Колко правилно да се положи линолеум?

Как да се прави правилно линолеумВ много къщи етаж линолеум. Ако финансовото ви състояние не ви позволява да направите паркет у дома, въпреки че можете да разберете цената на паркет дъска на сайта parquet-wood.ru, тогава можете да използвате линолеум. Но колко правилно да го сложите на пода. Наемането на човек за тази работа ще струва пари. И за допълнителни разходи, не всеки има пари. Да, и защо да наемете някого, когато можете самостоятелно да извършите такъв процес. Въпреки че изглежда тежко, очевидно всичко е просто. Линолеум stelut по определен модел.

Първият етап. Необходимо е пространството да се изчисти възможно най-много. Ако е възможно, по-добре е да извадите всички мебели. Така че вие ​​сами ще бъдете по-удобно да работите.

Вторият етап. Необходимо е да се подготви самият под. Тя трябва да бъде чиста и възможно най-гладка. Започваме с премахването на основата. Ако имаме нужда от тях по-късно, е по-добре да ги опишете. Сега ще се занимаваме със самия секс. Ако това е конкретно, тогава най-лесният начин е да направите замазка. Така ще постигнете идеално равна повърхност.

Третият етап. За полагане на линолеум ще ви трябва набор от необходими инструменти. Тя включва: владетел, лента, молив. Ще ви трябват и обикновени ножове, ножици, ножици. Линолеумът трябва да се отстранява само при положителна температура. По принцип е в рамките на петнадесет до двадесет градуса. Този режим трябва да се спазва, защото при ниски температури подовата настилка може да се счупи. Също така трябва да се запомни, че ако полагате линолеум в голяма стая, чиято площ надхвърля 25 кв. М., Тогава е необходимо да използвате лепило за залепване.



Четвъртият етап. Сега е време да започнете да слагате линии от линолеум. Трудността се крие във факта, че ако има рисунка, това ще отнеме повече време и усилия, за да се комбинира. Ако няма рисунка, тогава нещата ще отидат много по-бързо. Необходимо е да поставите листовете така, че да няма празнини по целия периметър. Навсякъде трябва да се припокриват.

Пета стъпка. Сега трябва да проверите дали няма празнини някъде. Ако всичко е наред, тогава можете да започнете да подрязвате. За да направите това, огънете линолеума и направете бележки на обратната страна, така че след изрязването да има междина от три и половина милиметра между стената и покритието. И така по целия периметър на стаята.

Трябва да се помни, че ако в стаята има голям ъгъл на залепване, изрязването трябва да започне от това място. Първо изрежете ъгъла и след това направете го.

На този етап и завършва процеса на подови настилки с линолеум. Сега можете да го направите сами и да не правите ненужни разходи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как мога да поставя стария балатум върху нов и мога ли да го направя?Как мога да поставя стария балатум върху нов и мога ли да го направя?
Какво може да бъде дизайна на шестия оригинален вариантКакво може да бъде дизайна на шестия оригинален вариант
Споделяме опит, колко правилно да слагаме линолеум на дървен подСподеляме опит, колко правилно да слагаме линолеум на дървен под
За кои материали е текстурата на плочкитеЗа кои материали е текстурата на плочките
Налагаме правилно линолеумНалагаме правилно линолеум
Възможно ли е да поставите ламинат върху линолеумВъзможно ли е да поставите ламинат върху линолеум
Как да използвате студено линолеум за заваряване, за да получите незабележим шевКак да използвате студено линолеум за заваряване, за да получите незабележим шев
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
Как да направите ремонти в апартамент евтиноКак да направите ремонти в апартамент евтино
Полагане на линолеум без лепилоПолагане на линолеум без лепило
» » Колко правилно да се положи линолеум?
© 2021 BggeHat.com