Саморазливни подови смеси за подове

1Всеки собственик, започвайки ремонт в къщата си, се стреми да направи помещенията привлекателни и служи много години. Подовете в този смисъл играят важна роля в строителството, тъй като изборът на подови настилки и дълготрайност често зависят от качеството на повърхността на повърхността. Нежелани кокили и кухини в бетонна сила, за да се справят с необходимостта от подравняване на пода, понякога дори самостоятелно.

Саморазливните подови смеси са композиция, която може да се използва във всякакъв вид стая. Тя може ефективно да се справя с бетонните вдлъбнатини и издутини от 2 до 5 мм, докато традиционните смеси от цимент и пясък трудно ги крият.

Подовата смес се състои от пясък, гипс или цимент, бои, лепило и различни добавки, които дават еластичност на състава и предизвикват независимо разпръскване върху повърхността.

При закупуване на изравняващо вещество е много важно да се знае необходимата дебелина на слоя, за да се избере оптималното количество на сместа. Измерванията могат да се правят с помощта на лазерен показалец. Също така е важно да решите в коя част на къщата или апартамента да направите запълване. Смесите на базата на гипс, използвани за вратовръзка строго сухи условия, както при мокър под губят сила, но цената на тези rovnitelya достатъчно по-ниска от тази на цимента. Но циментът се поставя във всички помещения и замръзва в рамките на 3-5 часа след изливането. Строителното и ремонтно оборудване изисква много електроенергия.



Има няколко схеми за изливане на пода. Например при работа в сухи помещения се използва контактна смес, която се излива върху опорната основа.

При работа върху гладки повърхности или основи, които трябва да бъдат изложени на влага, трябва да се постави отделящ се слой, препоръчително е да се използва полиетиленово фолио. Някои хора предпочитат да правят шумоизолация. В тези случаи подът с шумоизолация е инсталиран на няколко етапа: първите звукоизолационни материали се полагат плътно една срещу друга, горната част е покрита с филм и в края е изпълнена с равномерно покритие.

Когато технологията на леене са изпълнени на саморазливни състава на определени условия: първо, че е важно внимателно да разгледа съществуващите покритие, проверете всички видове дефекти и сила. Ако повърхността е с гладка място, те трябва да се шлайфа с шкурка и поставени в началото на мазилката. За да се придаде хидроизолационни свойства на базата на неговата нужда да се грундира, което води до два или три слоя след всеки час. След това е необходимо да се вземе сместа в съответствие с размерите на дебелината и вида на помещения, ако дебелината е по-голяма от 1 см, след това цялата дължина на помещението трябва да бъдат определени ленти от минерална вата, ще създадат дори и гладка замазка. При изграждането е необходимо да се поддържа нивото на стайна температура и влажност. Преди смесване, сместа внимателно се чете указанията на опаковката, разредени в съответствие с пропорции. От състава на "хвана" много бързо (15-30 минути), се налива, че е необходимо възможно най-скоро и да се уеднаквят мистрията. След прилагане внимателно премахнете мехурчетата, за целта е проектирана иглената ролка. Оставете да изсъхне и накрая почистване на възли, равна повърхност в идеално равна повърхност.

Следвайки препоръките, самообопаковането на сместа ще даде отличен резултат под формата на гладка и трайна повърхност.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Саморазливни подови смесиСаморазливни подови смеси
Изравняващо съединение за подови настилкиИзравняващо съединение за подови настилки
Саморазливни подови смесиСаморазливни подови смеси
Как да изравним пода с саморазливна смесКак да изравним пода с саморазливна смес
Кои самонивелиращи настилки да изберемКои самонивелиращи настилки да изберем
Ние правим пода перфектно плоска изравняваща смес за подаНие правим пода перфектно плоска изравняваща смес за пода
Как да изравняваме бетонен под с ясни инструкции за занаятчиите в домаКак да изравняваме бетонен под с ясни инструкции за занаятчиите в дома
Това, от което трябва да обърнете внимание, е закупуването на самоизравняващ се еквалайзерТова, от което трябва да обърнете внимание, е закупуването на самоизравняващ се еквалайзер
Как да запълни етажа в апартамента видове връзки и тяхното полаганеКак да запълни етажа в апартамента видове връзки и тяхното полагане
Как да нанесете саморазливната смес за подробните инструкции за подаКак да нанесете саморазливната смес за подробните инструкции за пода
» » Саморазливни подови смеси за подове
© 2021 BggeHat.com