Органични като подови настилки

Трудно е да се надценява значението на подовата настилка, когато става дума за градски апартамент или селска къща. Същото може да се каже и за основата, която определя ефективността и продължителността на живота на подовата настилка.

В днешно време, като основа за бъдещия секс е широко използван твърд картон, който е популярно известен като DSP. Високата популярност на представения материал се дължи на отличните експлоатационни характеристики, приемлива сила и завидна гъвкавост. Това означава, че е идеално подходящ за подови настилки, направени на базата на суха технология, както и за мокри подове.

Монтажът на ПДЧ се извършва след монтаж на прозорци и врати, както и след завършване на всички мазилки и боядисване в стаята. В този случай температурата в помещението трябва да надвишава 5 градуса, а нивото на влажност трябва да е в рамките на 65. В противен случай, след монтажа, плоскостите могат да се преобръщат.

Подравняването на основата се извършва в зависимост от това коя технология ще бъде използвана за подреждането на подовете. Ако става въпрос за саморазливни подове, преди да инсталирате основния метал, основата се изравнява с помощта на бетонна замазка. В случай на сухи подови настилки или закъснения, изискванията за основата са по-малко тежки, тъй като грешката може да бъде изравнена с листове от плочи от дървесни частици.



С бетонна основа плочите се залепват към повърхността със специално лепило. За да се гарантира, че дъските не се деформират по време на процеса на сушене, през тях се правят отвори и товар се поставя отгоре.

В случай на суха технология, фиксирането на плоскостите се извършва с помощта на нокти с таен капак или самонарезни винтове. След завършване на инсталацията е необходимо задължително измерване на контрола. Размерът на максималното отклонение от хоризонталата не трябва да надвишава знак от 2 милиметра с два линейни метра.

Отлични топлоизолационни свойства - друго предимство на този материал. Ето защо често се използва като подови настилки от тънък линолеум, който не може да бъде поставен върху бетонна основа. Тъй като цената на такъв линолеум е ниска, тя ви позволява да получите подови покрития, характеризиращи се с лекота и приемливо качество.

Боядисването на оргалита се извършва с ролка или четка. За тази цел идеално сушене масло. Трябва да се затопли на водна баня и да се нанесе на няколко слоя върху материала. Прилагайте всеки последователен слой не по-рано от един ден.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Корк субстратКорк субстрат
Фарове за подова настилка различни варианти за проектиранеФарове за подова настилка различни варианти за проектиране
Какъв е цикълът на секса?Какъв е цикълът на секса?
Предимства при използването на порцеланови каменинови подови настилкиПредимства при използването на порцеланови каменинови подови настилки
Предимства и недостатъци на подовото отоплениеПредимства и недостатъци на подовото отопление
Монтиране на топъл подМонтиране на топъл под
Какъв вид настилка да избера за детска стая?Какъв вид настилка да избера за детска стая?
Самонивелиращи се подове Характеристики на работатаСамонивелиращи се подове Характеристики на работата
Как да поставите керамични плочки?Как да поставите керамични плочки?
Подова дъскаПодова дъска
» » Органични като подови настилки
© 2021 BggeHat.com