Затоплянето на лоджията с пеньолекс

Затоплянето на лоджията с пеньолексУвеличаването на жизненото пространство става неотложен проблем. Особено се отнася до малки апартаменти с малки помещения. Така че искате отделно проучване, уютна зимна градина или лична библиотека. Така че те използват пространството на лоджиите и балконите под отделна стая.

За да постигнете комфорт и липса на топлина и студ в стаята ще ви помогне затопляне на лоджията с penokleksom. Технологията, тествана на много подобни обекти, няма да бъде изключение за малкия ви ъгъл.

Технология на изолация лоджия от penokleksom

За начало всички повърхности на лоджията трябва да бъдат изолирани. Необходимо е да се създаде един вид термична кутия. За изолацията на стени, подове и потоци се използва един и същ материал. Можете да инсталирате по два начина. Първият от тях е стикер на топлоизолационни плочи върху работната повърхност. Материалът е залепен със специални лепилни съединения. Те могат да бъдат закупени в строителния цех под формата на готова суха смес. Разреждане с вода, в съответствие с инструкциите ще получите състав лепило.

След залепването плочата се фиксира със специални пластмасови дюбели. В обикновените хора те се наричат ​​чадъри. Дължината на чадъра се избира въз основа на дебелината на изолацията.

След фиксирането шевовете между плочите се запечатват. По време на монтажа, сглобяемите шевове на съседни редове не трябва да се припокриват.

Вторият метод е изграждането на щайгата. С последващите листове от плътни материали се изисква дървена закрепваща конструкция. За батериите се използват барове в зависимост от дебелината на изолацията. Вместо дърво, можете да използвате алуминиев профил gipsokartonny. Облицовката се завинтва към повърхността, така че крайното разстояние между прътите е равно на ширината на плочата.



Нагревателят се поставя между стълбовете на ламелите в дистанционното. За да бъдете верни, можете да поставите плочата върху лепилото.
Важна точка е изолацията срещу паропреградни стени, тя е монтирана върху изолацията отвътре. На горната част на мембраната за бариери за пара се монтира покритието под формата на облицовка, панели от ПДЧ, гипскартон и др.

Затоплянето трябва да се извършва само в температурния диапазон от +5 до +25 градуса. При по-високи стойности течността от масата на лепилото се изпарява твърде интензивно. Това може да доведе до отлепване на пеноплекс. При отрицателни температури водата кристализира, което също има отрицателен ефект върху качеството на крепежния елемент.

Подгряване на пода на лоджията със собствените си ръце

Затопляне на пода на лоджиятаОстъкляването на балкона или лоджията е най-добре възложено на специалисти. Но можете да го направите сами. За да изолирате пода, капитанът ще се нуждае от:

  • бормашина;
  • конзола 50 * 50, по дължината на помещението;
  • Пломплекс листове;
  • полиетиленов плътен филм;
  • чук;
  • ноктите.

Преди да започнете инсталацията, трябва да извадите пода от остатъците. Също така, в плочата на пода, е необходимо да се ремонтират нередности и пукнатини. След това трябва да маркирате инсталирането на дневника. Те се правят на стъпка по ширината на плочите на нагревателя. След това направете директно инсталирането на гредите.

Баровете са перпендикулярни на основната стена. Ние го завинтваме с винтове към подовата повърхност. След като инсталирахме ламелите, сложихме нагревател между дъските. Достатъчно 50 мм за изолация. Особено ако дъното е също остъклена стая.

След това върху създадения дизайн е необходимо да се постави полиетиленов филм. Тя ще служи като водонепроницаема преграда срещу течността, излята върху пода. Вместо филм можете да използвате шперплат. Тя ще излезе повече, но ще бъде по-ефективна.

След хидроизолацията се полага подовата настилка. За поставяне на плочки или поставяне на подово отопление над изолацията е необходимо да се направи бетонна замазка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изолирате лоджията?Как да изолирате лоджията?
Таванът на лоджията със собствените си ръце - уют и уютТаванът на лоджията със собствените си ръце - уют и уют
Топло остъкляване на балкони и затопляне на лоджииТопло остъкляване на балкони и затопляне на лоджии
Завършване и затопляне на балкони в панелни къщиЗавършване и затопляне на балкони в панелни къщи
Кухненски бокс с балконКухненски бокс с балкон
Затоплянето на пода върху лоджията ви гарантира уют и комфортЗатоплянето на пода върху лоджията ви гарантира уют и комфорт
Какво е по-добре да изолирате балкона и балкона?Какво е по-добре да изолирате балкона и балкона?
Как да изолирате пода на балкон или лоджия?Как да изолирате пода на балкон или лоджия?
Трябва ли разрешение и одобрение за остъкляване на лоджията?Трябва ли разрешение и одобрение за остъкляване на лоджията?
Препоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksomПрепоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksom
» » Затоплянето на лоджията с пеньолекс
© 2021 BggeHat.com