Безпрепятствени предимства на стъклото

Без рамки остъкляванеБез рамки остъкляване - твърда повърхност от закалено стъкло с дебелина около 7 мм. Този вид ефект се постига благодарение на факта, че всички дизайнерски очила са подредени в ред без вертикални рафтове и рамки.

В този случай, всяко стъкло отдолу и отгоре има алуминиев пластир, върху който са фиксирани специални контури, направени под формата на ролки. Чрез тези елементи листовете могат да бъдат премествани по водачите. Следователно балконът може да бъде частично или напълно отворен.

За да направите това, освободете фиксатора от първия лист и го отворете навътре. В този случай второто крило ще се премести на свободното място, ще направи завой и ще застане близо до първия лист. Отварянето на останалата част от стъклото е подобно. В крайна сметка, за да отворите напълно балкона, трябва да съберете стъклена "книга".

Първото предимство на безцветен стъклопакет е максималното запазване на светлинния отвор. Просто казано, линията на остъкляване точно повтаря контурите на балкона. В същото време структурата не включва нито вертикални профили, нито всички видове съединители. Това допринася за свободното проникване на слънчева светлина в къщата и за предпазване на балкона от дъжд и сняг. В същото време в стаята, която граничи с балкона, изолацията се увеличава и нивото на шума намалява.



Калено в основата на без рамки системи са много по-силен в сравнение с конвенционалните стъкло и може лесно да издържат на всякакви пориви на вятъра, както и удари с чук или повече калдъръм. Ако чашите са затворени, навлизането на балкона е изключително проблематично. И това е второто предимство на тази система.

Третото предимство на рамковите стъкла е, че те са подходящи за целогодишно използване за продължителен период от време. И това не е изненадващо, тъй като основата на строителството е висококачествени и трайни материали. По-специално, летвите са изработени от алуминий, покрита с прахообразна боя, докато монтаж са изработени от неръждаема стомана и пластмасови части от еластичен найлон, който е устойчив на силна замръзване.

Рамките без рамки са удобни и лесни за употреба. Тази чаша никога не вибрира и не създава неприятни звуци. В допълнение, те са лесни за почистване, тъй като те се отварят вътре.

Що се отнася до мобилните носещи контури, те се намират в горния профил и са защитени от прах и мръсотия. Е, наличието на технологични пропуски допринася за добрата вентилация на балкона. Следователно, прозорците не замръзват дори при силна студ.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Остъклена веранда с алуминиева профилна снимка и върховеОстъклена веранда с алуминиева профилна снимка и върхове
Остъкляване на балкони с алуминиев профилОстъкляване на балкони с алуминиев профил
Без рамки остъкляване на балкони и лоджииБез рамки остъкляване на балкони и лоджии
Характеристики на стъклените балкони на френски езикХарактеристики на стъклените балкони на френски език
Студен метод на остъкляване на балкони и лоджииСтуден метод на остъкляване на балкони и лоджии
Рамки без рамки за беседки, запазващи панорамни гледки и уютРамки без рамки за беседки, запазващи панорамни гледки и уют
Елитни без рамки остъклени прозорциЕлитни без рамки остъклени прозорци
Отзиви за алуминиева, пластмасова и дървена остъкляване на балконаОтзиви за алуминиева, пластмасова и дървена остъкляване на балкона
Етапи на балкони остъкляване със собствените си ръцеЕтапи на балкони остъкляване със собствените си ръце
Как да направите остъкляване и изолация на балкони?Как да направите остъкляване и изолация на балкони?
» » Безпрепятствени предимства на стъклото
© 2021 BggeHat.com