000 рубли. При независимото творение се спестяват до 5000 рубли.

Цена на проекта:

  • Закопчалки - 50 рубли;
  • Разпределението на устройството - от 3000 рубли;
  • Комплект от винтове и винтове - от 200 рубли.
  • Панели от ПДЧ за крака и масички - от 500 r.
  • Създаването на масата трансформатор ще струва $ 100.

За конструкцията е необходимо да изпълните следните стъпки:

  • вземете устройството за оформление;
  • създаване на проект;
  • Изрежете детайли от ПДЧ;
  • Поставете частите;
  • да издигнем рамка;
  • да се установят подкрепящи таблици;
  • поставете плота.

Как да направите сами лист трансформатор, рисунки?

Как да направите сами лист трансформатор, рисунки?

За по-добра производителност е по-добре да използвате специална програма на вашия компютър.

Това не само ще помогне за изготвянето на проекция на бъдещата таблица, но също така ще създаде режеща карта и ще се изчисли броят на необходимите материали. Много е лесно да се използва такава програма, която ще позволи да се създаде проект в рамките на един или два дни.

Как да направите сами лист трансформатор, рисунки?

Размерите и броят на частите могат да бъдат поръчани в магазина, където са закупени панелите от ПДЧ. Нарязаните ленти ще трябва да бъдат само болтове и след това монтирайте трансформатора. Преди да пробиете дупки за винтове, е по-добре да маркирате с молив, така че инсталацията ще бъде по-равна.

Това е създаването на трапезен трансформатор. Между него и магазина няма да има никакви разлики, особено ако трансформаторът и материалите за рамката са с високо качество. В сгънато положение масата заема много малко място, което ще позволи на децата да играят добре и да се упражняват и т.н.

Също така можете да видите как да се събере масата трансформатор със собствените си ръце видео, ако изведнъж не разбирам нещо!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кафе маса как да го избера?Кафе маса как да го избера?
Кухненски маси за малки кухниКухненски маси за малки кухни
Модерни офис мебелиМодерни офис мебели
Как да изберем лаптоп масаКак да изберем лаптоп маса
Как да изберем билярдна маса?Как да изберем билярдна маса?
Коя таблица за компютър е по-добре да изберете?Коя таблица за компютър е по-добре да изберете?
Холни маси във вътрешността на холаХолни маси във вътрешността на хола
Как да изберем мебелите за дневнатаКак да изберем мебелите за дневната
Обзавеждане на мебелите и трансформаторите в интериораОбзавеждане на мебелите и трансформаторите в интериора
Кухненска маса Какво трябва да бъде?Кухненска маса Какво трябва да бъде?
» » Трансформаторна маса от собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com