Италиански плочки за баня

Модерен материал, който е фантастична палитра, с помощта на който на стените е създаден уникален шедьовър, като платно, е италианска баня. Вековните традиции на италианската италианска керамична керамична облицовка служат като отлична отправна точка за деликатния изискан вкус на ценителите на красотата и стандарта на безусловно качество на руския пазар.

Тенденции на нови италиански колекции

Към развитието на всяка нова колекция от италиански керамични плочки, мозайки и декоративни панели привличаха световно известни дизайнери и модни законодатели. За създаването на уникални довършителни материали непрекъснато се подобрява оборудването и използваните технологии. Към днешна дата плочките са най-удобният материал за обработка и употреба. Той напълно защитава стените от въздействието на влага и химикали, които се съдържат в значителни количества в детергентите. Заслужава да се отбележи лекотата на използване и продължителният живот.

Благодарение на грижливия дизайн тази или тази колекция може да бъде актуализирана само в няколко сезона. И отдясно да запази водещата си позиция в списъка на най-модерните и подходящи материали. Какво е в тенденцията на модерния интериорен дизайн на банята?

Естествен камък и неговите имитации

Все повече и повече хора предпочитат използването на естествени материали в покритието. Камъкът има уникални характеристики и аристократично задържан външен вид. Моделът на повърхността на камъка е уникален и променя цвета си под въздействието на водата и времето. Най-популярни в декорацията на мрамор, оникс и травертин.

Естественият камък дава усещане за сигурност и спокойствие, благоприятства релаксация и релаксация. За хората с натоварен график на работа, в състояние на постоянно напрежение, този вариант на покриване на стените е най-оптимален. Разнообразието от видове, форми, текстури и цветове е впечатляващо. Най-търсени и достъпни на цената на имитация на мрамор и оникс повърхности.

"Мрамор" италиански плочки за баня е подходящ за всеки интериор, от подправен минимализъм и класика до ултрамодерна авангарда. Светлите нюанси ви позволяват визуално да направите дори просторно помещение. Топли мраморни нюанси от мрамор ще донесат допълнителна уют и светлина.

Луксозен крем и капучино

Светлите бежови цветове са ненатрапчиви и леки. Те ще дадат лекота и необяснима лекота, ще помогнат сутринта да се впишат в труден работен ден, важни преговори и срещи. Вечер те ще бъдат посрещнати с лъчиста топлина и спокойствие, ще създадат необходимата релаксираща атмосфера за обикновените вечерни процедури.

Умните, уникални комбинации от груби матирани и гладки гланцови повърхности с бисерно блясък дават отлична възможност да избегнат общи стереотипи в завършването на банята. Плочките, изработени в бежови цветове с очила на дъгата, ще направят стаята луксозна и елегантна. Италианските плочки за банята, изпълнени в класически спокойни тонове с хармонични нюанси, ще ви помогнат да създадете бежов рай за мир и баланс.

Декоративни панели

За да съживите и украсите монофоничната облицовка на стените, можете да използвате декоративен панел. Големите тематични отпечатъци, приложени върху повърхността на плочките, се използват широко от дизайнерите, за да придадат специален цвят и настроение в стаята. Изящни и оригинални рисунки, флорални мотиви, различни пейзажи и модели са представени в голям асортимент в модните колекции на водещи производители. Италианските плочки в банята, направени под формата на керамичен панел, могат да изненадат и да предизвикат най-изискания и изискан клиент.

Можете да използвате този елемент в почти всеки интериор, той ще съживи и да даде известна динамика на цялото пространство в банята. Ако комбинацията от големи флорални орнаменти с релефен дизайн и последователен стил на цялостната композиция достигне необходимия баланс, банята се трансформира чудо, като стане елегантна и уникална.

Комбинация от различни текстури

С реален богат избор на довършителни материали е трудно да се ориентират и правилно да се вземат подови плочки, бордюри и други довършителни елементи на финала. Те трябва да засенчат вече одобрената декорация на стените, да подчертават индивидуалността и да направят общото настроение по-наситено и дълбоко.



За да улеснят тази задача, много производители в своите колекции предлагат комплекти, елементите на които съвпадат перфектно помежду си. Огромният брой опции в комбинация и композиция от текстури, цветове и форми с творчески подход и наличие на въображение могат да бъдат разглеждани, изпробвани и изпълнени независимо. Съчетанието на материали с различни размери и текстури ще даде довършително вътрешно докосване и ще добави модерен акцент върху дизайна на стаята.

Изпъкнали форми

Италианската керамична плочка, която има изпъкнала триизмерна текстура, беше заслужено призната на съвременния пазар. Една сложна повърхност дава пространство пространство футуристичен ефект на триизмерност. Комбинацията от монохромен монохром и цветни деликатни елементи създава определен стил и характер за целия интериор. Дизайнерите, които използват плочки с триизмерна повърхност, създават такъв модерен стил в днешно време, като например Art Deco.

