Винил алкена керамика

Винил плочки - алтернатива на керамикатаПрез последните години, в райони се характеризира с неправилна геометрична форма, както е подово покритие, с помощта на модулна PVC плочки или просто да извърши възстановяването на дървения под, който вече е бил там. Какви са неговите характеристики?

Виниловите керемиди са истински хит на продажбите напоследък. Причината за популярността му е, че тя отговаря на цял набор от искания на клиентите. На първо място, такава плочка е лесна за подреждане, дори в стая, в която има много ъгли и изпъкналости. На второ място, е необходимо да се разпредели водна устойчивост на материал, който позволява да се използват PVC плочки за кухня или баня. Трето, трябва да се спомене лесната поддръжка на такова покритие.

PVC плочки създава приятна етаж не е хлъзгав и почти безшумен, който, за разлика от ламината не се страхува от остри токчета. Нещо повече, това покритие позволява да реализира почти всеки дизайнерски решения, тъй като пазарът може да отговори на широка гама от него, от авангарда на класически орнаменти от етнически мотиви за симулиране на повърхността на естествен камък или дърво.



Всъщност, характеристиките на такава плочка малко прилича на руло линолеум. Но работата с него е много по-лесно, особено когато има издатини или преминават комуникации. Модулните PVC плочки имат стандартни размери. И дори ако тези параметри са твърде големи, е по-лесно да отрежете такава плочка или да изрежете желаната част, отколкото в случай на ролка.

Има няколко вида модулни PVC плочки. Най-често срещаните са плочките на самозалепваща се основа. Монтирането на такава плочка е проста. Тук няма заключващи връзки. Всички модели имат гладки ръбове. От една страна, това ви позволява да получите по-интересен модел на подова настилка, комбинирайки елементи от различни нюанси или шарки. От друга страна, използването на такава плочка предполага много щателно почистване на повърхността на грубия под от прах. Освен това тези модули трябва да се подреждат много добре. Тъй като, ако нанесете керемидата навътре или поне с малка междина, просто я разкъсайте от пода и отново го поставете просто няма да работи. Има и класическа PVC плочка, която е залепена към основата с акрилно лепило. Тя изисква дълбоко почистена основа, но е по-лесно да се работи с нея, отколкото със самозалепващо покритие.

Друг вариант е керемида с ключалка. Той се справя сравнително лесно. Но тя тежи повече от своите колеги и струва много повече. В допълнение, заключващите стави са достатъчно чувствителни към неравностите на пода.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетикаПлочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетика
Избор на основните критерии и характеристики на виниловите плочкиИзбор на основните критерии и характеристики на виниловите плочки
Керамични плочки, направени в РусияКерамични плочки, направени в Русия
8 Плюсове и минуси на винилови подове8 Плюсове и минуси на винилови подове
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Баня за баняБаня за баня
Изключителен ламинатИзключителен ламинат
Как да изберем подовата плочка?Как да изберем подовата плочка?
Предимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталацияПредимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталация
Керамични плочки Характеристики и характеристикиКерамични плочки Характеристики и характеристики
» » Винил алкена керамика
© 2021 BggeHat.com