Икономически прозорци за лятна резиденция

Цената на изграждането на една къща е, като правило, в рамките на разумни. Прекарвайки великолепни суми върху сградата, в която ще прекарате няколко месеца в годината - поне глупаво. Ето защо, много собственици са грабят мозъка си, избирайки икономични прозорци за вили, защото те не само трябва да бъдат евтини, но също така имат определени характеристики и изглеждат добре.
Икономически прозорци за лятна резиденцияПрозорците за всеки тип стая трябва да имат определени параметри. При избора на дизайн за апартамент предпочитание се дава на термична защита и шумоизолация, за офис и промишлени помещения - стабилност. Към профилните системи за предоставяне на техните изисквания. Струва си да се съсредоточите върху тези показатели, но върху всичко останало, което можете да спестите.

Какво можете да спестите?

- Първият избор, който ще възникне пред вас, е от какъв материал да изберете дизайна на лятната къща. Отговорът тук е един - икономиката прозорци за дачата трябва да бъдат направени от PVC (PVC). В онези дни, когато пластмасовите прозорци бяха индикатор за статута и позицията на собственика му, преминаха. Сега ситуацията се е променила радикално и най-евтините стоманени конструкции са пластмасови.
- През пролетта и лятото се появяват летни селища. През зимата тук може да се намери само пазач, който реши да се отдалечи отвъд границите на града.

Ето защо е възможно да се спести топлинната защита на прозореца и да се постави най-евтиният трикамерен профил, който да отговаря на минималните изисквания за топлинна защита.

Трикамерен пластмасов профил - По същата причина не избирайте мулти отделение. Можете дори да дадете предимство на конвенционалното стъкло, но някои профилни системи не ви позволяват да настроите този тип запълване на светлоотваряне. Дори тогава е по-добре да поставите стъклопакет с едно отделение без допълнителни "чипове".
- Следващото нещо, което трябва да запазите, са различните режими на отваряне. Прозорците с класическа люлееща се врата ще струват много по-малко, отколкото новите падащи или сгъваеми конструкции.
- От устройствата за улесняване на вентилацията също си заслужава да се откажат. Всички видове клапани за вентилация на захранването - това очевидно не е това, за което първо трябва да мислите. Много по-икономично е да инсталирате всички обикновени прозорци.

- Не купувайте мрежа против комари. След като погледнете в най-близкия строителен магазин, ще намерите готови комари и всички компоненти, за да го направите сами. Цената в строителните магазини е няколко пъти по-малка от тази на производителите на профилни системи.
- Всеки иска да защити своята дача от дребни крадци, които в отсъствието на собствениците успяват да откраднат всичко, което не е закотвено от къщата. Производителите на пластмасови прозорци в този случай препоръчва ustaiivat много трайно стъкло и анти-крадец фитинги. Разбира се, тези мерки до голяма степен ще защитят вашия дом, а обичайното щори за къщи - по-евтина опция.

Какво не трябва да се спасява?



Уверете се, че на вашия прозорец има качествени фитинги.

Тук ние говорим само за основните компоненти, т.е. химикалки и топлина. Те са, разбира се, доста скъпи, което не се вписва в концепцията за икономия на прозорци. Но всъщност всичко не е толкова просто. Евтините аксесоари средно обслужват 3-4 пъти по-малко от високото качество и струват само два пъти по-евтино. Променяйки постоянно дръжката и топлината, които са станали безполезни, ще харчите много повече пари, отколкото ако сте купили скъп хардуер.
Укрепването на профила също е много важно. Тук е необходимо да се даде предпочитание на затворена укрепваща вложка от квадратна форма, направена от поцинкована стоманена лента с дебелина най-малко 2 mm. Срокът на експлоатация и стабилността на конструкцията зависят от качеството на армировката.

Как иначе можете да запишете на прозорци за даване?

Няколко вида подсилващи вложки Избирането на евтина система за профили е само половината от битката. Освен това има много трикове, благодарение на които можете да намалите допълнително разходите за нови прозорци.
- От октомври търсенето на пластмасови прозорци падна рязко, а през зимата, и изобщо се свежда до минимум. През този сезон производителите предлагат страхотни отстъпки за своите продукти. По-добре е да си купите профила в този момент и да се притеснявате мога да поставя пластмасови прозорци през зимата не си струва.
- Не е нужно да носите парите си в първата компания за производство и продажба на прозорци. Проучете този пазар добре, помислете за предложението на най-малко 3-4 фирми и след това можете да направите избор. Не бъдете мързеливи да търсите и строителни хипермаркети, като например Castorama или Leroy Merlin - там можете да намерите евтини завършени пластмасови прозорци.
- При наличие на малки дефекти или несъответствия в размера на отвора на прозореца и блока, продуктът се връща на производителя. Тогава такива прозорци се продават отново, но вече на по-ниски цени. Имате шанс да купите наистина добър продукт за нелепи пари, основното е, че размерите на блока съвпадат с размерите на отвора на вашия прозорец. Не забравяйте да попитате продавача си за наличието на такъв, който не е течен.

Безплатната доставка и инсталирането са само рекламни движения. Като правило, цената на тези услуги вече е включена в цената на прозореца.

- Но ако още сте помолени да платите малко, трябва да откажете. Инсталирайте самите прозорци това изобщо не е трудно и въобще не е трудно да ги предадете на местоназначението си.
- Можете да получите пластмасови прозорци безплатно. Може би вашите приятели или сами ще променят прозорците в апартамента. Дори ако старият дизайн има някои дефекти и просто не отговаря на всички изисквания на бившите собственици, те може и да са подходящи за вашата дача.
- След като инсталирате прозореца, спестяванията върху него не свършват. Грижата за този дизайн също изисква разходи, които могат да бъдат намалени до нула. Например, можете изолирайте самите прозорци, Не купувайте скъпи и не променяйте печата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дървени прозорци за ванаДървени прозорци за вана
Критерии за избор на прозорци за вилаКритерии за избор на прозорци за вила
Железни щори на прозорци за лятна резиденцияЖелезни щори на прозорци за лятна резиденция
Критерии за избор на качествени прозорци за пластмасови жилищаКритерии за избор на качествени прозорци за пластмасови жилища
Пластмасови щори на прозорци за лятна резиденцияПластмасови щори на прозорци за лятна резиденция
Какво да имате предвид при избора на рамки за прозорциКакво да имате предвид при избора на рамки за прозорци
Мога ли да поставя пластмасови прозорци през зимата?Мога ли да поставя пластмасови прозорци през зимата?
Предимство на пластмасови прозорциПредимство на пластмасови прозорци
Как да изберем подходящите пластмасови прозорци?Как да изберем подходящите пластмасови прозорци?
Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…
» » Икономически прозорци за лятна резиденция
© 2021 BggeHat.com