Трудно е да се повярва, но използването на материали с обемно изображение визуално прави стаята по-просторна. Релефът на гладките вълнообразни линии очарова и привлича, практически хипнотизиращ. Подобен незабравим ефект на релаксация ще бъде чудесно допълнение към контрастиращата душа и всякакви спа-процедури. Ще прекарате прекрасни моменти в завладяващия свят на банята и ще излезете със свежи и просветени идеи, отпадайки цялата натрупана умора и напрежение.

Имитация на текстил

Специално очарование и усъвършенстване ще даде на банята керамична плочка, която има оцветяване и модел, характерни за скъпи тъкани. Посетителите на тази стая имат непреодолимо желание да се докоснат до плочките и да се уверят, че не са текстил. Така се създава убедително впечатление.

Италианските плочки за баня с имитация на текстил са изработени в различни цветови палитри и модели. Това ви позволява да реализирате най-неочакваните фантазии и дизайнерски решения в луксозните и елегантни интериори на будоара. Препоръчва се да се редува простият дизайн на фона на покритието с пръски от боядисване на сложни декори и фризове. Това постига чувство за атмосфера на новост и празник, лукс и почтеност в същото време.

мозайка

За да украсите стените със сложна форма с всички видове изпъкналости, успешно се използва материал като мозайка. Изключителни тактилни и визуални усещания, допълнителни светлинни ефекти, дължащи се на пречупване на изпъкнали лица, игра на сенки и луксозна палитра от цветове, дава на интериора мозайка, изпълнена в облицовката на стените. Италианските плочки за баня могат да "играят заедно" с реколта украшение или голям флорален модел, в благоприятна перспектива, подчертават сложния релеф на стените.

Разбира се, разнообразието от материали, използвани за направата на мозайката, няма да бъде безразлично.

  • Мозайката от венецианско стъкло и мозайка от шмал с прозрачни, светещи отвътре малки елементи, които се сгъват в неизразим деликатен модел, ще направят интериора на банята страхотна и изящна.
  • Керамичната мозайка от миниатюрни плочки с редуване на различни повърхности, гладка с ирисцентен блясък и релеф със златни включвания и изкуствено създадени пукнатини, ще даде допълнителна текстура и характер на цялата стая.
  • Каменната мозайка, изработена от естествен мрамор, оникс, яспис, се оценява от естети и любители на екологични материали. Неограничената красота на природата и ограничаването на естествените теракотени нюанси дават естествена и "жива" атмосфера.

Едноцветно стъкло

Модна тенденция в дизайна на интериора на банята е използването в декорация и пълнене на едноцветно стъкло. Полупрозрачните и прозрачни прегради, изработени от тежко стъкло, перфектно и хармонично допълват традиционните италиански плочки в облицовката на банята. Или служи като достоен аналог към нея. В края на краищата панелите от стъкло са доста способни да предпазват стените от влага, а ярките наситени полупрозрачни цветове ще добавят допълнителен блясък и емоционалност към интериора.

Стъклото се вписва идеално с други материали, като дърво, метал и камък. Той е непретенциозен в грижите и не изисква специални умения за инсталиране. Високотехнологичният стил е немислим без комбинацията от хром и стъкло. Ако сте фен на минимализъм и строги линии, тогава банята, използваща тези материали, напълно ще отразява вашия характер и стремежи. Уникалността на стъклото обаче е, че може да ергономично се вписва в всеки стил, да го съживява с живот, енергия и перфектно играене на сенки и очила на дъгата.

Видео на минута: Керамични плочки FAP Ceramiche


Да обобщим

След като сте спрели върху тези или други материали за облицоване, не забравяйте да отделите необходимото внимание на избор на осветителни тела, санитарни техници и мебели. Само един интегриран подход е в състояние да даде отличен резултат при създаването на изискан интериор и спокойна и релаксираща атмосфера.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Италиански тапети на стенатаИталиански тапети на стената
Италианските мебели винаги са модерни и стилниИталианските мебели винаги са модерни и стилни
Керамични плочки, направени в РусияКерамични плочки, направени в Русия
Керамични керемиди предимства на използванетоКерамични керемиди предимства на използването
Как да изберем правилната италианска плочка?Как да изберем правилната италианска плочка?
Италиански мебели луксозен достъпИталиански мебели луксозен достъп
Тайните на качеството на италианските мебелиТайните на качеството на италианските мебели
Керамични плочкиКерамични плочки
Италианската кухня е непоклатима тенденцияИталианската кухня е непоклатима тенденция
Opoczno е най-добрата керамика в светаOpoczno е най-добрата керамика в света
» » Италиански плочки за баня
© 2021 BggeHat.com