Завършване на лоджията

Завършване на лоджиятаВътрешната декорация на лоджията е задачата, която се решава практически във всички съвременни апартаменти. Тя се подлага на малко пространство за голям ефект на външни фактори като излагане на слънчева ултравиолетова радиация към стените на покритие, екстремни температури, влага. Поради това е необходимо да се грижи за правилното подреждане на балкони и изолация, тъй като от правилното му завършек зависи не само комфорт и външния вид на дадено помещение, но и комфорта на апартамента.

При самостоятелно обзавеждане на лоджия е необходимо да се помни, че поделят дадения процес условно на някои етапи:

- остъкляване. Необходимо е да се започне интериорно завършване с монтаж на врати и прозоречни рамки. Можете да използвате системи, спестяващи място, за да спестите място. Днес отворените рамки на вратите са много чести, които приличат на прозорец. Благодарение на това конструктивно решение площта на осветлението в помещенията се увеличава. Дизайнът на вратите е доста сложен, така че те се поръчват поотделно.

- Подреждане на лоджията. Изпълняват се на този етап от работата по интериора на лоджията, затопляне. Тук се споменава мазилка на тавана и стените, електрически инсталации, подреждане на подове.

Пазарът на довършителни материали днес е пълен с материали за довършителни работи и затопляне. Европол, подплата - различни цветове, линолеум, керемиди, дървена класическа подплата. Прилагането на тези материали може бързо и лесно да е евтино, за да изолирате и оборудвате лоджиите.



Струва си да се отбележи, че днес се използват все повече и повече нови материали, по-функционални и издръжливи, например пластмасови панели. Плюсове пластмасови панели са очевидни: отлично задържа топлината в студените периоди, то е лесно да се извършва в сухо и мокро почистване, не са засегнати от влага и влага. Пластмасовите панели имат разнообразие от цветове. Можете да изберете точно това, което е най-подходящо за отделен интериор.

При завършване на лоджиите често се използват дървени дъски. Дървото има красива текстура и стаята дава топъл и атрактивен външен вид. Собствениците на лоджии само за тези свойства за облицовки избират този материал. Използвайте за предпочитане вече полирана готова подплата.

Рафтовете се инсталират хоризонтално или вертикално, по преценка на собственика. Краищата на ламелите са предварително обработени в езика, за да се съчетаят перфектно платната един с друг.

Е, ако се интересувате от Студио апартаменти - посетете сайта ksk21.ru. Само там ще откриете най-стилните апартаменти и всичко за интериора им.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Остъкляване на балкони с алуминиев профилОстъкляване на балкони с алуминиев профил
Елитни без рамки остъклени прозорциЕлитни без рамки остъклени прозорци
Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?
Трябва ли разрешение и одобрение за остъкляване на лоджията?Трябва ли разрешение и одобрение за остъкляване на лоджията?
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Повторно оборудване на лоджията в бараПовторно оборудване на лоджията в бара
Балкон и лоджия на драмата на присъединяванетоБалкон и лоджия на драмата на присъединяването
Как да украсят красива тераса и лоджия в апартаментаКак да украсят красива тераса и лоджия в апартамента
Основните видове остъкляване на балкониОсновните видове остъкляване на балкони
Подреждане на балкони и лоджииПодреждане на балкони и лоджии
» » Завършване на лоджията
© 2021 BggeHat.com