Стил на реколта в интериора

Кой не харесва реколтата на стил? В края на краищата, реколта създава много приятна и естетическа атмосфера във всички отрасли, където може да се добави само. Vintage отразява не само на специалната красотата, но и модерна естетика, уют, спокойствие на ума, което може много добре да бъде прехвърлен от околната среда в душата ти.

Който не казва, реколта създава атмосфера, която може да бъде сравнена с атмосферата на далечните години, съхранени в историята. Особено красив рекорд в модерните къщи и апартаменти.

История на стил на реколта

История на стил на реколта

Стил на винтидж в интериора - един вид комбинация от стари и нови, това е тази особеност, която го прави толкова естетически. Има много различни стилове на интериора, но според мен реколтата е една от най-уникалните. Благодаря за появата на този стил може да бъде Франция, защото там е създаден. Ако преведете думата буквално на дума, това означава "старо вино" и това не е изненадващо.

Какво се е случило в тези, които не са се случили преди десет години? Патрик Вилис, архитект от Америка, изложи цялата къща с оригинална къща, която имаше няколко стаи, като основната разлика беше, че имаха пет, вместо четири стени. Това е, което помогна да се подчертае мебелите стои вътре. Мебелите бяха много стари, показваше цялата си красота. Хората веднага ценят този стил, започна силно разпространение във Франция и по-късно се разпространи по целия свят. Обикновено реколта елементи - ястия, мебели, картини, абажури. За да се пресъздаде стилът на реколтата, изобщо не е необходимо да се купуват антични мебели в далечните години, тъй като много съвременни дизайнери създават нови предмети, но в същото време им дават "стар вид". Също така, някои художници римейкват стари предмети, актуализират ги, но в същото време им оставят красотата и благодатта. Но истинската, скъпа, реколта - неща, които бяха направени преди няколко десетилетия.

Как да разпознаете реколтата неща

Как да разпознаете реколтата неща

През последните години този стил се разпространи много по целия свят. Купувайте антикварни предмети, които са най-реален пример за реколта, не отиват на всички, защото тяхната стойност е достатъчно висока и расте с всяка нова година. Но, разбира се, както и във всяко изкуство, има истински ценители, които са готови да похарчат дори и най-луди цени за едно антично нещо, което ще украси домовете им. Заслужава да се отбележи, че не само възрастните хора, но и много тийнейджъри са особено страстни за реколтата. В интернет, много снимки на реколта стил в интериора, и най-често те са публикувани от тийнейджъри, които оценяват изкуството много. Обикновено те съчетават модерни фабрични модели, припокриващи своята простота с елегантните стари декоративни елементи. Винтидж стил е изложен на почти всички стаи - спални, апартаментни къщи, дневни, банкетни зали, кафенета, работни помещения. Vintage се вписва перфектно в всички видове стаи и изглежда много добре навсякъде. Реколта неща, обикновено достатъчно големи, както преди да са били използвани в различни красиви замъци, а стаите там не са били толкова малки.

Ето защо, за да не създавате чувство за затваряне и пренаселеност, е по-добре да не поставяте прекалено много реколта елементи в малките стаи. Струва си да се отбележи, че стилът не използва мебелите, които са антики, които стоят в музеите на изкуството.

Как да ремонтираме стил на реколта

Как да ремонтираме стил на реколта

Vintage има свои собствени норми и характеристики, за да може помещението да бъде пълно, заслужава да се спазват всички изисквания или дори много от тях.

Подове. На първо място, трябва да се отбележи, че този стил включва само два вида подови настилки: плочки, паркетни дъски. Дъските могат да бъдат направени със стария стил, особено "старите" с помощта на различни трикове. Най-важното е подовете да изглеждат много стари, не по-малко от тридесет години. Ако имате предостатъчно достатъчно стари плочи, което би било достатъчно, за да запълни целия етаж на залата, ще бъде възможно да ги използват, но в този случай, подът няма да изглежда толкова елегантен, тъй като ще бъде на дансинга. Тук можете да поставите плочки в такива помещения, където обикновено има вода. Например, баня, тоалетна и кухня. Ще бъде много приятно да погледнете дали плочките са стари с различни шарки.

тавани. Тавани в ретро стил не носят твърде много контраст, така че това е просто един обикновен боя, боя не е освободена. Не е необходимо да се използват съвременни видове тавани, като напрежение или спиране, те отблъсне само винтидж стил и цялата му плячка твърде добре, модерен външен вид. Ако забележите, че боята започва да креки, не се паникьосвайте! Тя ще даде само тази реколта атмосфера, атмосферата на старостта. Но просто се погрижи за това, че тези пукнатини не стават много големи, но по-важното е, че те не са започнали да падне. Поради това цялата красота веднага ще се превърне в занемарена стая.

стени. Тук трябва да започнете от това дали имате намерение да поставяте старинни мебели в стаята или не. Ако е планирано, е по-добре да се произвежда просто просто боядисване на стените. Цветовете и тоновете са по-добре да избират топли, не ярки, нежни и приятни. По-добре е да направите едноцветна палитра.

Но всичко се променя, ако отговорът ви се влива в "не, не планирам да поставяме реколта мебели". В този случай е по-добре да приложите тапети към стените. Тапетите трябва да са контрастни, но цветовете също ще бъдат топли и дискретни. Можете да изберете не само обикновен тапет, но и с отпечатъци. Всякакви отпечатъци от античността, както и японски рисунки са подходящи тук. Могат да бъдат цветя, листа, клони, различни пеперуди и др. Размерът на картината е по-добре да изберете голям, но не прекалявайте с различни отпечатъци, не създавайте същото "пренаселеност". Сенките са по-добре да избират розово, синьо, но най-важното е, че те са пастели.

