Секс в страната със собствените си ръце

Подът в дачата обикновено е дървен, положен без използване на бетонна замазка. Този избор на технология за подово покритие налага няколко фактора:

 • В къщата най-често се използва колонна или винтова основа;
 • Строителството на Dacha включва избор на икономически материали и технологии.

  Секс в страната със собствените си ръце

  Секс в страната със собствените си ръце

Няма особени разлики в подреждането на пода в страната и във всяка друга индивидуална структура. По изключение - дъски за подови настилки в един слой в най-простата лятна къща, където няма нужда от затопляне. В края на краищата изискванията, които се налагат на пола, остават същите. Тя трябва да бъде трайна, топла.

Как да направите пода в страната

Как да направите пода в страната

Къщата за почивка по време на монтажа на подови настилки допълнително осигури по-добра защита срещу гризачи през процепа и задръжте обработката от всички изгнили дървени материали.

В дома за почивка, когато се инсталира подово покритие, е необходимо допълнително да се осигури подобрена защита срещу проникване на гризачи

В дома за почивка, когато се инсталира подово покритие, е необходимо допълнително да се осигури подобрена защита срещу проникване на гризачи

Видео - Сексът в дача със собствените си ръце

Подът във вилата

Паркет, паркет, порцеланови плочки и керемиди във вили практически не се прилагат, ако не е пълноправен селски дом. Това означава, че разликата във височината на хоризонталния под е позволена в по-широк диапазон.

Основните принципи на устройството на секса в страната

По принцип пода в дача се затопля

По принцип пода в дача се затопля

По принцип пода в дача се затопля. Това предполага наличието на два слоя подови настилки с изолационна облицовка между тях.

Основата на пода, твърдата му рамка - закъснение. Грубият под е фиксиран към отклоненията отдолу. На него се нанася изолационен слой. На нагревателя е фиксиран друг слой от материала, предназначен за парната бариера, и е завършен монтажът на довършителния под. За да не се деформира и да служи дълго време, е необходимо да се осигурят:

 • достатъчен брой опорни опори за всяко изоставане;
 • присъствие в подовото пространство за вентилация;
 • монтажни плочки за подова настилка с пропуски в близост до стените.

Видео - Устройството на пода върху дневници. Монтаж на груб под

Разпределение на етажа

Разпределение на грубия под на дървените трупи

Разпределение на грубия под на дървените трупи

Начини за монтаж на етаж на страната

Структурно можете да изберете един от двата начина за инсталиране на пода.

Основните елементи на дървен под

Основните елементи на дървен под

 1. Ако е възможно, дневниците се поддържат директно върху основата. Понякога за тази цел поставяме специална ипотечна корона. В този случай подът е твърдо свързан с рамката на къщата и с нея се наблюдават сезонни колебания.
 2. Ако поставите закъснения върху основата или твърдо свързани елементи, не е възможно да инсталирате самостоятелен под, който се намира без връзка с основната конструкция на къщата. Това се извършва чрез поставяне на коловете върху всеки стълб. Позволява се използването на този метод само при стабилни и неактивни почви.

  Подреждане на сух груб под на дървени трупи

  Подреждане на сух груб под на дървени трупи

Методи за защита на пода в страната от влага

Проблемът с монтажа на пода в къщата на фонтана често се превръща в защита от влагата, идваща от земята. Дълголетието на пода зависи в голяма степен от доброто прочистване на подземния етаж. Ето защо, грижи за него започва с проект, в който е задължително да се организира вентилацията в основата на лентата. Въздух - дупки, разположени в опозиция. Те се отварят през топлия сезон и се затварят за зимата, ако се предполага използването на зимата.

Вентилация на основата

Вентилация на основата

В района, където водата е висока, простата подземна вентилация може да е малка. Парите, издигащи се от земята, импрегнират закъсненията и водят до тяхното гниене. За да се коригира ситуацията, полиетиленовото фолио ще помогне. Тя трябва да бъде разпространена под цялата територия на къщата и покрита със слой обикновен пясък. С тези предпазни мерки е възможно значително да се увеличи издръжливостта на цялата подова конструкция.

