Избор на подова настилка за наета къща

винил плочкиЕдин типичен въпрос, зададен от нови наематели или физически лица, които желаят да обновят дома и продаваме или нея, тя е на паркет трябва да се монтира в помещения с висока влажност - като кухни и бани.

И двата вида и винил, керамични плочки и имат своите предимства и недостатъци, така че преди да ги гледаш, важно е да се разбере защо един от двата материала е единственият реален жизнеспособен вариант, а има и много други видове подови настилки на разположение.

Материали, които по правило са неподходящи за използване в помещения с висока влажност.

килим: това не е най-добрият избор за кухня или баня. Разлятата вода и влагата много скоро ще я развалят.

Дървена ламинат: ламинираният под може да бъде много хлъзгав, когато се намокри. Също така ще бъде много трудно да го замените в случай, че се влоши.



Винил лист или подови настилки: те са изключително устойчиви на вода и обикновено се препоръчват за кухни и бани - въпреки това за подвижни жилища тези материали са много скъпи, тъй като ремонтът на покритието няма да бъде скъп. Жителите могат безгрижно да се справят с пода, тъй като биха го направили в собствения си дом, така че много често на етажите има различни щети.

Подходящи материали

Винилови плочки - За разлика от листата на плочката е много по-лесна за ремонт. Неговата минус е все още способността да се надраска лесно, обаче, ако само една плочка се е влошила, тя може лесно да бъде премахната и заменена с нова. Този материал е много лесен за инсталиране, така че можете да го направите сами.

Керамични плочки - най-трайното и устойчиво на надраскване подово покритие. За да надраскате керамичния под е достатъчно трудно, затова наемателят на апартамента може да навреди на този материал, като само отпада тежък предмет, което ще доведе до разцепване на плочките. Въпреки това, той също може лесно да бъде заменен. Недостатъците на керамичните плочки са, че те изискват усилие по време на инсталацията и въпреки лекотата на самия материал лепилото и фугите, необходими за монтажа, са доста скъпи.

Поради лекотата и лекотата на монтаж и ремонт, виниловите плочки са идеално пригодени за използване в кухни и бани под наем. Когато използвате този материал, закупете винилов уплътнител за подобряване на водоустойчивостта на подовата настилка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво да лежите на подаКакво да лежите на пода
Винил тапети за кухняВинил тапети за кухня
Модерен подови настилки ламинат, линолеум, винилов подМодерен подови настилки ламинат, линолеум, винилов под
Плочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетикаПлочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетика
Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?
Характеристики на избор на подови настилкиХарактеристики на избор на подови настилки
Избор на основните критерии и характеристики на виниловите плочкиИзбор на основните критерии и характеристики на виниловите плочки
Избор на подови настилкиИзбор на подови настилки
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
Предимства при използването на порцеланови каменинови подови настилкиПредимства при използването на порцеланови каменинови подови настилки
» » Избор на подова настилка за наета къща
© 2021 BggeHat.com