Как да изберем ламели за легла

Комфортно легло е залог на най-удобния сън, който ще осигури пълна почивка и възстановяване на тялото. Ортопедичните свойства на леглото са приоритетен фактор при избора, така че те трябва да обърнат специално внимание.

Ламела - характеристики и влияние върху ортопедичните свойства на леглото. Основата на всяко модерно легло се състои от ортопедична рамка, структурно направена с използване на ламели - релси от еластична и масивна дървесина. Този елемент на основата е подходящ за всякакви матраци, подобряващи ортопедичните свойства. Броят на ламелите, използвани в рамката, зависи пряко от модела на леглото. За двоен вариант се нуждаете от 30 броя, а за отделен един е достатъчно 15.

Изборът къде да купя летви за легло, което трябва да се помни, че те пряко влияят върху свойствата на матрака, предоставяйки избрани най-удобното положение spyaschego.Pravilno летви трябва да подобри ортопедичен ефект на матрака, успоредно с увеличаването на срока на експлоатация.

Има различни дизайни на легла за легла, които имат отличителни разлики:
• База. Тя е изработена от метал или дърво. Дървените модели са по-малко устойчиви на товари, така че металната версия е по-популярна.
• Наличие на крака. Ортопедична рамка често се инсталира на специални крака, друг вариант - поставяне на основата на леглото.

Ламелите се различават по степен на твърдост, така че пружинните ламели са по-меки и по-удобни за спане. Трябва да се отбележи, че за правилната поза се препоръчва по-твърда основа, затова е препоръчително да се избират прави летви за деца и юноши.



Видове дърво за ламели:
• Буковите ламели са по-трайни и се отличават с повишена еластичност, отлична опция с голямо натоварване върху матрака.
• Боровият или брезовият е най-разпространеният вариант, средните характеристики се комбинират с доста ниска цена.

Ламели за закрепване

Ламелите са фиксирани към решетката, като се използва специален държач, здраво закрепен към рамката. Вторият вариант - специална рамка, която фиксира всяка ламела.

Напоследък ортопедичните основи с регулируема скованост са много популярни. Специалните скоби Ви позволяват да регулирате твърдостта на определена част от леглото, което значително увеличава цялостния ортопедичен ефект. Тези основи са идеални за проблеми с гръбначния стълб и гарантират здравословен и комфортен сън.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите подиуми със собствените си ръцеКак да направите подиуми със собствените си ръце
Как да изберем безвъздушен матрак за леглоКак да изберем безвъздушен матрак за легло
Легло с механизъм за повдиганеЛегло с механизъм за повдигане
Как да решите и изберете подходящия матракКак да решите и изберете подходящия матрак
Всички в МестаВсички в Места
Как да изберем мебели за спалнятаКак да изберем мебели за спалнята
Избор на мебели за спалняИзбор на мебели за спалня
Как да изберем подходящия матракКак да изберем подходящия матрак
Удобни детски легла в детските стаиУдобни детски легла в детските стаи
Спалня интериорСпалня интериор
» » Как да изберем ламели за легла
© 2021 BggeHat.com