Мебели и украса в ретро стил

Мебели и украса в ретро стил

Подробно описание на реколтите



Подробно описание на реколтите

Както вече казахме, разликата между реколтата и другите стилове е ефектът от античността. В този стил някои материали са най-подходящи, които с по-малко усилия могат да станат "стари" с помощта на определени манипулации. Например дървените, керамичните и медните предмети са добри. Основният детайл, който трябва да присъства в реколтата, са сухите цветя. Те украсяват стени, маси и всичко, което е възможно. Всички цветя са красиви по свой начин, така че няма конкретни възможности. Изберете тези, които позволяват сезона. Така че всичко трябва да изглежда малко небрежно. Цветята не трябва да са с еднакъв размер, цвят. Те трябва да бъдат разнообразни и в различна позиция, създавайки небрежен ефект. Вазите могат да се използват от различни метали, точно както изглеждат кристалните вази. Друг детайл, по-малко задължителен от предходния, е че върху предмети или тапети трябва да има малки, почти нечетливи надписи. Това също е, по някаква странна причина, помага на нещата да остареят. Не се опитвайте да не бързате в дизайна на реколтата, защото отнема много време и много усилия.

Такъв стил не може да бъде създаден за един клек, той трябва да бъде допълван през цялото време. Най-добре е да правите всичко постепенно, като добавите някои елементи, докато ситуацията изглежда завършена. Нещата могат да бъдат закупени чрез интернет, на търгове, в специализирани магазини, на пазари, с приятели и познати. Можете също да поръсите стари неща на бащите, дядовците и прадядовете си. Може би и там можете да намерите неща, които ще получат втори живот в стария ви свят.

Стил на реколта в интериора

Когато решите, че къщата ви ще бъде оборудвана в стил реколта, трябва да решите някои въпроси. Първо, какво ще бъде предметът на вашия дом? На второ място, в кой период ще бъде изказана избраната тема? Тук, за всеки познавач, всичко се обработва независимо, само вие можете да решите какво ще бъде вашият дом. Ето някои съвети как да оборудвате всяка стая отделно.

Всекидневна. Всъщност решихме да започнем с приемна, защото холът е най-разпространената стая, където хората обикновено поставят този стил. В хола е пълен с пространство, където можете да инсталирате много елементи. Например, стар, размазан диван, който ще се откроява от фона на цялата стая. Цветът трябва да се използва в контраст, така че диванът да стане централната част на очния контакт на лицето с помещението.

Също така е необходимо в стаята ви да има много оригинални декоративни предмети от стари времена. Например, бродирани кърпи, бродирани върху дивани и столове, плетени килими, картини, изработени старинни картини. Всички възможни идеи, които можете да видите в снимките в интернет.

Спалнята. В стила на реколта спалня, като много други стаи, трябва да създаде атмосфера на топлина, спокойствие. За да направите това, е по-добре да изберете красиви, но на пръв поглед несъвместими неща. В допълнение към обичайните елементи, които се поставят в спалнята, можете да инсталирате красив реколта стол, в който можете да се насладите на четенето на интересна книга. Тогава в стаята ще има пълен образ на умиротворяване.

кухня. В кухнята трябва да се създаде аромат. Арома на древността, стари ястия. Във въздуха трябва да лети точно в момента, когато цялото семейство седеше на вечеря преди много години. Цветовете трябва да бъдат много леки и нежни. В сравнение с предходните параграфи е по-добре да не създавате контраст тук. Най-добре е да допълниш цялата ситуация с красиви лампи, плочи, картини и сухи цветя. Основните цветове на стаята са по-подходящи за избор, като мляко, бежово, сметана, кафе с мляко и други подобни. Мебелите трябва да са изработени от красиви сортове дърво.

Входно антре. В коридора е най-добре да изберете основните цветове, като кафяво, черно, бяло, тъй като ярките нюанси ще отблъскват хората, създавайки впечатление за небрежност.

По-добре е да не използвате голям брой артикули, най-добрият вариант е да поставите малък шкаф или закачалка за дрехи и табуретка, така че да можете да седнете. Но малките предмети не могат да се срамуват.

В банята. Ако имате късмет и вашата баня не е много малка, можете напълно да експериментирате. Получете красива баня на красиви, украсени крака и не я поставяйте както обикновено в стената, но в средата на стаята! Ще изглежда красиво. Купете красиви декоративни елементи. Инсталирайте таблица за вашите лични хигиенни предмети, мивка. Диверсифицирайте стаята с красиви свещници с красиви свещи. Ако вашата баня е малка, не можете да получите разочарован. Опитайте се да създадете изображение на реколта с помощта на плочки, направени в старите дни, можете да добавите и някои малки елементи. Важно е, че в банята, направена за реколта, не можете да инсталирате душ. През последните столетия, душ кабините се срещат толкова често?

данни

данни

Стилът на реколтата набира все по-голяма популярност във всички поколения. Правенето на къща или дори стая в този стил е много скъпо и дълъг процес. Но този процес напълно заслужава нуждите му, защото реколтата е един от най-естетическите стилове по всяко време.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?
Интериор на дървени къщиИнтериор на дървени къщи
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Създаване на интериорни стиловеСъздаване на интериорни стилове
Модерни стилове в интериорния дизайнМодерни стилове в интериорния дизайн
Проектиране проект на основата на качествени ремонтиПроектиране проект на основата на качествени ремонти
Интериор на денимИнтериор на деним
Детска стаяДетска стая
Интериор в ориенталски стилИнтериор в ориенталски стил
Интериорни елементи в таванско помещениеИнтериорни елементи в таванско помещение
» » Стил на реколта в интериора
© 2021 BggeHat.com