Високи технологии в интериора

1

Най-модерните, най-сбитите и най-взискателните. Ето как можете да опишете накратко хай-тек. Style - е уникален, защото ви позволява да поставите много органично всички постижения на научния прогрес в помещенията. Ултрамодерни домакински уреди, аудио и видео оборудване, електроника само запълват къщата с функционалността, но няма да се превърнат в дисонанс в интериора.

Hi-Tech е изобилие от пространство и светлина, разнообразие от форми и текстури. Това изисква определени цветови решения и идеални пропорции. Тя съдържа много необичайни в светлината форма и изпълнение, геометрични и триизмерни детайли от хром и стомана.

Интериорът е напълно лишен от декоративни предмети и аксесоари, всички те имат някаква функция. Hi-Tech приветства всички съвременни материали - метал, пластмаса, декоративен камък, стъкло. Те се намират не само в декорацията, но и в обстановката. Мебели - вградени гардероби с лаконични фасади, дивани и фотьойли с розови контури и остри ъгли.

Подови настилки - ламинат или гранит. Прозоречните отвори трябва да украсяват пластмасови прозорци, отразяват идеално основната концепция на тази посока - технологична и практична. Всъщност, тези дизайни са най-подходящи за интериора на високите технологии.



Модерни материали и лаконичен дизайн, функционалност и простота - тези характеристики, характерни за металопластичните системи, отлично допълват интериора. Чудесно е, ако прозорците с двоен стъклопакет са оцветени. Възможността за дистанционно управление на прозореца е друг фактор за функционалност, затова е полезно да се осигури такава функция при поръчване на системи.

Въпреки че високите технологии изискват открити пространства, помещенията могат да бъдат напълно отделени от плъзгащи се прегради от PVC профила. Ако е направено на цвят, то ще добави ярки акценти към интериора. Чашите могат да бъдат матирани или тонизирани.

Основната цветова схема на тази модерна посока е светлите или неутрални нюанси. Черно и тъмно сиво често се използват. Чертежи на повърхности не трябва да бъде, на стените и фасадите на мебели могат да бъдат представени само геометрични форми или тънка лента.

Ако решите да използвате високотехнологични средства за проектиране на собствен апартамент, всеки детайл трябва да бъде обмислен - от съдове и лампи, до мебели и прозорци. Стилът е много взискателен.

На материали https://voronezh.veka.ru/

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на спалнятаОформлението на спалнята
Кухня в хай-тек стилКухня в хай-тек стил
Чертежи на тавана на вътрешната декорация от гипсокартонЧертежи на тавана на вътрешната декорация от гипсокартон
Кухни в провинциален стилКухни в провинциален стил
Ремонт на апартамент и стая в хай-тек стилРемонт на апартамент и стая в хай-тек стил
Интериор на дървени къщиИнтериор на дървени къщи
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Шкаф и идеи за интериораШкаф и идеи за интериора
Модерни стилове в интериорния дизайнМодерни стилове в интериорния дизайн
Вази за цветя аксесоари, които дават чар на къщата и личносттаВази за цветя аксесоари, които дават чар на къщата и личността
» » Високи технологии в интериора
© 2021 BggeHat.com