Отопление на лоджията, когато се присъедини към стаята

Реших да свържа лоджията към стаята. В този случай искам да премахна напълно вратата и рамката на прозореца. Сега мисля как да подредим правилно отоплението в тази обща стая. Какво можете да посъветвате.

Има няколко опции:

  1. Трансфер на радиатора към лоджията. Но това ще трябва да увеличи раздели, защото лоджията добавя пространство, което трябва да се нагрее. Между другото, как да се изчисли отоплението - тази статия е на нашия уебсайт.
  2. Можете да инсталирате отделна система на лоджията, така да се каже допълнително. Например поставете конвенционален охладител или електрически конвектор. Можете да поставите топъл под, само електрически под формата на мат.

Не поставяйте топла подова настилка или същият конвектор. Между другото, с електрическите системи всичко ще бъде много по-лесно. Но препоръчваме първата опция.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Таванът на лоджията със собствените си ръце - уют и уютТаванът на лоджията със собствените си ръце - уют и уют
Затоплянето на пода върху лоджията ви гарантира уют и комфортЗатоплянето на пода върху лоджията ви гарантира уют и комфорт
Как да изолирате пода на балкон или лоджия?Как да изолирате пода на балкон или лоджия?
Затопляне на тавана на лоджията - препоръкиЗатопляне на тавана на лоджията - препоръки
Как да направите топъл под на лоджията със собствените си ръцеКак да направите топъл под на лоджията със собствените си ръце
Направяме ли подовата настилка на балкона?Направяме ли подовата настилка на балкона?
Електрически конвектори за отопление на домаЕлектрически конвектори за отопление на дома
Отопление на балконаОтопление на балкона
Затоплянето на лоджията с пеньолексЗатоплянето на лоджията с пеньолекс
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
» » Отопление на лоджията, когато се присъедини към стаята
© 2021 BggeHat.com