Ремонт на спалнята

1Нека се опитаме да разберем как е по-добре да се поправят в спалнята, за да се спази цялата хармония на практичност и естетика. Решението за тази задача не е лесно, защото спалнята е специална стая, интимна, отразяваща нещо лично. Тук сме освободени от дрехи и от всякакви маски и роли, които носите по време на работния ден. Най-лесният начин е да се възползвате от дизайнерските услуги, които правилно и правилно въплъщават всички ваши желания. Тя обаче ще ви излее в значителна сума пари. И най-лошото е, ако след известно време ще видите същата спалня със съседите или приятелите си. Най-хубавото от всичко, разбира се, са ремонтите сами. Така че, можете да създадете в него уникален комфорт и най-важното, да спестите прилична сума пари.

Така че, за да започнете ремонта на спалнята, трябва да направите план, в който ще видите всички елементи и конструкции на стаята. Помислете колко благоразумно е да поставите мебели и светлинни устройства. За това, трябва ясно да разберете какъв размер е вашата спалня. След като направите всички изчисления, можете спокойно да отидете за строителни материали. Моля, имайте предвид, че те трябва да бъдат екологосъобразни и безопасни.



Време е да започнете разглобяването на старите покрития. Със сигурност е необходимо да изтриете стари тапети, боя, варовици и подови настилки. Верните "помощници" ще бъдат вода, шпатула, валяк, таза и т.н. Разрушаването на старите покрития е най-неприятната и дълга работа, но бъдещата естетика на стаята ще зависи от качеството на нейната поддръжка. Също така е важно да се определят местата за изводи и лампи в спалнята. Трябва да решите дали в стаята ви ще има стена и осветлението ще бъде разпръснато или осветено. Защото за всеки електрически уред трябва да водите кабелите, а за превключвателите и гнездата да зададете изхода. След това можете да продължите към тавана. Като цяло, какво трябва да се направи с него? Първо, шпакловки. Тази операция е доста трудоемка и сложна. В крайна сметка таванът трябва да бъде идеално гладък и гладък. Нивото, което трябва да използвате по време на работа, ще ви помогне да постигнете желания резултат. Ако не искате да правите това трудолюбие работа, тогава има две възможности: да прикрепите гипсокартон към тавана или да използвате опъвам таван. След това можете да отидете до стените. Работата със стени също е трудна. На изхода те трябва да се окажат дори. Моля, обърнете внимание, че всяка грешка впоследствие ще бъде забележима. Ако стените се очаква да бъдат боядисани, най-вероятно ще ви трябват мазилки. Въпреки че е по-лесно и дори по-добре да се премахнат нередностите с помощта на GKL. Ако планирате да инсталирате гипсокартон, не се страхувайте, тази работа не е прашна, достатъчно бързо и стените наведнъж са напълно гладки. Боята и тапетите върху гипсокартона са безупречни. Един от недостатъците на инсталирането на гипсокартон е малкото намаление на използваемата площ. Сега пристъпи към пода. Ако подът е неравен и има пукнатини по него, тогава трябва да направите замазка. Като покритие върху пода е подходящо голямо разнообразие от материали. Например: паркет, ламинат, корк, линолеум. Компетентният избор ще бъде истинска декорация на интериора на вашата спалня. След като сте завършили ремонта, е необходимо всички сили да бъдат насочени към избор на мебели. Има огромен избор от мебели за спалнята.

Сега, когато спалнята е ремонтирана, е време да поставим всички акценти. Първо, трябва внимателно да проветрявате и да измивате стаята. След това можете спокойно да влезете и да подредите мебели, да окачите завеси, както и да подчертаете интериора под формата на няколко прости картини.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем мебелите за вашия интериорКак да изберем мебелите за вашия интериор
Как да изберем мебели за спалнятаКак да изберем мебели за спалнята
Избор на мебели за спалняИзбор на мебели за спалня
Спалня интериорСпалня интериор
Определяне на зоната на хола и спалнятаОпределяне на зоната на хола и спалнята
Правим собствени ремонти в спалнятаПравим собствени ремонти в спалнята
Стилен дизайн на малка спалняСтилен дизайн на малка спалня
Избор на тапет за вашата спалня Съвети и триковеИзбор на тапет за вашата спалня Съвети и трикове
Избирайки мебели за спалнятаИзбирайки мебели за спалнята
Спални мебели по изборСпални мебели по избор
» » Ремонт на спалнята
© 2021 BggeHat.com