Как да изолираме пода на дървото?

Как да изолираме пода на дървото?

За да разберете как да изолирате пода, е необходимо да обмислите всички работни процеси, които трябва да бъдат изпълнени при създаването на подовата настилка. Например, сградата има много високи тавани и предварително е взета под внимание въздушната възглавница, която ще се намира точно под пода. В този случай работата трябва да бъде извършена по този начин. Първо, е необходимо да се направи хидро-бариера, тя да пречи на влагата, да попадне под дървена къща. За да направите това, трябва да използвате заваряем руберуид, той може да има различни имена, като руби, рубеласт, техноника и др. Процесът на работа е следният: този материал трябва да бъде изваден на земята, след което краищата му са залепени с помощта на надувач. След това трябва да поставите тухлени палци с необходимата височина, което след това ще бъде инсталирано.

След това трябва да вземете предвид изолацията на пода в жилището с помощта на нагревател. Например подът се повдига с 30 см, а следните действия могат да се извършат по два начина. Първият вариант ще включва повдигане на основата на пода до нивото на гредите, за тази цел трябва да използвате разширена глина. Те трябва да заспят подземна празнота, да се задържат, след това да разпространят пергамент или пароизолация. След това се полага основна памучна вата или стъклена вата. Вторият вариант може да се изпълни без глинестата структура, но се нуждаете от дъските, които са опаковани от задната страна на дървения материал и са затворени с перо. Друга стъпка може да бъде използването на всяка естествена изолация. След това трябва да покриете всичко с парна бариера и да поставите подова настилка или друг материал за довършване. Ако искате да затоплите пода на едно дърво, без да го счупите, тогава трябва да използвате синтетична изолация.



В тази ситуация трябва да разгледате няколко опции, които най-често се използват. По-прост, но не толкова ефективен, ако проблемът е в силното замръзване на пода през зимата. За да направите това, трябва да си купите пяна изолация с пяна с дебелина около 5 мм. Тя трябва да бъде зашита, така че фолиото да изглежда вътре в къщата, в този случай тя ще играе ролята на термос. Това означава, че ще даде топлина вътре в сградата.

Сега трябва да разглобим една по-сложна втора версия на финала, тя ще бъде много по-ефективна. За това трябва да вземете пенополистирол с брави. Тя трябва да бъде поставена върху равна повърхност и покрита с 3 мм субстрат. Работата е завършена с паркет или ламинат.

Е, ако все още трябва да построите самата къща от бара - посетете сайта skprestig.ru. Само там е всичко за изграждането на луксозни къщи от дървен материал без допълнителни разходи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Разбираме как да изолираме подовете в дървена къща с различни решения на един проблемРазбираме как да изолираме подовете в дървена къща с различни решения на един проблем
Как правилно да изолирате пода на първия етажКак правилно да изолирате пода на първия етаж
Как правилно да изолирате пода в дървена къщаКак правилно да изолирате пода в дървена къща
Как да изолирате пода в дървени къщи материали и методи на изолацияКак да изолирате пода в дървени къщи материали и методи на изолация
Разбираме как да изолираме пода в частна къщаРазбираме как да изолираме пода в частна къща
Как да изолирате пода на балкон или лоджия?Как да изолирате пода на балкон или лоджия?
Затопляне на пода в странатаЗатопляне на пода в страната
Как мога да затопля стара селска дървена къщаКак мога да затопля стара селска дървена къща
Как да изолирате покрив, таван, таван, фронтон в дървена къщаКак да изолирате покрив, таван, таван, фронтон в дървена къща
Какъв етаж да се направи в гаража?Какъв етаж да се направи в гаража?
» » Как да изолираме пода на дървото?
© 2021 BggeHat.com