Основа за винт

Основа за винт

Подът в къщата е на колонна основа. Колонната или винтова основа по дефиниция позволява свободно преминаване на въздух. Торбовете на такава основа няма да се гниет, но липсата на ленти и топли петна по целия периметър водят до необходимостта от по-сериозна изолация на пода.

Етаж в къща на колониална основа

Етаж в къща на колониална основа

Как да изберем закъснения

Лагери - пръчки с правоъгълна секция, разположени като основа на пода паралелно една на друга. Използва се дърво от твърда дървесина, иглолистно дърво. Основният критерий за избор е силата. Не използвайте материал, който има признаци на гниене. Наличието на голям брой възли не е ужасно. За дървени трупи от лятната вила структура е подходяща лентата с размери 50х150, 100х150 мм. Колкото по-голяма е стаята, толкова по-големи са изискванията за здравината на субстрата. Понякога е достатъчно да поставите сдвоените дъски на ръба.

Как да изберем закъснения

Как да изберем закъснения

Избрано е местоположението и височината на регистрационния файл.

Височината на закъснението трябва да осигури въздушна междина между нагревателя и довършителния под. Размерите на изрязания дървен материал, избран като рамка на пода, и дебелината на изолацията трябва да съвпадат една с друга. Например, с височина 150 мм, не винаги е възможно да се постави нагревател с височина 100 мм. Трябва да се отбележи, че няколко сантиметра ще преминат под черно дъно и черепа. Забавянето може да се увеличи във височина с допълнителна стойка.

Правила за полагане на лагерите

Свързване на дневника

Свързване на дневника

Между закъсненията и бетона задължително трябва да лежи хидроизолационен материал. По правило покривният материал се полага в 1-3 слоя. Има хидрофобни маски, които имат необходимите свойства, но употребата им не е често срещана.

Правила за полагане на лагерите

Правила за полагане на лагерите

Преди полагане на дървения материал е целесъобразно да се помисли за желаното разположение на дъските на довършителния етаж. Ако искате дъските да лежат по дължината на стаята, трябва да поставите дървените трупи. Дървените трупи трябва да са точно хоризонтално и в същата равнина. Последователността на готовия етаж зависи от последното състояние. Настройката се извършва от подложки с различна дебелина, които се поставят между лагера и опората. За да проверите правилността на полагането на дневници, можете да използвате нивото на сградата, правилото за максималната дължина или лазерното устройство. Някои майстори предполагат проверка на равнината с опъната нишка, но този метод не осигурява достатъчна точност поради изпъстването й под собствено тегло.

Натрупване на трупи на постове

Краищата на лагера се опират върху основата (или короната на короната), а средната част - върху колоните. Те са необходими, така че подът да не виси във времето. Изборът на разстоянието между стълбовете зависи от силата на използваната дървесина и напречното сечение на дървения материал. Колкото по-дебел е лъчът, толкова по-малко барове имате нужда. Пространството между закъсненията обикновено съответства на ширината на изолацията.

Монтаж на дървения материал и проверка на нивото преди полагане на пода

Монтаж на дървения материал и проверка на нивото преди полагане на подаАко избрани основите на лентата на етаж 50h150, тя трябва да се определят с интервал от по-малко от 60 см до минералната изолация, нарязани на половина, както и здраво, определен между съседните напречни греди. Ако по-голям дървен материал, например 100x150, това разстояние може да се увеличи до 90 см. 90 см оставят нежелани във всеки случай, тъй като на борда неизбежно ще изостава между завоя и пода започва да скърца. Какво да купуват изостава, на колко разстояние да ги инсталирате, собственикът избира, въз основа на бюджета, определен за строителство. Но спестяванията на този етап не са целесъобразни.

