Вентилаторни конвектори

8Fancoils са съвременни устройства, предназначени за обработка на въздуха.

Видове вентилаторни бобини:

Файловете за касети могат да бъдат инсталирани на окачен таван. Този тип файл се използва за охлаждане на голямо количество въздух в офиса. Някои фирми произвеждат четиритръбни канални вентилационни бобини. Тип касета faykoyla идеално подходящ за използване в офис, в който има окачен таван. Този тип вентилаторни бобини е най-лесният за инсталиране. Този тип вентилаторни бобини разпределя отработения въздух на 4 страни. Устройствата с компактна касетъчна вентилатория имат размери от 600 на 600 мм, а вентилаторът с размери 800 х 800 мм.

Канални вентилаторни конвектори обикновено се инсталират в скрита форма: окачен таван, технически помещения, в стаята показва само на вентилационните отвори, е свързан с канала за вентилаторни конвектори с помощта на тръбата. Ето защо, канал конвектор е най-популярен, той може да бъде закупен на dantex.ru сайт. Такива вентилационни бобини могат да бъдат вградени в декоративното куфарче, но не всички модели имат такъв случай. Се подава въздух към канал вентилаторни конвектори и въздухопроводите се отстранява, като го прави инсталацията по-трудно.



Таванът на Fajkol - самото му име говори за това къде трябва да бъде фиксирано такова устройство. Обикновено този тип вентилационна серпентина се използва в ресторанти и кафенета. Също така, понякога таванните вентилационни модули могат да бъдат вградени в декоративния калъф. В някои случаи, вентилаторът на тавана може да бъде прикрепен към стена.

Вентилаторът на пода е подобен на външния вид на радиатора, който е монтиран на пода. По принцип външните вентилаторни бобини са вградени в декоративното куфарче. Този тип вентилационна серпентина е монтирана на стената или на пода. В допълнение, тези бобини се наричат ​​конзоли.

Вентилаторът, монтиран на стената, има известна прилика с вътрешното тяло на разделената система и е монтиран на стената. Обикновено вентилационните модули на стена се използват в жилищни сгради, тъй като те имат познат вид. Независимо от това, монтираните на стената вентилаторни конвектори не са лесни за инсталиране, така че те не са толкова често срещани. По принцип монтираните на стената вентилаторни конвектори имат 2 тръби.

За да се използва отоплението заедно с охлаждането, е необходима четиритръбна вентилационна бобина, която има 2 топлообменника. Такива вентилационни бобини изостават по популярност от вентилационните серпентини, имащи 2 тръби. Като правило, четиритръбните вентилационни бобини са канални вентилационни серпентини.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какви са радиаторитеКакви са радиаторите
Как да направите електрическо отопление в частна къща и какво е необходимо за това?Как да направите електрическо отопление в частна къща и какво е необходимо за това?
Видове и видове конвекториВидове и видове конвектори
Електрически отоплителни радиаториЕлектрически отоплителни радиатори
Конвекторно отоплениеКонвекторно отопление
Конвектори за водно подово отоплениеКонвектори за водно подово отопление
Конвектори за отопление на водаКонвектори за отопление на вода
Електрически конвектори за отопление на домаЕлектрически конвектори за отопление на дома
Типове и приложения на вентилационните таваниТипове и приложения на вентилационните тавани
Водни конвектори за подово отоплениеВодни конвектори за подово отопление
» » Вентилаторни конвектори
© 2021 BggeHat.com