Какви са течните нокти?

Самата фраза "течни нокти", ако мислите за това, звучи парадоксално. Независимо от това, тя се използва в нашата употреба преди няколко десетилетия. И днес "течните нокти" са сред най-търсените строителни материали. Те са специален тип състав на лепилото, капките от които трябва да се прилагат на такова разстояние един от друг, сякаш сте използвали истински нокти.

Тази структура има няколко предимства. Първо, използването му не води до деформация или структурна повреда. На второ място, използването на "течен пирон" премахва ненужни физическо усилие по време на събиране на части. На трето място, това е относително евтин и много практичен материал, който може да се използва както за предните и за вътрешни ремонти. "Течни Нокти" подобно на конвенционалните лепило, но се различават по състав, който се характеризира с висока термична и устойчивост на влага, и в допълнение, има висока способност за свързване и бързо настройка (пълно изсушаване на капки се случва в рамките на 12 часа).



При работа с този материал се използват специални касети, което го прави много лесен и удобен за употреба.

Какви материали могат да бъдат залепени заедно с течни нокти? Обхватът на тяхното използване е много широк. Това са почти всички строителни материали и конструкции - керамични плочки, стенни панели, изработени от пластмаса, гипсокартон, метал, дърво. В допълнение, това е стъкло, PVC, частици, части от полистирен и др. Бъдете внимателни - "течните нокти" са както универсални, така и специализирани, т.е. предназначени за единичен материал (обикновено обозначен върху опаковката им). По този начин "течни нокти" на водна основа са подходящи за продукти, изработени от експандиран полистирол. Но смеси на базата на дадено вещество като неопрен, проектирани да работят с по-тежки структури, включително облицовка от естествен камък или сайдинг, както и за монтиране на первази, плотове и рафтове. Но сред същите неопрен "течни пирони" е състав, който може да се използва само за вътрешни работи, с изключение на инсталирането на тавана плочки или огледало монтаж. Така че, преди да изберете конкретен персонал, по-добре е да се консултирате със специалисти.

Ако имате нужда от качествен паркет, посетете сайта les-m.ru. Само там можете да си купите паркет на разумна цена и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да лепи пластмасов ъгъл на тапета защита на ъглите на стената с декоративни ъглиКак да лепи пластмасов ъгъл на тапета защита на ъглите на стената с декоративни ъгли
Полагане цокълПолагане цокъл
Как да изберем правилното лепило за плочките за баняКак да изберем правилното лепило за плочките за баня
Лепило за плочки от таван от пенопласт, момент или майстор?Лепило за плочки от таван от пенопласт, момент или майстор?
Стъклото на тавана е изящна и красиваСтъклото на тавана е изящна и красива
Какво да лепене таван первази - препоръкиКакво да лепене таван первази - препоръки
Изберете най-доброто лепило за плочки на таванаИзберете най-доброто лепило за плочки на тавана
Използваме течни нокти за панели от PVC на фасадата на частна къщаИзползваме течни нокти за панели от PVC на фасадата на частна къща
Течен тапетТечен тапет
Как да лепим багетите на таванаКак да лепим багетите на тавана
» » Какви са течните нокти?
© 2021 BggeHat.com