Повторно оборудване на лоджията в бара

бар на балконаМного от тях се опитват да разширят своето жилище като добавят лоджия или балкон към него. В тази област не изчезва, той е максимално озеленен и декориран за един интериор на апартамента.

Една от възможностите за такова преобразуване е подреждането на бар в лоджията. В резултат на това може да се получи допълнително място за почивка на семейството и гостите на къщата. Но за да направите такъв бар на балкона, трябва да минете през няколко етапа на подготвителната работа.

Първото нещо, което трябва да започнете, е да получите разрешение за преустройство на помещенията. Вие никога не може да премахне стената, разделяща лоджия от стаята - защото тя е на превозвача, и това може да доведе до разрушаване на рухването на сградата. Само след получаване на договорените документи ще бъде възможно да се продължи с планираната реконструкция.

Втората фаза на работата ще бъде подготовката на стените, пода и тавана на лоджията. Ще е необходимо да се премахнат всички съществуващи пукнатини, пукнатини и чипове. Тъй като в бъдеще те няма да могат да бъдат ремонтирани след монтаж на топлоизолационни и облицовъчни материали.

Третият етап е изборът на метода на остъкляване. Тук трябва да се обърнете към инсталаторите на прозорци. За клиента има функция за избор на прозорци с двоен стъклопакет и качествен контрол на извършената работа. За да се увеличи проникването на шум щит стая и загубата на топлина, можете да изберете рамката с троен стъклопакет. Освен това те трябва да се отварят и фиксират на различни позиции. Структурното остъкляване може да се извърши с люлеещи се или плъзгащи се врати. Важно е да се създаде прозорците имаше пукнатини по мястото на монтажа и от външната страна на уплътнителя се покриват nashchelnikami от унищожаване на слънцето.На четвъртия етап ще трябва да помислите за създаването на удобна температурна среда. Веднага можете да почистите опцията - извадете батериите за централно отопление в лоджията. За такъв произвол можете да получите голяма глоба и да разглобите системата.

Един добър изход е да инсталирате самостоятелен топъл под. Има два варианта на изпълнение - да се постави воден под или да се хвърли електрически отоплителен кабел. От тях водният под ще бъде по-изгоден за семейния бюджет в икономическо отношение, тъй като консумира по-малко електроенергия.

След това трябва да определите местоположението на шината и окабеляването на електрическата инсталация, инсталирането на кутии за свързване, контакти и превключватели.

След това идва най-важният етап - довършването на помещенията на лоджията. Тук всеки може да покаже въображението си и ангажимента си към стил. Задължително условие обаче е предварително подгряване на стени и таван с топлоизолационен материал. От горната страна можете да инсталирате панели, изработени от MDF, гипсокартон или дървена ламперия, както и плочи от дървесни частици и ПДЧ. Можете просто да стените стени с цветна декоративна мазилка. На пода можете да поставите ламинат, балатум, килим или просто да поставите с керамични плочки.

Последният етап ще бъде инсталиране на шкаф, осветително оборудване, музика и необходимите мебели.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Павел на лоджия или балкон със собствените си ръцеПавел на лоджия или балкон със собствените си ръце
Кухненски бокс с балконКухненски бокс с балкон
Затопляне на тавана на лоджията - препоръкиЗатопляне на тавана на лоджията - препоръки
Плюсовете и минусите на панорамното балконно стъклоПлюсовете и минусите на панорамното балконно стъкло
Трябва ли разрешение и одобрение за остъкляване на лоджията?Трябва ли разрешение и одобрение за остъкляване на лоджията?
Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?
Отопление на балконаОтопление на балкона
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Преструктуриране на жилищните помещенияПреструктуриране на жилищните помещения
Балкон и лоджия на драмата на присъединяванетоБалкон и лоджия на драмата на присъединяването
» » Повторно оборудване на лоджията в бара
© 2021 BggeHat.com