Какво искат купувачите

Какво искат купувачитеФактът, че купувачите са чувствителни към промените в икономиката, практиката показва това. През 2007 г. по време на пика на търсенето, хората се опитваха да купувате имот, на която имаше само достатъчно пари, опасявайки се, че на следващия ден на промяната в цените и наличните средства, за да ги не може да бъде достатъчно.

Настъпилата криза напълно промени отношението към избора и финансите. Купувачите започнаха да избират имот за дълго време и много щателно. Дори в сферата на масовите жилища, където изглежда, списъкът на изискванията винаги е ограничен и цената винаги играе решаваща роля, купувачите започнаха да обръщат внимание на голям брой нюанси. Всичко беше взето предвид: комфорт на планирането, характеристики на ремонта, близост до работата, екология на региона, качество на инженерните технологии инсталирани в къщата. И всеки плюс на обекта в качеството или стойността може да бъде решаващ.

През този период, клиентите са готови за дълго време да се търси един апартамент, да се анализира в десетки различни версии (максималния брой гледания преди придобиването, според експертите, може да достигне дори до тридесет) с надеждата, че следващия обект ще дори от това, не по-малко от предишния.

Всичко, което надвишаваше ценовото ниво от 2 000 000 рубли, не беше заявено на пазара. А количеството, определено подобно на обявяването на продажбата, не се възприемаше по различен начин от началната сума за договаряне. Промяната в ситуацията на пазара на недвижими имоти се превърна в точен знак за купувачите, че сега те могат независимо да посочат условията и побързаха да се възползват от тази възможност.
Какво се е променило?



Сега ситуацията се променя драматично. Според експерти, клиентите могат все още търсят един апартамент, без усилие, без да се страхува, че по време на обиските, тя може да нарасне значително в цената, но на пазара се е върнал в неочакван търсенето, и имаше корекция на цените на жилищата.

Онлайн магазинът на строителни материали на Киев "Alkiv" предлага най-благоприятните условия за сътрудничество, както на едро, така и на клиенти на дребно!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
Търговско оборудване за козметика и парфюмерияТърговско оборудване за козметика и парфюмерия
Интериорен дизайн на магазин или салонИнтериорен дизайн на магазин или салон
Характеристики на изграждането на жилищни комплексиХарактеристики на изграждането на жилищни комплекси
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Закупуването на имот в България край морето е най-добрият вариант за комфортен престойЗакупуването на имот в България край морето е най-добрият вариант за комфортен престой
Как да изберем висококачествени пластмасови прозорциКак да изберем висококачествени пластмасови прозорци
Предимства на щоритеПредимства на щорите
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Характеристики на строителство и покупка на недвижими имоти в КипърХарактеристики на строителство и покупка на недвижими имоти в Кипър
» » Какво искат купувачите
© 2021 BggeHat.com