Ремонт на апартаменти монолитно подиумно устройство

Устройството на монолитен подиумКакто е известно, на подиума - решение, което дава възможност за персонализиране на интериора, правилно вилно апартамент с отворен план, с максимален ефект се използва в стая с висок таван, без да харчите много пари и материали за ремонт до ключ.

Има няколко вида подиуми. За целите на проектирането и камуфлажа на комуналните услуги обикновено се използват подиуми на телеграфна рамка. Но монолитна помощ за създаване на пространство на много нива.

Трябва да се отбележи, че монолитната подиум е значително повече от други видове строителство, увеличаване на натоварването на пода. Ето защо, възможността за тяхното използване в ремонта на апартаменти е ограничена. От друга страна, самите те издържат на значително натоварване на монолитния подиум, можете да уредите пълна зона за отдих или работна площ - с всички необходими мебели за това. В по-прости случаи такива проекти могат да бъдат използвани за вдигане на малък "зелен ъгъл" или за привличане на вниманието към самостоятелен предмет на изкуството.



Започнете устройството монолитна подиум е възможно само след провеждане на предварителни изчисления, дори и да не сте в състояние да направи такъв малък ремонт в дома, Ремонт на апартаменти до ключ в Москва ще ви помогне да направите най-професионалисти, които могат да бъдат намерени на serre.ru на сайта. След като проектът е готов, можете да определите размера и формата на монолитния подиум и да направите кофража за по-нататъшно изливане. След това предварително грундираният груб под е положен с бетон или цименто-пясъчна замазка. Ако натоварването на подиума не е твърде високо, дизайнът може да бъде облекчен чрез разреждане на сместа с експандирана глина или заспиване в основата. В последния случай разширената глина се напълва не с разтвор, а с циментово мляко. След като основата се втвърди, можете да поставите горния слой на замазката и върху нея - подсилващ се отвор.

Между пиедестал и стена е необходимо да залепите специална лента, изработена от пенополиетилен, тъй като малко, дори и професионалисти в ремонтните работи, знаят за това. Дебелината му е само 3-4 мм. Ширината трябва да бъде равна на очакваната височина на подиума. Такава лента е необходима, така че циментната суспензия да не се пукне, защото в хода на нейната по-нататъшна работа, напрежението неизбежно се създава в нейната дебелина.

Монолитният подиум може да се изгради и като се използва "суха" технология. В този случай, основата и се излива бетон блок или подобен материал от отделни частици, и горната стека gipsovolokonnyh листове, шперплат или частици (горен слой все още да се монтира тъкан). Това ви позволява да намалите времето за работа и разходите за тяхното изпълнение. Въпреки това, такъв подиум може да издържи по-малко стрес.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт на апартаментиРемонт на апартаменти
Мебели за спалниМебели за спални
Определяне на зоната на хола и спалнятаОпределяне на зоната на хола и спалнята
Евтини ремонти на апартаментиЕвтини ремонти на апартаменти
Ремонт на апартаменти от професионалисти е комфорт и комфорт във вашия домРемонт на апартаменти от професионалисти е комфорт и комфорт във вашия дом
Как да направите ремонт до ключ до ключКак да направите ремонт до ключ до ключ
Козметичен ремонт на апартаментКозметичен ремонт на апартамент
Как да направите ремонт в апартамента?Как да направите ремонт в апартамента?
Ремонт на банята стъпка по стъпкаРемонт на банята стъпка по стъпка
Няколко начина за визуално увеличаване на стаяНяколко начина за визуално увеличаване на стая
» » Ремонт на апартаменти монолитно подиумно устройство
© 2021 BggeHat.com