Строителни материали от керамика

Строителни материали от керамикаТези материали включват канализационни керамични и дренажни тръби, покривни плочки, санитарен фаянс, огнеупорни материали, експандирана глина и аглопорит.

От огнеупорни или огнеупорни глини без използването на добавки или с otoschayuschimi добавки произвеждат керамични тръби за канализация. Тези тръби, както отвън, така и отвътре, са покрити с киселинно устойчива глазура. Тези тръби издържат хидравлично налягане не по-малко от две атмосфери. Прилагайте такива тръби за канализационни, киселинни или алкални разтвори в предприятията за устройството за битова канализация.

За производството на дренажни тръби използвайте глина, която е увеличила пластичността или използва специални добавки. Тези тръби се произвеждат като неглазирани и без камбана и остъклени с камбана с перфорация по стените. На тези тръби се налагат следните изисквания: отломките на тръбите трябва да имат капацитет за поглъщане на вода не повече от петнадесет процента и устойчивост на замръзване не по-малко от петнадесет цикъла. Нанесете ги, за да изцедите почвата под сградите.

Един от най-старите видове покривни материали е покривните керемиди. Те произвеждат следните видове: подпечатани, ленти, хребети. Може да има бразди.

При производството на херпес зостер се използват същите глини, както при производството на тухли. Плочките със специално предназначение са покрити с глазура от всички видове цветове.



Отличителна черта на плочките са трайността, огнеустойчивостта, голямата маса, крехкостта.

За санитарните изделия от керамика се включват обвивки, зареждащи цистерни и тоалетни, съдове за лаборатории, електрически изолатори. За производството на тези продукти се използва глина. По методите на производство санитарните изделия са разделени на: фаянс, полу-порцелан и порцелан. Фаянсът е с висока порьозност и непълна утайка. За непроницаемост и увеличаване на спазването на хигиенните изисквания, санитарен фаянс фаянс е покрит с глазура.

За изграждането на пещи и пещи се използват огнеупорни тухли и профилни изделия. За такива продукти се изискват следните изисквания: висока якост при високи температури или рефрактерност, устойчивост на околната среда при приложение. Най-висока степен на рефрактерност са керамичните материали, направени от чисти оксиди.

Клейдите и аглопоритът се използват като пълнители при производството на лек бетон, използван като топлоизолация за подове и покрития.

Качествени LED лампи, които можете да закупите, като посетите сайта profilkomplect.ru. Само там ще намерите всичко необходимо за осветление на къщи, офиси и други помещения с помощта на висококачествени LED лампи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите канализация в частна и селска къщаКак да направите канализация в частна и селска къща
Устройство за технологични канализационни системиУстройство за технологични канализационни системи
Избирайки съвети за Tube BuИзбирайки съвети за Tube Bu
Изберете тръби за канализация в къщата!Изберете тръби за канализация в къщата!
Избор на пластмасови тръбиИзбор на пластмасови тръби
Керамични плочки и предимстваКерамични плочки и предимства
Монтаж на канализационна системаМонтаж на канализационна система
Избор на канализационни тръби за къщатаИзбор на канализационни тръби за къщата
Пълнители за строителни разтвори и бетониПълнители за строителни разтвори и бетони
Как да изберем тръби за вода?Как да изберем тръби за вода?
» » Строителни материали от керамика
© 2021 BggeHat.com