Контейнер от модул за строителни блокове от собствените си ръце

В тази статия, Ochumeliy Stroitel.ru ви казва как да направите навес блокирайте контейнера от собствените си ръце

Не винаги е възможно да се създадат условия за временно удобно настаняване или да се каже място, където да се съхранява работещ инструмент за времето на построяване или ремонт на сграда. Независимо от това, което планирате да направите, в къща само временно място на пребиваване или подготвят място за изграждане на къща, въпросът за съхранение и временни жилища лесно ще разреши жилищния блок на контейнера.

Ползи.

Към днешна дата могат да бъдат продавани различни модификации и оборудване за блоковете, които са напълно пригодени за настаняване. Обикновено доставката на такъв контейнер, както и разтоварването-товарене не винаги е налице.

Тази процедура ще изисква значителни финансови разходи, не само за закупуване на контейнер, но и за отдаване под наем на специални разтоварни и товарни автомобили. Често размерите на тези жилища ще бъдат строго ограничени.

Тя е много по-проста и по-достъпна, когато контейнерът е направен самостоятелно. В този случай не е нужно да прибягвате до външна помощ, да наемете скъп транспорт и да спазвате и размерите на фабричния блок. Целият процес на изграждане на кабините ще отнеме само няколко дни.

Процесът на сглобяване на блок на контейнер.

Действия стъпка по стъпка:

1. Първата стъпка е да се подготви стабилна основа. В случай, че блокът на контейнера е предназначен за временна експлоатация, конкретните блокове са подходящи. Подготвяме и отбелязваме сайта на фондацията. За да направите това, трябва да се почисти от остатъци, да се приведе в съответствие и да се повреди мястото, където ще бъде инсталиран контейнерът.

2. На периметъра на площадката, след това да се поставят бетонни блокове, това трябва да бъде направено по такъв начин, че в ъглите и в центъра на конструкцията да има точка на контакт. Оптимално използване на девет блока, разположени около периметъра, в ъглите и центъра на обекта.

3. Ако кабините са планирани да работят дълго време, може да е необходимо да поставите колонна основа. Това ще изисква изкопаване на кладенци с дълбочина около 1 метър, а като кофраж най-подходящ е азбесто-циментовият тръбопровод.

Повдигнете рамката на блока на контейнера.



Стъпка 1. След подготовката на основата, продължете с монтирането на рамката. Най-добре е да използвате лъч с напречно сечение най-малко 15x15 сантиметра за рамката на рамката. Ако напречното сечение е по-малко, това ще доведе до нестабилност на рамката.

Стъпка 2. След това инсталирайте хоризонталните лъчи на тръбите от долното и горното ниво (подреждане). За да запазите лъча достатъчно дълъг и по-малко чувствителен към гъбички и паразити, той трябва внимателно да се третира със специален антисептик.

Стъпка 3. След като монтирате рамката, е необходимо да продължите с обшивката. Първото нещо, което трябва да изберете какъв вид изолация да използвате, зависи от региона, времето на годината и продължителността на експлоатация на кабините.

Ако блоковия контейнер е планиран да бъде използван само през летния период през горещо време, тогава облицовката може да бъде пренебрегната. Но много по-често малката къща е изолирана, тази процедура е по-евтина, но предимствата са очевидни: по-малко течения, по-добър микроклимат в навеса и възможност за експлоатация през зимата.

Най-добре е изолацията да използва минерална вата, която трябва да бъде фиксирана в клетката. Вътре в кабините всички стени са покрити с парна бариера, която подсилваме дървесната маса с листове или ламинирана ПДЧ. Външните стени също са покрити с парна бариера, припокриващи се, след това шиене с облицовка, блок-сенки или профилирани листове.

Както можете да видите, кабините на контейнерния блок не изискват никакви специфични знания и умения. Всичко е съвсем просто и достъпно.

Затопляне на пода и издигане на покрива.

1. Продължаваме към изолацията на пода, където е необходимо да полагаме дебел филм, а върху него - минерална вата. На върха на памучната вата поставете внимателно парната бариера и монтирайте дъските за оформяне. Ако дъските са малко мокри или влажни, оставете ги да изсъхнат и покрийте с боя и защитен лак. Можете също така просто да поставите листове от фибростъкло отгоре, така че да не се боядисват, но в този случай дъските трябва да бъдат третирани с антисептик.

2. По време на строителната фаза трябва да решите кой покрив искате да направите, фронтон или еднопосочен покрив. Вторият вариант изглежда най-достъпен и по-евтин по отношение на времето и финансите. Като покривен материал може да се използва метален гофриран лист, ламарина или модерен метал, който изглежда по-красив и качествен.

3. Ако решите да изолирате стените и пода на хижата, след като се издигне покривът, трябва да подрежете тавана. За това се използва парна бариера, хидроизолацията и топлоизолационния материал, които са облицовани с листове от фибростъкло или ламинирана ПДЧ.

4. След като събираме рамката и затопляме кабините, преминаваме към инсталирането на прозорци и врати. Най-добре е да изберете прозорци с двоен стъклопакет, които по-добре да поддържат топлината в стаята. На прозорците могат да бъдат заварени защитни решетки от мародери.

Следвайте нашите препоръки и създайте удобни кабини за блок контейнери себе си.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Натоварване назначаване на специално оборудване в строителствотоНатоварване назначаване на специално оборудване в строителството
База на апартаментитеБаза на апартаментите
От наемане на специално оборудване до вашата мечтана къщаОт наемане на специално оборудване до вашата мечтана къща
Наемането на строително оборудване е по-добре, отколкото да го купувате?Наемането на строително оборудване е по-добре, отколкото да го купувате?
Как да направите асфалт със собствените си ръцеКак да направите асфалт със собствените си ръце
Специфична характеристика на отдаване под наем на специално оборудванеСпецифична характеристика на отдаване под наем на специално оборудване
Правилно под наем апартамент от деняПравилно под наем апартамент от деня
Предимство на наетата специална техникаПредимство на наетата специална техника
Наем на специално оборудванеНаем на специално оборудване
Наемането на специално оборудване решава проблемите на малките предприятияНаемането на специално оборудване решава проблемите на малките предприятия
» » Контейнер от модул за строителни блокове от собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com