Гараж от велпапе със собствени ръце

Профилираният лист е много популярен сред населението. Най-често се използва за изграждане на гараж и други стопански постройки. Този материал е популярен поради ниската си цена и издръжливост.

Бих искал да кажа, че когато изграждате гараж, трябва внимателно да помислите за мястото за различни инструменти, включително за съхранение на колела и дискове. И ако това вече е било обсъдено, можете да намерите https://prokoleso.ua/rims/catalog/x-trike устройства за различни марки автомобили.

Предимства на велпапето
За да изградите гараж от този материал, не се нуждаете от много време. За да се събере сградата с помощта на велпапе, всеки собственик на кола трябва да купи всички необходими инструменти и материали.

Когато започнете да изграждате гараж, първо трябва да маркирате територията. След като разберем коя област ще заеме гаражът, трябва да се поставят колчета с въжета по краищата, а в ъглите да копаят малките ями. Определяне на територия с размерите на гараж, имайте предвид, че пространството, необходимо за да отворите вратата по време на пристигане или заминаване от колата. Идеалният размер на гаража ще бъде 4 × 6 м. Освен това, велпапето за строителството ще се нуждае от:
• Профилът е с U-образна форма с размери 50 × 50 mm.
• Винтове за метал с плоска глава и отвертка.
• Чакъл, пясък и цимент.
• Профилсти.
• Байонетът е байонет и лопата.
• Скрап.
• Ниво и олово.
• Българите.



Започнете строителството с основата. Тя е фундаментално различна от основата, например, за жилищна сграда. В ямата се вкарва тръба от метала и се излива с бетон. След това се изкопа изкоп между тръбите. Ако е необходимо, можете да поставите кофража и да излеете изцяло бетона. Това, че в бъдеще нямаше пукнатини, е необходимо да се засили всичко.

Инспекционна яма
Можете да оборудвате тази яма, ако желае собственикът. Изкопайте го по-добре в началото на строителството, тъй като тогава ще бъде невъзможно. Можете да копаете дупка ръчно или да използвате багер. С помощта на ниво на ниво на стените и пода, а след това и на бетон към бетон. За да бъде удобно да се използва, е необходимо да се направят няколко стъпки за слизане и изкачване.

кадър
Рамката на сградата може да бъде направена от чист метал и комбинирана с дърво. В случай, че се използва само метал, всички ъгли, крепежни елементи и кръстосани стълбове трябва да бъдат заварени заедно. Ако комбинираните материали могат да се комбинират с винтове и болтове с самонарязващ се елемент. При монтажа на покрива и стените е по-добре да се подреждат листовете вертикално, внимателно да се проверява нивото им. Закрепете ги заедно с винтове, които имат гумени уплътнения. Те могат напълно да запечатат дупките и да не позволяват преминаването на водата. Ако собственикът не просто постави колата в гаража, а понякога и в него, за да го поправи, тогава в бъдеще гаражът трябва да бъде изолиран.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изграждане на рамков гараж със собствени ръцеИзграждане на рамков гараж със собствени ръце
Ние изграждаме гараж гараж със собствените си ръцеНие изграждаме гараж гараж със собствените си ръце
Гараж от сандвич панели със собствените си ръцеГараж от сандвич панели със собствените си ръце
Гараж от газобетон със собствените си ръцеГараж от газобетон със собствените си ръце
Гараж от профилна тръба със собствени ръцеГараж от профилна тръба със собствени ръце
Гараж на рамката от профилната тръба изграждаме надежден и евтин автомобилГараж на рамката от профилната тръба изграждаме надежден и евтин автомобил
С вашите ръце, гаражът е направен от велпапеС вашите ръце, гаражът е направен от велпапе
При избора на основите за изграждане на гаражПри избора на основите за изграждане на гараж
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Икономично отопление за гаражИкономично отопление за гараж
» » Гараж от велпапе със собствени ръце
© 2021 BggeHat.com