Как да изолирате лоджията сами

Как да изолирате балкона

Собствениците на апартаменти с балкон или лоджия често се опитват да направят допълнителна дневна, а не просто килер за ненужни неща. Това е съвсем разбираемо, защо трябва да пренебрегвате свободното пространство, когато можете да го използвате с удоволствие и полза?

За начало е по-добре да поговорите със специалист, който ще ви каже какво точно е необходимо за вашата лоджия. Това зависи от проекта ви. Например, ако искате да премахнете напълно балконската група, не е достатъчно само да остъклите лоджията, ще трябва да затоплите парапета и страничните стени. Тази задача може да бъде усложнена от факта, че парапетът е направен от метални пръти. В тази ситуация, обикновено се полагат с пяна блокове или тухла. И това е сериозен въпрос - разбира се, можете да очертаете парапета, но може да изчислите натоварването, което балконът ви ще издържи. Вашата собствена безопасност е по-добре да не рискувате.



Как да започнем ремонта на лоджията? На първо място лоджията на стъклото е изолирана. Остъклението обикновено се обработва от същите компании, които продават пластмасови прозорци. След завършването на етапа на работа можете да продължите с по-нататъшната работа, а именно - с изолацията. За да може резултатът да бъде осезаем, всички повърхности трябва да бъдат изолирани: стени (включително тези в съседство с помещението), под, таван, странични прегради, огради. В противен случай, студът от всяка повърхност може да намали всички усилия до нула. Ако парапетът е бил изработен от пяна блокове, той също ще изисква външно покритие - извън балкона може да бъде зашит с сайдинг или гофрирана желязо.

Ремонтирайте по-добре през топъл сезон, при липса на валежи. Това ще ви помогне да завършите цялата работа в доста кратък период от време и също така да премахнете възможността за плесен от прекомерна влажност. След като завършите изолацията, можете да започнете довършителните работи. За да се гарантира, че процесът не е прекалено обременителен, балконите обикновено се обличат с панели - MDF, PFH. Подходящ дори обикновен ламинат, който ще изглежда много изгоден. Декоративното решение обаче винаги е вкусът на наемателите.

Е, тук е най-доброто подправено мебели на разумни цени. Има само уникални продукти с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Павел на лоджия или балкон със собствените си ръцеПавел на лоджия или балкон със собствените си ръце
Кухненски бокс с балконКухненски бокс с балкон
Какво е по-добре да изолирате балкона и балкона?Какво е по-добре да изолирате балкона и балкона?
Как да изолирате пода на балкон или лоджия?Как да изолирате пода на балкон или лоджия?
Затопляне на тавана на лоджията - препоръкиЗатопляне на тавана на лоджията - препоръки
Как да изолирате балкон или лоджия с пластмасова пяна?Как да изолирате балкон или лоджия с пластмасова пяна?
Препоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksomПрепоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksom
Отопление на балконаОтопление на балкона
Пяна бетон балконПяна бетон балкон
Затоплянето на лоджията с пеньолексЗатоплянето на лоджията с пеньолекс
» » Как да изолирате лоджията сами
© 2021 BggeHat.com