Балкон стъклопакет

Балкон стъклопакетСредният просперитет прави възможно закупуването на уютен апартамент. Обикновена, без камина, японска градина и други луксозни стоки. Дори ако новото жилище е просторно, винаги искате да създадете допълнително отделение - за почивка, съхранение на инструменти, мини-работилница. Откритата веранда на тази възможност не е така. В допълнение, срокът за есен-зима-пролет, придружен от вятър и валежи, я оставя много прах, листа, която изисква отнема много време за почистване. Out? Разбира се, това е така. Това е остъклението на балкона, лоджията, с една дума, всяко незалепено "приложение" към съществуващите стаи.

Опциите? Да, те са!

Нека веднага направим домашен дизайн на вида повърхност затягане с прозрачен плат зад скоби. Слабо, краткотрайно, нехигиенично, отнемащо време.

"Проблемът е, че тъй като на фурната обущар пай започва и ботуши бод pieman" - тази фраза на великия баснописец Крилов е добре да се помни често. Ние имаме работа с "очите" на нашия апартамент, с фасадите си не трябва да изглежда по-лошо от всички други ъгли. Остъклен дървена рамка, използвана от дядо си, в един модерен град - с транспорт изпускателната съдържащ различни примеси дъжд и др. - Не продължи дълго. Дървени пукнатини, основи, страда от насекоми и след няколко години (най-вече на по-горните етажи, където възможността за повторно боя на повърхността не е) става скучна, занемарени. Заслужава си да търсите подходящи варианти, да изчислите финансовите си възможности и да стигнете до решение, което ви позволява да решите драстично проблема.

Практическите са леки метали или пластмаси. Предимствата му включват остъкляване на балкони и лоджии с алуминиев профил и използването на PVC рамки.

Нека да анализираме предимствата на тези и други опции, да определим ценовата рамка, ще вземем най-доброто решение. Ние не налагаме нищо. Нашата задача е да дадем правилната информация, а изборът е ваш. Така че, изглеждаме.

Приложение на пластмасови конструкции

Този тип остъкляване на веранди, лоджии, балкони е достатъчно широко разпространена. Комбинацията от многоъгълно прозорче с двоен стъклопакет с бързо монтирани и надеждни крепежни елементи от поливинилхлорид има много предимства:

  1. Лесен за инсталиране. Опитен майстор на дома може би според инструкциите и той ще се справи с тази работа, но е по-добре да помолите експертите да го направят и ще видите колко бързо се сглобяват блоковете. За да ги настроите, между другото, е възможно при всяка височина и широчина на прозорците. Максималното удобно остъкляване на балкона!
  2. Практически пълна плътност. През по-голямата част от годината къщата се нуждае от допълнително "уплътнение", което позволява да се запази топлината (и през лятото - не позволявайте да попадне в праха и топлината). Част от прозорците са отворени или наклонени, което позволява да се проветрява помещението. Освен това е отлична шумоизолация: пластмасата не звучи добре, ще ви предпази надеждно от външен шум. Ще има възможност за инсталиране на странични шкафове, в които няма да страдат нито книги, нито инструменти. И ако се постави малка част от отоплението - можете да съхранявате всички туршии и конфитюри, приготвени през лятото, зеленчуци, храна за домашни любимци.
  3. Дълъг експлоатационен живот. Платете веднъж - десет или повече години живеят без проблеми: тези рамки и торбички не изискват сложни грижи и винаги изглеждат чисти. Виж колко красива изглежда!
  4. Достъпна цена за остъкляване на балкони и остъкляване на лоджии. След като определихме точната площ на повърхностите, които ще бъдат затворени, на нашия уебсайт можете да получите точни изчисления и да се запознаете с условията за плащане за материали и работа.


Недостатъци? Да, има.

Ако прозорците с двоен стъклопакет за широки прозорци не са избрани правилно (твърде многопластови), теглото им може евентуално да доведе до известна деформация на пластмасата. В този случай ще бъде оптимално да се използват еднокамерни опаковки с две чаши.

Също така трябва да се има предвид, че синтетичните материали натрупват статично електричество на повърхността - получават завеси, изработени от естествени тъкани.

Алуминиеви профили

Много надежден начин да създадете затворена веранда! Химически ниско активен, ниско от специфично тегло и сравнително висока якост алуминий е издръжлив, издръжлив, естетичен, придава на фасадата на дома ви благороден и елегантен вид.

Какво друго може да бъде приписано на ползите от тази опция:

  1. Модулност. Алуминиевите фитинги могат да се подават предварително почти във всяка форма (с прозорци, широки листа, готически удължени и др.). За да остъклите балкона с пластмасови прозорци във варианта, който искате не винаги е възможно, алуминият дава повече възможности за нестандартни решения.
  2. Надеждност и безопасност. Алуминият прави самолети, които летят в продължение на много години във вашия апартамент, той не буркан, не губи форма, не предизвиква алергия към членовете на семейството. Материалът е екологично безупречен.
  3. Икономиката. Тя не е само за цената, която е лесно достъпна, но и рационално използване на пространството в случай, че опцията "френски прозорец" (смяна секция вдясно или вляво) или "Английски прозорец" (раздел изместване нагоре и надолу). Възможно е да се монтират сменяеми секции, които ще улеснят измиването на повърхности.
  4. Отлична проводимост на светлината. Алуминиевите елементи са доста тънки, т.е. почти цялата повърхност се отнема до прозрачно стъкло.
  5. Изборът на "студена" или "топла" опция - с едно-, дву- или трислойни очила.

Балкон стъклопакетВсъщност, гладене на балкона с пластмасови прозорци или използване на алуминиеви профили - решения са еднакво правилни. В зависимост от климатичните и други условия е възможно да се избере уплътняване с PVC панели (с ниска звукова и топлинна проводимост), студено или топло остъкляване с метал.

Във всяка от опциите трябва да се има предвид: ако искате сериозно да затоплите лоджията, превръщайки я в офис или място за почивка, трябва да проведете пълна гама от работа. На пода се препоръчва да се поставят дървени панели, линолеум или килим, да се оформи таванът с дърво или пластмаса, да се затоплят парапетите. При остъкляване само на горната половина до долната част трябва да се постави синтетично уплътнение с ниска топлопроводимост и върху нея да се поставят дървени панели или друг завършващ материал.

Цялата основна информация е пред вас. Попитайте цената, помислете за всичко - и направете своя избор: пластмаса или алуминий.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отзиви за алуминиева и пластмасова остъкляване на балкониОтзиви за алуминиева и пластмасова остъкляване на балкони
Кухненски бокс с балконКухненски бокс с балкон
Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?
Как е изградена камина на терасата, кой дизайн е най-предпочитанКак е изградена камина на терасата, кой дизайн е най-предпочитан
Повторно оборудване на лоджията в бараПовторно оборудване на лоджията в бара
Ние създаваме красота у дома дизайн на апартамент, като изкуствоНие създаваме красота у дома дизайн на апартамент, като изкуство
Балкон стъкла предимства предимстваБалкон стъкла предимства предимства
Как да украсят красива тераса и лоджия в апартаментаКак да украсят красива тераса и лоджия в апартамента
Основните видове остъкляване на балкониОсновните видове остъкляване на балкони
Преустройство на балконаПреустройство на балкона
» » Балкон стъклопакет
© 2021 BggeHat.com