Как да използвате студено линолеум за заваряване, за да получите незабележим шев

Как да използвате студено линолеум за заваряване, за да получите незабележим шевОбщо има два метода за заваряване на линолеум. Горещо заваряване, за което се използват захранващ кабел и заваръчна горелка. Технологията е проста, с помощта на запояващо желязо, запълващия кабел и фугата на покритието се нагряват. Когато линолеумът замръзне, получавате силно и издръжливо платно. Вторият метод е студено заваряване. Откъде дойде името "студено" заваряване? Фактът е, че самият принцип на този вид заваряване се основава на топенето на съседните линолеумни ленти химически. Лепилото е разтворител, който бързо пренася линолеумните краища в течно състояние. Поради факта, че не се прилага висока температура при работа с линолеум, процесът се нарича студено заваряване.

Ако изведнъж, че има нужда да се комбинират няколко сегмента картини на балатум, че е необходимо да се припокриват следващата линолеум е около 4 -. 6 cm Този процес трябва да се налага да мислите по-рано, тъй като при закупуване на подови настилки може да бъде ограничен в избора на балатум. Седалката на линолеумната връзка трябва да бъде маркирана по такъв начин, че тя да е почти в центъра на припокриването. Например, ако припокриването на листа е шест сантиметра, точката на свързване може да бъде три сантиметра от ръба.

Поставете плоско парче линолеум или дървен владетел под местата за рязане. Най-хубавото е, ако под един линолеум ще има още един, тогава платната на два листа ще бъдат намалени по едно и също време. С помощта на остър нож или острие се прави рязане. Необходимо е абсолютно необходимо да се отстрани облицовката, горната част на линолеума и долната част на линолеума, така че да е възможно лесно да се съединяват двете тъкани заедно. Този метод ще премахне пропуските и ще получи добър облик на платното. Само след такива действия е възможно да се започне заваряване.

Производството на заварения шев се извършва на няколко етапа:



Първи етап. Тя трябва да бъде залепена на мястото, където се образува шотландската хартия. Това ще предотврати протичането на лепилото.

Етап 2. С нож за канцеларски материали нарязайте шотката и се опитайте да не повредите повърхността на линолеума.

Етап трета. Трябва да поставите капачката върху тръбата с лепило. Необходимо е да поставите игла в заварени шевове, които започват практически от двете страни на шева. Лепилото се подава по такъв начин, че иглата да е в точката на свързване. На повърхността на хартиената лента трябваше да се образува лепило с диаметър 3-4 мм. След неговото формиране е необходимо незабавно да се пристъпи към гладко снабдяване с лепило. Необходимо е безкрайно да се проследява ширината на адхезивната лента. Тя трябва да бъде 3 мм. В този случай лепилото лесно ще попадне в шева на линолеума. След 20 минути можете да отлепяте лентата с шотландска лента. Лепилото трябва да се изпари, затова даваме откъс от 4 часа. Сега можете да се възхитите на резултата.

Тук ще намерите качествени интериорни врати в Иваново. Само там ще намерите най-добрите врати на разумни цени и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да спойка линолеум у домаКак да спойка линолеум у дома
Как да се присъедините към линолеума един към другКак да се присъедините към линолеума един към друг
Студено заваряване за линолеумСтудено заваряване за линолеум
Как да лепило линолеумКак да лепило линолеум
Как да поставите линолеум със собствените си ръце няколко прости технологииКак да поставите линолеум със собствените си ръце няколко прости технологии
Как правилно да се държи студено линолеум заваряванеКак правилно да се държи студено линолеум заваряване
Как се полага линолеумът?Как се полага линолеумът?
Какво е студено заваряване за линолеум и как се извършва?Какво е студено заваряване за линолеум и как се извършва?
Заваръчни полуавтоматични машиниЗаваръчни полуавтоматични машини
Заваряване на лентови триониЗаваряване на лентови триони
» » Как да използвате студено линолеум за заваряване, за да получите незабележим шев
© 2021 BggeHat.com