Дизайнът на балкона е актуален!

Балконът винаги е бил считан за нещо отделно от апартамента. И това може да се разбере, защото често е част от бетонна плоча, отворена към всички ветрове и дъждове, оградена с метална решетка и някак си подрязана с шисти. През топлия сезон можете да стоите там или да седнете (ако има място). Е, през зимата е по-добре да не излизате там, а да затваряте вратите, за да намалите течението. Затова те съхраняват стари мебели, ястия и куп ненужни неща, оставени "за всеки случай".
Но ако желаете, този неудобен пластир може да се превърне в шедьовър на дизайнер, където няма да е срамно да поканите приятели.

В идеалния случай балконът е най-добре изолиран и остъклен. След това можете да го използвате през цялата година. Замяната на старите разхлабени рамки с по-плътни и подовете и отопляемите стени може значително да повиши температурата в тази стая. След това трябва да завършите. Ако сте привърженик на класиката, използвайте дърво. Паркетните настилки, окачените тавани и дървените панели ще създадат атмосфера на скъп комфорт и надеждност. Ако предпочитате да се придържате към времето, изберете пластмасовите прозорци и балконите. Това е модерна тема и стилно дизайнерско решение.

Ако се съмнявате в способностите си, свържете се с услугите на дизайнерите. Квалифицираните специалисти ще дадат ценни съвети и насоки или ще създадат личен проект, като вземат предвид всички желания.
След като приключите, трябва да намерите подходящите мебели. За един човек е достатъчно за малък стол и елегантна маса.

За една двойка, сгъваемите столове и сгъваемата маса са идеални. Ако искате да получите гости там, тогава не се опитвайте да преместите огромен диван на вашия балкон, е много по-удобно и практично да купите двойни столове. За неща, вземете малък калъф за молив. Необходимо е да се мотае няколко полици, те могат да уредят цветя и колони. Не забравяйте да помислите за осветлението, тъй като то дава на помещението необходимата атмосфера, особено на тъмно.



Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отзиви за алуминиева, пластмасова и дървена остъкляване на балконаОтзиви за алуминиева, пластмасова и дървена остъкляване на балкона
Как да направите остъкляване и изолация на балкони?Как да направите остъкляване и изолация на балкони?
Плюсовете и минусите на панорамното балконно стъклоПлюсовете и минусите на панорамното балконно стъкло
Препоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksomПрепоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksom
Завършване на вътрешния балконЗавършване на вътрешния балкон
Как да украсят красива тераса и лоджия в апартаментаКак да украсят красива тераса и лоджия в апартамента
Преустройство на балконаПреустройство на балкона
Балкон за довършителни работиБалкон за довършителни работи
Подреждане на балкони и лоджииПодреждане на балкони и лоджии
Как правилно да глазираш балкона сиКак правилно да глазираш балкона си
» » Дизайнът на балкона е актуален!
© 2021 BggeHat.com