Дъбова хидроизолация

Дъбова хидроизолацияТози тип хидроизолация покритие съчетава предимствата на няколко вида изолационни материали - боя изолация се прилага като лепило база Okleechnaya използва като лист или преобръщане помощни материали, действа като защитна стена от метал, тухли или глина.

Адхезивна база - хидроизолационна боя, която може да бъде както гореща, така и студена (битум-полимерни маски). Използвани синтетични смоли, акрилни състави, полимерни, полиуретанови. Не използвайте само емулсионни покрития и втечнявате.

Водонепропускливите материали за листа са навити, а също и под формата на мембрана. За поставяне на хидроизолацията не използвайте покривен филц, покривна хартия, стъкло - всички тези материали имат картонена основа, което значително ограничава употребата им.

На повърхности, които са разположени хоризонтално, битумите и каучуковите тапи са заменени с обикновен битум. След това се залепват няколко слоя устойчив на гниене ролков материал, като се поддържа интервал за всеки слой, за да се изсуши напълно. Материалите могат да бъдат всякакви - подложки от различен план (метална основа, фолио), хидроизолация, стъклени влакна, подсилени асфалтови подложки, филми от полиетилен или поливинилхлорид. Също така е разрешено да се използва стъклен рубероид, бриол и изолат.

Lapels залепени припокриване, което трябва да бъде около десет сантиметра. Страничните фуги на съседни листове не трябва да бъдат поставени една до друга, те са поставени по такъв начин, че между ставите да има разстояние от най-малко тридесет сантиметра.



Последният слой от рулонния материал е внимателно намазан с гореща битумна мастика и след това покрит със стена от метал или тухла. В случай, че е необходимо да се изолира основата, тя може да бъде подсилена с глина.

В случай, че хоризонталните повърхности са поставени, те са леко превърнати във вертикални, като по този начин значително се подобрява качеството на защита. Типовете изолации на Oakleychnye са универсални, те често се използват за различни предмети, с помощта на които можете да изолирате стени, подове и други строителни елементи.

При монтажа на хидроизолацията е важно да се помни, че тя не трябва да бъде подлагана на постоянни товари на опън или срязване. От механични повреди е защитен от стена, а в случаите, когато не е възможно да се изгради защитна конструкция, е по-добре да се избере друг вид хидроизолация.

Е, можете да изберете и закупите най-добрите мебели за хола, като посетите сайта europa-mebel.ru. Има само качествени и евтини мебели с бърза доставка и монтаж.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Хидроизолацията на покрива защитава къщата от времетоХидроизолацията на покрива защитава къщата от времето
Етаж хидроизолация преглед на съществуващата гама от материалиЕтаж хидроизолация преглед на съществуващата гама от материали
Хидроизолация на пода от дървоХидроизолация на пода от дърво
Хидроизолация на пода какво и как се прави?Хидроизолация на пода какво и как се прави?
Хидроизолационни материали за подове и техните сортовеХидроизолационни материали за подове и техните сортове
Хидроизолацията на основата е подробно ръководство за занаятчиите в домаХидроизолацията на основата е подробно ръководство за занаятчиите в дома
Хидроизолация на основата със собствените си ръцеХидроизолация на основата със собствените си ръце
Хидроизолация на сутеренХидроизолация на сутерен
Хидроизолация на покривиХидроизолация на покриви
Покривна хидроизолацияПокривна хидроизолация
» » Дъбова хидроизолация
© 2021 BggeHat.com