Начини за полагане на пода върху дървените трупи

Поставяне на дневника

Поставяне на дневника

Целта на грубия под е да служи като подпора за изолацията. Ето защо неговият външен вид, гъстотата на складиране и дебелината на дъската са ниски. Можете да използвате недъвкавото дъно и дори плочата. Това важи и за полагане на пода на втория етаж, тъй като таванът обикновено е облицован. Дървеният под е също така изработен от листови материали - тънки шперплат или OSB дъски.

Разстояние между подовите лагери в зависимост от дебелината на плочката

Разстояние между подовите лагери в зависимост от дебелината на плочката

Начини за полагане на пода върху дървените трупи

Начини за полагане на пода върху дървените трупи

Полагане на груб под

Устройството на пода върху дървени трупи

Устройството на пода върху дървени трупи

Грубият под е поставен върху така наречената черепна бара, която е фиксирана към изоставането. Този малък секционна греда, например, 30x40, или който е прикован на дъното на греди по дължината и осигурява спиране на част от борда или шперплат. Дъските са разположени близо една до друга. Малките интервали между тях не водят до влошаване на топлинните свойства на пода, но чрез големи пукнатини в къщата могат да проникнат в мишката.

Полагане на груб под

Полагане на груб под

Защитно подово оформяне

На този етап от работата си струва да мислим за защитата на дървото от разпад, последиците от живите организми, огъня. Най-добре е да се извърши обработка на дървени трупи, черепи, дъски от груб под, със специални съединения, които са на разположение в търговската мрежа. Използването на общ метод за обработка на използваното моторно масло не се препоръчва по причини, свързани с околната среда.

Защитно подово оформяне

Защитно подово оформяне

По-добре е да се импрегнира импрегнирането, докато грубият под все още не е положен.

Завършеният грубинг под е третиран по различен начин. Избелва се, покрива се с дебел слой хидратирана вар. Това дава на пода отлични биологични и огнеустойчиви свойства.

Полагане на изолация

Полагане на изолация

Полагане на изолация

Изборът на изолация за пода на страната понякога създава трудности. В края на краищата той трябва:

 • бъде лесно;
 • поддържа топлина добре;
 • не абсорбира влагата;
 • не ми харесват мишките.

Радиаторът е близо до закъсненията.

Общите опции - пяна и минерална вата, не отговарят напълно на тези изисквания. Първата е дом на мишки и не е напълно безвредна. Вторият е склонен да натрупва влага, която разваля дървените елементи на пода. Алтернатива на тези материали е. Това е разширена глина, стъклена вата, арболит - тук е доста слаба мокра смес от цимент и стари дървени стърготини.

Арболит - дървен бетон

Арболит - дървен бетон

Но каквато и да е изолация не е поставена на пода, принципът остава непроменен. Създава се "пай", всеки от които служи за специфична цел.

 1. Мембранният слой се полага върху грубия под, за да се предпази от парата от дъното.
 2. Между изолираната плътна изолация. Всички пукнатини в изолационния слой са внимателно запечатани, най-често със строителна пяна. Проверете наличието на празнина между горния ръб на изоставането и горната част на нагревателя, нагревателят трябва да лежи малко по-надолу. Ако това условие не е изпълнено, в дневниците трябва да се попълнят допълнителни дневници.
 3. Целият етаж с припокриване по стените е покрит със слой от пароизолация, за да се предпази от проникването на пара от стаята.

  Складиране на арболитната смес

  Складиране на арболитната смес

Ако всичко се направи по този начин, изолацията ще се извърши правилно. Долният мембранен слой не може да бъде заменен с напълно хидроизолационен филм. Ако това се направи, влагата постепенно ще се абсорбира в нагревателя. Особено опасно е да разлеете нещо на пода, защото течността няма къде да отиде. Единственото нещо, което може да замени долната бариера за пара - картон или хартия.

