Как да нарисувате дървен под с вашите ръце

Собствениците, в чиито къщи е подовата настилка от дърво, заслужават да обмислят боядисването си с лакове и бои. Ако е напълно страшно да рисувате сами, можете да търсите в мрежата за номера на поправки, да плащате пари и да работите. За тези, които не се страхуват от ремонт от собствените си ръце, по-долу са няколко съвета.

Подготвителна работа

Преди да размажете боя на пода, намерен в багажа на баба на гаража, трябва да се уверите, че срокът на валидност е изтекъл. И като цяло, по-добре е във всеки случай да купувате нови модерни бои или лакове. В допълнение към тези материали, магазинът ще трябва да донесе ленено масло, разредител и замазка. Вземете от контраста първия евтин материал, който идва на ръка е грешен ход. Ако боядисвате пода с неподходящ материал, можете сериозно да го разваляте и пестенето на бои / лакове ще доведе до допълнителни разходи за ремонт на пода.

Важно е да се определи:

  • структурата на дървесината на подовата настилка за боядисване;
  • наличие на възможност за предварителна обработка на пода;
  • възможността за пребоядисване на пода;
  • условията и условията на работа на дадена боя.

Най-често за боядисване на дървения под използват маслени бои или алкидни лакове. На квадратен метър подово покритие се нуждаете от 250 грама лаково-бояджийски материали. Преди да започнете, повърхността трябва да бъде почистена от мазнини и замърсявания и дори. Такъв подход пести бои и лакове и позволява да се постигне високо качество на боядисване.



живопис

След внимателно третиране на подовата настилка започва процесът на грундиране и сушене на пода. След това всички пукнатини и неравности се изравняват. Това се прави с масло за пълнене. Подът за нанасяне на фуги трябва също да изсъхне, след което се обработва с петролна мазилка. Повтарящата се шпакловка и шлайфане не боли. Само след тези етапи можете безопасно да вземете четка в ръцете си.

Специални разтворители се използват за разреждане на консистенцията на боята. Важно е да се: Не трябва да се забравя, че в процеса на боядисване е необходимо да се разбърква боята в буркана. Това ще помогне да се избегне формирането на неестетичен развод.

Проблемните области са грундирани и боядисани, докато грундът не изпъкне.

При нанасяне на боя върху пода, тя е леко засенчена, за да се избегне образуването на мехурчета - много по-лесно е да се предотврати появата на такъв ефект, отколкото да се коригира.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ние правим дървения под в гаража със собствените си ръцеНие правим дървения под в гаража със собствените си ръце
Традиционна техника за ремонт боядисан подТрадиционна техника за ремонт боядисан под
Как правилно да боядисва тавана с ролкови тайни на оцветяванеКак правилно да боядисва тавана с ролкови тайни на оцветяване
Жилища на дървени и бетонни подовеЖилища на дървени и бетонни подове
Какво може да бъде боя за подова настилка от дърво?Какво може да бъде боя за подова настилка от дърво?
Боя за бетонни подове в гаражни цени и спецификацииБоя за бетонни подове в гаражни цени и спецификации
Как да нарисувате тавана первази от себе сиКак да нарисувате тавана первази от себе си
Радиаторна бояРадиаторна боя
Как да изберем лак за дърво?Как да изберем лак за дърво?
Как да изберем лак за пода?Как да изберем лак за пода?
» » Как да нарисувате дървен под с вашите ръце
© 2021 BggeHat.com