Обзавеждане и ремонт на хотел

Разработването на дизайнерски интериорен дизайн, декорация и ремонт на сграда трябва винаги да се извършва, като се има предвид неговата основна функционална цел. Това, което изглежда добре в нормален апартамент, може да не е подходящо в хотел.

Цената на престоя в хотел зависи от качеството на ремонта в него. Ясно е, че бизнесмени или звезди обичат да стоят в хотел с добро покритие.

Ако фасадата на места просто блестящ метал и стъкло, блестящ разнообразие от осветление, то е ясно, че потенциалните посетители ще търсят да влязат в интериора, декорирани в стила на "високите технологии". Въпреки че си струва да направите няколко стаи в различен стил, пример за Барок, Прованс или Ориентал. Хотели в Амстердам в близост до Еротическия музей имат прекрасна интериорна украса.

Характеристики на избор на покрития



Изборът довършителни строителни материали, е необходимо да се вземе предвид, че те са постоянно подложени на висока оперативна натоварване. Подови настилки, стени, бани и коридор трябва да бъдат направени от устойчиви материали, които са в същото трябва да се съобрази с всички изисквания за безопасност - не горят, не отделя никакви вредни вещества, както и да не се пързаля. Желателно е те да могат лесно да се почистват.

Е, това изобилието от съвременни материали Ви позволява да намерите тези, които напълно отговарят на тези критерии, като естетичен вид - сред тях са най-различни декоративни мазилки, керамични гранит или клинкер плоча, балатум, хомогенни, саморазливни подове от полимер, специалност ламинати, миеща се боя или винилови тапети.

Функции за ремонт на прозорци

По време на остъкляването на хотела трябва да използвате добре познатите стилистични изисквания. Например, ако хотелът е направен в някакъв исторически стил, тогава е по-добре да използвате дървени прозорци, украсени с полу-арки или арки. Такива структури са трудни за поправка и често обичайната реставрация просто не е достатъчна - трябва изцяло да промените целия прозорец, а не неговите отделни елементи. Замяната на тези прозорци се нуждае от продукти, чийто външен вид ще бъде подобен на оригинала, или ще трябва напълно да промени фасадата.

Амстердамските хотели в близост до Холандския филмов институт EYE са оборудвани с отлични прозорци, които правят стаите светли, като се радват на гостите. Сега можете да използвате не само дървени прозорци, които постоянно се нуждаят от актуализиране на боята, но по-удобна и непретенциозна пластмаса. Известно е, че може да бъде прикрито като всякакъв вид дърво.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изучаване на дизайна на хотелските стаиИзучаване на дизайна на хотелските стаи
Професионално оборудване за ресторантиПрофесионално оборудване за ресторанти
Кухня в хай-тек стилКухня в хай-тек стил
Ремонт на апартамент и стая в хай-тек стилРемонт на апартамент и стая в хай-тек стил
Класически стил в дизайна на апартаментаКласически стил в дизайна на апартамента
Таван в стила на високите технологии - модерно решениеТаван в стила на високите технологии - модерно решение
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Декориране в колониален стил и барокДекориране в колониален стил и барок
Как да направите холКак да направите хол
Как да избера най-подходящия тапет за апартамент?Как да избера най-подходящия тапет за апартамент?
» » Обзавеждане и ремонт на хотел
© 2021 BggeHat.com