Налагаме правилно линолеум

Налагаме правилно линолеум

Нека започнем с избора на линолеум, ако направихте своя избор въз основа на естетически съображения, без да вземете предвид практическите характеристики. След това трябва да обърнете специално внимание на изучаването на информация за свойствата на избрания материал, неговите характеристики и едва след това, като се вземе предвид получената информация, продължете с полагането на покритието.

Има общи правила за полагане на линолеум.

Всички работи трябва да се направи в стая с температура над 18 ° С в нормални граници стая влажност 55-65, е необходимо, че материалът, който използвате, е придобил същите свойства, както в ежедневната работа без Grubel и не е твърде ограничен. За да се постигне най-доброто състояние на материала, е необходимо да го оставите в стаята, в която планът му да положи за един или два дни.

Сега отидете на подготовката на повърхността, върху която ще полагаме нашето покритие. За да започнете, разглобяваме всички подложки и декоративна облицовка на праговете, внимателно почиствайте и, ако е необходимо, измийте, обезмаслете, изсушете повърхността. С ниво проверка и привеждане на различни дефекти на бетонната основа, когато е необходимо, с помощта на функция от размера на прорези или вдлъбнатини смес на базата на цимент, свързващи вещества или материали. Ако основата е дървена, проверяваме качеството на закрепване на плоскостите, след това покриваме повърхността със специален материал за облицовка или картон. Дефекти в ставите на каменния под внимателно разтриват с разтвор и равномерно. Без значение какъв вид субстрат, повърхността трябва да бъде добре изравнена и изсушена.



След това 24 часа преди извършване на работа, за да се разпространяват и гладко покритие, след това в съответствие с размера изисква нарязани на парчета и евентуално залепени по ръба периметъра на двулицев лентата оставяйки външен защитен слой. Спред материала по стените, определяне на посоката - приведе моделите на вашите заготовки, ниво и да се гарантира пълна адхезия на покритието на основата, се направят съкращения в ъглите на детайла. При рязане на материала необходимо да напусне малък резерв от 3-5 см. За по-точно форма на заготовки по периметъра на помещението, и в процеса на полагане пълно и точно изрязване на излишния материал.

В зависимост от големината на стаята си, можете да използвате два вида монтаж балатум. За малки стаи до 20 м можете да поставите линолеум сух метод без залепване. Достатъчно е да се развивам хвърляне на балатум и сигурна ръбовете на пода с цокли. Ако има стави на две парчета покритие, ги залепете с лепяща лента. За дървен под балатум може да бъде прикрепен с винтове или пирони всеки 5-6cm., Edge покритие могат да се прикрепят и предпазват от поривите на вятъра, използвайки алуминиеви декоративни облицовки коригирането им с винтове.

Ако площта на стаята на повече от 20 m. и повече от две кавър парчета, при полагане на линолеум нужда да се прилагат лепило. За да направите това, се прилага една първа ръка на задната страна на балатум и база, която е на пода, а след това два дни по-късно, след пълното изсъхване на грунда върху тези повърхности могат да бъдат приложени мастика и гладка балатум оформление.

Е, купувайте висококачествени строителни материали, линолеум и много други ще ви помогнат в сайта werkman.ru. Само там ще намерите всичко, от което се нуждаете за шикозен ремонт във вашия дом.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ние разглобяваме как да правим правилно линолеум на дървен подНие разглобяваме как да правим правилно линолеум на дървен под
Споделяме опит, колко правилно да слагаме линолеум на дървен подСподеляме опит, колко правилно да слагаме линолеум на дървен под
Как да поставите линолеум на дървен подКак да поставите линолеум на дървен под
Възможно ли е да поставите ламинат върху линолеумВъзможно ли е да поставите ламинат върху линолеум
Синтетични материали за подовеСинтетични материали за подове
Полагане на линолеум без лепилоПолагане на линолеум без лепило
Колко правилно да се положи линолеум?Колко правилно да се положи линолеум?
Линолеум подходящ материал за подовата на кухнятаЛинолеум подходящ материал за подовата на кухнята
Избор на подови настилки за кухненски керамични плочки или линолеум?Избор на подови настилки за кухненски керамични плочки или линолеум?
За видовете линолеум и опаковането муЗа видовете линолеум и опаковането му
» » Налагаме правилно линолеум
© 2021 BggeHat.com