Това, което е забележително, е топлата етаж

Топъл етаж Деви

Традиционните отоплителни системи не отговарят на съвременните изисквания на потребителите. За съжаление те далеч не са съвършени. Всеки знае това, тъй като разстоянието от радиатора става по-малко. Факт е, че отопляемият въздух не се разпространява хоризонтално, но се издига до тавана, където се охлажда и след това потъва на пода. Топлинната енергия се губи, така че тази система не е достатъчно ефективна. Друго нещо е топлият етаж devi, благодарение на който има еднакво разпространение на топлина в цялата стая. Той поддържа комфортен температурен режим точно там, където е най-необходимо, като затопля въздуха на нивото на пода до +27 градуса. Когато се изкачва, температурата му постепенно намалява и достига ниво на главата от 22 градуса, което е оптимално за човек.

История и продукти на Деви

Фирмата Деви, ангажирана в разработването и производството на кабелни системи за електрическо подово отопление, започва да функционира през 1942 г. Тогава се намира в Копенхаген, столицата на Дания. Фирмата devi започва своята дейност с разработването и производството на отоплителни елементи, предназначени за промишлени цели. Постепенно придобива сила и разширява производствените си възможности. През 60-те години на миналия век Деви преминава към производството на отоплителни кабели - се появиха първите електрически системи "топъл под".

В началото на седемдесетте и осемдесетте години централата на Деви се премести от столицата в провинцията. Структурата се намира в района на Vejle, недалеч от летището, обслужващо международни полети. През този период компанията успя да увеличи износа на отоплителни кабели, като стартира развитието на пазара от Финландия. Също така се появиха първите дъщерни дружества в Германия, Норвегия и Швеция. Малко по-късно през 90-те години Деви откри свои представителства в Източна Европа. Имаше растения в Полша и Франция.

В момента Devi доставя продукти на 65 страни и има 31 представителства, включително на територията на постсъветското пространство.

Основните продукти на Деви, признати в целия свят, са:

  • отоплителни кабели за различни цели, едно- и двуядрени;
  • топъл под от тънки подложки, включително деним;
  • нагряващи филми за огледала;
  • терморегулатори на всяко ниво на сложност - вградени и монтирани на стена;
  • температурни сензори;
  • Скрепителни елементи, ремонтни комплекти и монтажни аксесоари.

Специалистите от висок клас деви произвеждат:

  • системи против замръзване, монтирани на покриви, както и открити пространства;
  • кабели за отопление на тръби, включително саморегулиращи се със специална изолация от хранителна пластмаса, позволяващи тяхното полагане в тръбата;
  • топло подови настилки, монтирани почти под всяка капачка;
  • конвекторни стени.


Всички продукти имат сертификати, които безспорно потвърждават качеството и хигиенни заключения. Пакетът за доставка трябва да включва инструкции, в които подробно са описани правилата за инсталиране и експлоатация. Фирмата разполага с специализирани дилърски мрежи и сервизни центрове във всяка от страните, с които сътрудничи в момента.

Какви са и какво отличават топлите подове на марката Devimat

На отопляем под, ходенето е много по-приятно и удобно, отколкото в студа, особено ако външността е студена и снежна. Топлият под, произведен под формата на нагряващи постелки devimat, има неоспорими предимства в сравнение с традиционните варианти на отоплителните системи:

  • Успешно местоположение, което помага за ефективно използване на топлинна енергия - топъл въздух равномерно се издига от цялата площ на пода.
  • Температурата е оптимално разпределена във височина, така че стъпалата да са топло и таванът да се нагрява в последно време.
  • Безопасност - децата, които играят на пода, няма да хванат, а липсата на циркулация на праха ще се отрази благоприятно на алергиите.
  • Енергоспестяване - термостатът регулира точно температурния режим. Същевременно намаляването на топлинните загуби прави възможно използването на по-малко електроенергия, а инсталирането на devimat е по-евтино от инсталирането на котел и радиатори.
  • Дълъг експлоатационен живот и гаранции - компанията devi произвежда висококачествени продукти, експлоатацията на които може да бъде повече от 50 години. И в рамките на 20 години Devi е длъжен да ремонтира работата безплатно, дори да поправи покритието или да компенсира разходите си.
  • Универсалността - девимата е инсталирана в дневни и работни помещения, в детски заведения и фитнес зали. Те се поставят върху бетонна или дървена основа за почти всяко покритие.

За отопление на пода под марката Devimat се използват няколко вида отоплителни рогозки, които се използват на закрито. Всякакви инструкции предупреждават за това.

Видове отоплителни рогозки

Видове подове Деви

Затопляйте подовете от икономиката

  1. Едножилен екраниран DSVF-150. Отоплителният кабел с дебелина 2,5 мм и високотемпературна изолация от тефлон се закрепва върху самозалепваща се мрежа от синтетични материали. По принцип топлата подова на DSVF-150 се полага под плочката в слой лепило за плочки.
  2. Двуядрен екраниран DTIF-150. Той има изолиран от тефлон кабел с дебелина 3 мм и твърдо фолио-алуминиево покритие. Отоплителен елемент с единична свързваща тел, опростяващ процеса на инсталиране, е прикрепен към синтетична мрежа. Използва се за тънко подово покритие без устройство с дебела замазка.
  3. Двуядрен екраниран, с повишена мощност DTIF-200. Дизайнът на нагряващата материя позволява монтирането на топъл под в стаи с големи загуби на топлина или с намалено захранващо напрежение. Отоплителният тримилиметров кабел има и синтетична мрежа и един свързващ проводник. Характеристика на devimatDTIF-200 е необходимостта да се свържете с инсталацията на термостат, който ограничава температурата на нагряване до 35 градуса.
  4. Двуядрен екраниран DTIR-150. Кабел с дебелина 4 мм, монтиран върху синтетична телена мрежа, има изолация от вътрешната страна на тефлона и външна PVC. Отоплителната мат е подредена, както в предишни случаи, в слой лепило за плочки.

Фирмата devi също произвежда отоплителни рогозки специално за ламинат, мокет и паркет. Те се характеризират с висока степен на "сухо" полагане върху бетонна или дървена основа. Такива подложки имат многослойна конструкция, състояща се от два пласта от експандирана пластмаса, между които е монтиран нагревателен кабел.

заключение

Топлите подове, произведени от Деви, са с високо качество, поради което стават популярни. Тяхната инсталация е изключително проста, основата на мрежата лесно се нарязва, а дебелината на нагряващата материя практически не увеличава нивото на пода. Използвайки този продукт, не можете да се страхувате за здравето си дори и в най-студените дни - краката Ви винаги ще бъдат топло.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Система за отопление на колектораСистема за отопление на колектора
Какви са най-добрите оценки за топлинна подготовка на специалистиКакви са най-добрите оценки за топлинна подготовка на специалисти
Как да изберем топъл под?Как да изберем топъл под?
Някои полезни съвети за избор на топли електрически подовеНякои полезни съвети за избор на топли електрически подове
Отопление с инфрачервени нагревателиОтопление с инфрачервени нагреватели
Инсталиране на термостата на радиатораИнсталиране на термостата на радиатора
Отопление в частна къщаОтопление в частна къща
Конвектори за отопление на водаКонвектори за отопление на вода
Въздушно отопление на частна къщаВъздушно отопление на частна къща
Това, което е добро за топлия под, е топлинните предимства и недостатъци на дизайнаТова, което е добро за топлия под, е топлинните предимства и недостатъци на дизайна
» » Това, което е забележително, е топлата етаж
© 2021 BggeHat.com