Как да изберем дизайн на лоджия

дизайн на лоджиятаКакто знаете, дизайнът на лоджията може да варира. В този брой най-важното е да се реши как ще се използва. В този случай окончателното решение директно зависи от нуждите на семейството и размера на лоджията.

Ако възнамерявате да го използвате като офис, първата стъпка е да изолирате подове и стени. В този случай можете да направите лоджия в модерен стил, като използвате различни материали, включително тухли, пластмаса, подплата и MDF плочи.

Следващата стъпка включва избор на мебели. Най-доброто решение е компактните мебели по поръчка. В същото време, тя може да бъде поставена по стените или окачена, което ще позволи свободно пространство за свободно движение. Що се отнася до осветлението, в този случай, както осветлението на тавана, така и стенните светлини ще бъдат от значение.

Планиране на оборудването на лоджия за детски игри, първото нещо, което трябва да се грижи за предпазните мерки. След завършване на изолацията на помещението е необходимо да го завършите с помощта на естествени материали. За стените дървените панели са идеални, а подът е по-добре оборудван с отопление и мокет. По време на подреждането на игралната зала трябва да се погрижите за рафтове и шкафчета, в които можете да съхранявате играчките. Тя няма да нарани малък диван за почивка и дневен сън на деца.Можете също да подредите дизайна на лоджията под формата на зимна градина. В този случай подовете не могат да бъдат изолирани, а като довършителни материали, използвайте керамични плочки. Що се отнася до стените, естественият камък и дървото ще бъдат подходящи тук. Препоръчваме да запалите този вид лоджия с помощта на флуоресцентни лампи на тавана. Във вътрешността на стаята може перфектно да се побере в люлеещия се стол заедно с компактен декоративен фонтан. В резултат лоджията е чудесно място за отдих и приемане на гостите.

Лоджия може да се използва и като фитнес зала. В този случай подовете трябва да бъдат снабдени с отопление, тъй като много упражнения се извършват в легнало положение. В този случай подът може да бъде покрит с килим. За такова лого на перфектното осветление. И тъй като размерът на стаята е малък, трябва да купите компактни симулатори.

В някои апартаменти с помощта на лоджия можете да разширите спалнята или хола. В този случай е необходимо да се премахне стената и отворът да бъде направен под формата на арка. В резултат лоджията ще се присъедини към пространството в основната стая. В този случай можете да използвате отделен дизайн или да разделите пространството на няколко зони.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изолирате пода върху лоджияКак да изолирате пода върху лоджия
Кухненски бокс с балконКухненски бокс с балкон
Затопляне на тавана на лоджията - препоръкиЗатопляне на тавана на лоджията - препоръки
Какво и как да изолирате пода на балкона възможни опции и материалиКакво и как да изолирате пода на балкона възможни опции и материали
Как да изолирате балкон или лоджия с пластмасова пяна?Как да изолирате балкон или лоджия с пластмасова пяна?
Препоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksomПрепоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksom
Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?
Затоплянето на лоджията с пеньолексЗатоплянето на лоджията с пеньолекс
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Повторно оборудване на лоджията в бараПовторно оборудване на лоджията в бара
» » Как да изберем дизайн на лоджия
© 2021 BggeHat.com