Полагане на довършителния етаж

Полагане на довършителния етаж

Полагане на довършителния етаж

Това е последният етап от работата. Преди да поставите най-горния слой на пода в градината, трябва да решите избора на покритието. Понякога това е обикновена дъска. Все по-често завършващият под е изработен от шперплат или дървесни влакна и е покрит с линолеум. За да сте сигурни, че е добре поставен и не се натоварва, трябва да се придържате към определени правила за оформяне.

Полагане на пода с нагревател

Полагане на пода с нагревател

Листът може да служи като празен под.

 1. Около периметъра остава малка междина, 1,5-2 см, така че естественият материал на базата на дървесина може да се разширява свободно с увеличаване на влажността. На последния етап от работата с пода, тези прорези са затворени с плинт.
 2. Преди полагане, сортирайте дъските, нарязани на листа с размери. Уверете се, че връзката на няколко шевове не попада в една точка.
 3. Укрепете подовете към винтовете за забавяне. Завършете монтажа на пода с полагането на покритието или боядисването.

Просто дървен под в страната

Просто дървен под в страната

Просто дървен под в страната

Летните къщи, които не са предназначени за постоянно пребиваване, могат да имат неизолиран под. За да го инсталирате, ще трябва да инсталирате изоставането. Но нито грубият под, нито слоят на нагревателя не се използват. Важно е да слагате трупи през слоя хидроизолация. Дъските на такъв под трябва да са много плътно прикрепени един към друг. За по-доброто им изравняване използвайте дървен клин. В запушената лагерна скоба или прикован в бара си, като по този начин поставя акцент. Сканирането между екстремната дъска и фокуса на клин, те постигат най-доброто опора.

Как да поставите пода върху земна основа

Как да поставите пода върху земна основа

Как да поставите пода върху земна основа

Понякога летните къщи нямат фундамент, а подът се поставя директно на земята. Покрийте специално подготвени, защото не можете да полагате дърво на обикновена земя. След отстраняване на плодородния слой лежайте като хидроизолация. След това изсипете слой от развалини с пясък. Всеки от тези слоеве е внимателно ударен. Чистият пясък се излива върху изравнената възглавница. И то се загрява добре обработено от гниене за поставяне на дървен под.

Бетонни подове в страната

Схемата на устройството за бетонен под

Схемата на устройството за бетонен под

Понякога собствениците решават и изсипват конкретен етаж върху дачата. След това, на внимателно изравнена и освободена от растителността площ, се полага пясъчна възглавница, която се натиска внимателно, за предпочитане с помощта на техника. На пясъка се полага слой хидроизолация. Тя може да бъде плътно фолио или покритие чувства, припокриват. На този слой се разстила зидана мрежа и се изработва черен слой от замазка от не повече от 10см. Този етап на изливане на пода е задължителен.

За да се гарантира, че подът не остава студен, нагревател и хидроизолация се полагат върху грубото дъно. По-горе запълнете слоя от довършителния под, обикновено смес от цимент и пясък. Такова покритие може да бъде оборудвано с отоплителна система "топъл под".

Монтажът на пода в дачи изисква точност и стриктно спазване на строителните технологии. Видеото на тази страница ще ви помогне да разберете по-добре основните принципи на оформлението му.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Самостоятелна подова настилка в частен домСамостоятелна подова настилка в частен дом
Дървени подове в апартаментаДървени подове в апартамента
Затопляне на пода в частна къща за преглед на материали и технологииЗатопляне на пода в частна къща за преглед на материали и технологии
Ремонт на пода в ХрушчовРемонт на пода в Хрушчов
Отопление в страната със собствени ръцеОтопление в страната със собствени ръце
Затопляне на пода в странатаЗатопляне на пода в страната
По-добре ли е подът или бетонът?По-добре ли е подът или бетонът?
Избор на подови настилкиИзбор на подови настилки
Как да изберем подово покритие?Как да изберем подово покритие?
Предимства и недостатъци на пода на топла водаПредимства и недостатъци на пода на топла вода
» » Секс в страната със собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com