Замразяваща лента за подова замазка

Днес амортисьорната лента за подови замазки се превръща в особено популярен материал, благодарение на неговите уникални свойства.

достойнство

Всички знаем, че когато се нагрява, почти всеки материал се разширява, това важи и за бетонната замазка. Особено ще бъде забележимо в случай на нарушения по време на инсталацията. Той трябва да компенсира бъдещото термично разширение около периметъра на помещението. Къде ще бъде разположено бетонна замазка поставете колан за амортисьори. Благодарение на това решение замазката дори по време на разширяването няма да се задържа на стената и вследствие на това не се създава напрежение на опън за замазката. Ако това не се вземе предвид, тогава създаденият стрес просто унищожава бетонната замазка, а в същото време горната облицовка, плочката, ламинат, мрамор, паркет и т.н. В този случай амортисьорната лента за топъл под ще помогне да се избегнат неблагоприятните последствия.

Научете повече за това как да го направите. професионална замазка със собствените си ръце.

вид

Има различни размери и видове ленти за изливане на пода. Височината на фабричната лента е 150 мм, а дебелината е около 8 мм. Материал на производство от полиетилен от полиетилен. Тази лента има повърхност със самозалепващо се, което значително улеснява процеса на инсталиране. Фабричната лента се нарязва на ленти от 10 мм отгоре. Благодарение на това е лесно да се премахнат ръбовете след изливането на замазката. Лентата също е залепена със специален полиетиленов филм, който не позволява проникването на вода под топлоизолация. Тласкащата лента за насипния под е идеален краен продукт, който остава на разположение на клиентите, а също така не изисква специални умения по време на инсталационния процес.

Обхват на използване на тласкаща лента

Амортисьорната лента може да се използва абсолютно за всички видове подови замазки:



- плаваща замазка;

- глинесто-бетонна замазка;

- суха замазка.

Метод за полагане на лентата на амортисьорите

Преди да се излее подът, е необходимо да се монтира колан на амортисьора по периметъра на цялата стая. Това трябва да се направи и с използването на електрически топло подове, въпреки че днес тези неща са подценявани от най-опитните майстори. В края на краищата, няма значение, под въздействието на това, което се случва нагряването на замазката, от температурата на водата или електрическата проводник. След като се монтира амортисьорната лента, ние продължаваме да изливаме бетон или друга замазка за топъл под.

Цени за амортисьори

Заслужава да се отбележи, че цената за тласкане лента за пода е достъпна за клиентите и е около 3-7 UAH на метър, което е 12-24 рубли на метър. Цената също зависи от дебелината и ширината, и може да достигне 30 UAH, което е равно на 120 рубли на метър. Такива незначителни разходи ще ви осигурят от бъдещи сериозни отпадъци и преработка. Успех.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тръба за подово отоплениеТръба за подово отопление
Груба подова замазка в частна къщаГруба подова замазка в частна къща
Проста инструкция за това как да направите подовата замазка със собствените си ръце видео и фото…Проста инструкция за това как да направите подовата замазка със собствените си ръце видео и фото…
Как да запълним подовата топла водаКак да запълним подовата топла вода
Топъл електрически под с вашите ръцеТопъл електрически под с вашите ръце
Бетонна подова замазкаБетонна подова замазка
Всичко за това как да направите бетон подова настилка и монтаж себе сиВсичко за това как да направите бетон подова настилка и монтаж себе си
Устройството на топла подова настилкаУстройството на топла подова настилка
Как да направите топъл под в частна къща и да инсталирате подово отопляема настилкаКак да направите топъл под в частна къща и да инсталирате подово отопляема настилка
За какво е колан за амортисьори?За какво е колан за амортисьори?
» » Замразяваща лента за подова замазка
© 2021 BggeHat.com