Подравняване на повърхността

Подравняване на повърхността

Подравнете стените със собствените си ръце и в същото време качествено - това е възможно, но трябва стриктно да следвате реда на работа. Ако подът се нуждае от подравняване, тогава започнете по-добре с него. След като етажът е на нивото, можете да маркирате нивото на стената върху него и да проследите точно там, където има нередности.

За да се разбере колко трябва да презаписвате стената, използвайте ниво и отвес. След като разберете къде точно има натъртвания, раздели, изберете ги - направи малък плюс там, където искате да поставите дебел слой замазка, и отрицателна, когато слоя трябва да бъде възможно най-тънки.

Изравнете най-добре на няколко стъпки - като започнете с най-грубата смес, нанесете два слоя върху грубото. Всеки слой трябва да се изсуши преди да приложите следващия. Най-добре е да използвате три shpatlevochnymi смеси - груб, среден и окончателен. След като окончателното шпатолевово покритие изсъхне, можете да нанесете почвата и след като изсъхне стената е готова за по-нататъшна довършителна работа.



В случай, че люлките са големи, но искате да правите без мокра и мръсна работа, гипсокартона ще ви помогне. Ако шахтите са много големи, тогава трябва да направите рамка или щайга - тя може да бъде дървена или от метален профил. Облицовката е закрепена към стената, изолацията и изолацията са поставени върху нея, а след това тя е покрита със слой гипсокартон. Шевовете между листовете могат да бъдат подготвени.

Ако люлки са малки, тогава използването на гипсокартон е възможно и в този случай - просто стените ги стените, а след това zashpatlyuyte всички връзки. Получената повърхност ще е плоска. Гипсокартонът трябва да бъде залепен така, че да е подвижен - да се нанася лепило и след това плочата да се натисне свободно, а докато лепилото се хване, проверете нивото на повърхността и оловото.

За да се изравни повърхността на пода, можете да използвате саморазливна замазка - трябва да подготвите сместа и да излеете пода. След изсушаване е необходимо да се почистят капки и капки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да подредите пода със собствените си ръцеКак да подредите пода със собствените си ръце
Гладки таванни методи и технология за подравняванеГладки таванни методи и технология за подравняване
Подравняване на дървен под за ламинатПодравняване на дървен под за ламинат
Етаж подравняване на балкона със собствените си ръцеЕтаж подравняване на балкона със собствените си ръце
Как правилно да запълни тавана с полезни препоръкиКак правилно да запълни тавана с полезни препоръки
Подравняване на стените със собствените си ръцеПодравняване на стените със собствените си ръце
Какво представлява саморазливната подова смес?Какво представлява саморазливната подова смес?
Как да боядисваме на водна основа опции за таван боя на разположениеКак да боядисваме на водна основа опции за таван боя на разположение
Измазан ратанИзмазан ратан
Как да изравняваме бетонния под по различни начиниКак да изравняваме бетонния под по различни начини
» » Подравняване на повърхността
© 2021 BggeHat.com